BiH izbori 2022
-
kobe_24
#351 Re: BiH izbori 2022
Moji glasovi (Centar Sarajevo)
1. Član predsjeništva: - Mirsad Hadzikadic - najbolji kandidat
2. Parlament BiH: Zlatko Miletic - meni kao Bošnjaku važno je da u parlamentu BiH imaju ljudi koji se bore za BiH i patriote a nisu samo Bošnjaci nego i Bosanci
3. Parlament FBiH: - nisam još odlučio najteži izbor stvarno nemam možda za Dinu i NIP , Novalic je imao previse vremena da sta uradi a nije , ali tu opet sve zavisi od HDZ , nadam se da DIno nece dati previse HDZ kao prije SDA.....
4. Skupština KS : Faruk Kapidzic dia - kolega bivsi asistent moj , ima toliko projekata i rada iza sebe i kad smo se druzili na putovanjima asocijacije arhitekata imao je stavove pozitivne iako je SDA dat cu mu sansu 4 god da vidim jel moze pozitivno sta donjeti jer covjeku kao privatniku ne treba politka, ovoga se kako kaze prihvatio kao obavezu da proba sta promjeniti u urbanizmu i opcenito na bolje ....
2. Parlament BiH: Zlatko Miletic - meni kao Bošnjaku važno je da u parlamentu BiH imaju ljudi koji se bore za BiH i patriote a nisu samo Bošnjaci nego i Bosanci
3. Parlament FBiH: - nisam još odlučio najteži izbor stvarno nemam možda za Dinu i NIP , Novalic je imao previse vremena da sta uradi a nije , ali tu opet sve zavisi od HDZ , nadam se da DIno nece dati previse HDZ kao prije SDA.....
4. Skupština KS : Faruk Kapidzic dia - kolega bivsi asistent moj , ima toliko projekata i rada iza sebe i kad smo se druzili na putovanjima asocijacije arhitekata imao je stavove pozitivne iako je SDA dat cu mu sansu 4 god da vidim jel moze pozitivno sta donjeti jer covjeku kao privatniku ne treba politka, ovoga se kako kaze prihvatio kao obavezu da proba sta promjeniti u urbanizmu i opcenito na bolje ....
-
kluz franjo
#352 Re: BiH izbori 2022
Pošteno, otvoreno (a i hrabro za prvi forumski upis).kobe_24 wrote: ↑14/09/2022 13:57 Moji glasovi (Centar Sarajevo)
Poštujem i ne želim ulaziti u pojedinačne lične izbore.
Interesuje me jedan stručni aspekt.
Shvatam li tačno, da i kao građanin KS, a i kao čovjek iz struke Vi smatrate da je SDA-Kapidžićev kantonalni plan o oduzimanju i potapanju imovine javnog preduzeća u vlasništvu Federacije BiH, te dodijeljivanje zamjenske imovine nepoznatog vlasnika (privatno/javno) u drugom kantonu (ZeDo) za potrebe nove izgradnje novog aerodroma
a) racionalan,
b) izvodiv i
c) uopšte potreban tj. u interesu građana u Kantonu Sarajevo?
- GandalfSivi
#353 Re: BiH izbori 2022
Nije “nepoznat” vlasnik zemljista u Visokomkluz franjo wrote: ↑14/09/2022 14:34Pošteno, otvoreno (a i hrabro za prvi forumski upis).kobe_24 wrote: ↑14/09/2022 13:57 Moji glasovi (Centar Sarajevo)
Shvatam li tačno, da i kao građanin KS, a i kao čovjek iz struke Vi smatrate da je SDA-Kapidžićev kantonalni plan o oduzimanju i potapanju imovine javnog preduzeća u vlasništvu Federacije BiH, te dodijeljivanje zamjenske imovine nepoznatog vlasnika (privatno/javno) u drugom kantonu (ZeDo) za potrebe nove izgradnje novog aerodroma
a) racionalan,
b) izvodiv i
c) uopšte potreban tj. u interesu građana u Kantonu Sarajevo?
-
kluz franjo
#354 Re: BiH izbori 2022
Uvijek je "BIO" poznat.GandalfSivi wrote: ↑14/09/2022 17:31Nije “nepoznat” vlasnik zemljista u Visokomkluz franjo wrote: ↑14/09/2022 14:34
Pošteno, otvoreno (a i hrabro za prvi forumski upis).
a) racionalan,
b) izvodiv i
c) uopšte potreban tj. u interesu građana u Kantonu Sarajevo?![]()
No eto za potrebe pitanja stručnjaku sam na kratko "oprostio" taj detalj.
Da ponovim:
Sarajevska kantonalna SDA iz pera imenovanog dia-e predlaže da se budžetskim sredstvima izvrši eksproprijacija i obeštećenje imovine javnom preduzeću u federalnom vlasništvu sa sjedištem u Sarajevu.
Sve kako bi se ta imovina u Sarajevu potopila, a novcem građana Sarajeva kupilo zemljište od (ne)poznatog BIO vlasnika u drugom kantonu i tamo nanovo izgradila u Sarajevu potopljena infrastruktura i radna mjesta.
Traže od građana Sarajeva saglasnost da potope stotine i stotine miliona KM i ukinu stotine i stotine radnih mjesta.
I evo ima stručnjaka koji takvim planovima otvoreno pružaju i stručnu i biračku podršku.
Kao što rekoh. Hrabro.
- Leverage
#355 Re: BiH izbori 2022
kobe_24 wrote: ↑14/09/2022 13:57 Moji glasovi (Centar Sarajevo)

-
seksi_ideje
#356 Re: BiH izbori 2022
Prestao citati nakon Hadzikadica.
Last edited by seksi_ideje on 15/09/2022 01:15, edited 1 time in total.
-
putokaz1
#357 Re: BiH izbori 2022
Covjek za koga cu mozda glasat
Hasan Ibrakic
Hasan Ibrakic
-
Juliuscezar
#358 Re: BiH izbori 2022
Kako koji dan odmiće sve sam manje optimističan oko mogućnosti rušenja sda i bakira. Kampanje osim NiPove bez energije, Denis mrtav sa katastrofalnom kampanjom , a SDA je ogromna kumovska hobotnica sa istančanim okusom za manipulaciju nepismenim osiromašenim narodom.
Moguće je da izlaznosr bude katastrofalna, pogotovo ako bude kišno, a znamo kome to najviše odgovara.
Kad je SDA kupila stranicu Raja sa biroa ili hakovala?
Moguće je da izlaznosr bude katastrofalna, pogotovo ako bude kišno, a znamo kome to najviše odgovara.
-
nekitamopd
#359 Re: BiH izbori 2022
Faruka Kapidzica treba izbjegavati ako nista bar zbog suludog plana premjestanja zeljeznicke stanice van grada.
To moze samo budala predloziti, ili neko ko ima interesa u gradjevinskom sektoru.
Dok se mnogi gradovi u Europu trude zeleznicu dovesti sto blize centru, ovaj bi je na pereiferiji ostavio.
Mislim ima jedan grad u Europi i najveci skandal pranja para kao primjer, Beogad na vodi.
To moze samo budala predloziti, ili neko ko ima interesa u gradjevinskom sektoru.
Dok se mnogi gradovi u Europu trude zeleznicu dovesti sto blize centru, ovaj bi je na pereiferiji ostavio.
Mislim ima jedan grad u Europi i najveci skandal pranja para kao primjer, Beogad na vodi.
-
kobe_24
#360 Re: BiH izbori 2022
Da pokusam strucno odgovoriti, pritom nisam clan niti jedne stranke niti se druzim sa Kapidzicem ali ovako sam ja kao arhitekta to protumacio:nekitamopd wrote: ↑15/09/2022 07:05 Faruka Kapidzica treba izbjegavati ako nista bar zbog suludog plana premjestanja zeljeznicke stanice van grada.
Covjek je napravio VIZIJU planiranja I razvoja grada nije urbanisticki ili prostorni plan. Nemamo plana jer nemamo struke I jer se atruka ne pita. Naravno sto se tice npr aerodroma treba se zavrsiti prvo koridor Vc pa studija isplativosti koje linije uvesti, iRacunati koliko je aerodrom Butmir zatvoren zbog magli, koliko je ogranicen zbog male piste I blizine kuca..... sta ce ti donjeti razvoj niz dolinu Bosne koliko rente novca koliki kredit za izmjestanje aerodroma sta dobijas sta gubis..... isto tako sa kolodvorima pogotovo autobuski koji je kritican I na kritocnom mjestu, zeljeznicki je preljep ali drzava svakako ne koristi voz, sve to treba na papir.... ovo je vizija I hvala mu sto je neko bar neko razmislja a ne da ide stihiski naselja Tibre, Miljacke, Sarajevo Tower ... koji su zagadili prostor I upropastili urbanizam.
Za ove stvarno sto kazu da Mirsad Hadzikadic prof dr nije najbolji kandidat fakat zalosno. Ima neuporedivo bolje obrazovanje, neko novi za sada ne iskvaren meni idealan. Bakir i Zeljko bili 2x sto je u mnogim drzavama maximum I nema preko 2 mandata, Denis od 1996 u stranci na Budzetu raznim parlamentima sigurna plata, neke komisije, samo palamudi iz supljeg u prazno, Zeljko makar ima zlatnog ljiljana pa bi uvijek imao prednost u odnosu na Denisa.
-
kleja
#361 Re: BiH izbori 2022
pa šta treba da iko drugi radi kampanju kad SDA sama sebi radi antikampanju.bhnapoleon1 wrote: ↑15/09/2022 01:34 Kako koji dan odmiće sve sam manje optimističan oko mogućnosti rušenja sda i bakira. Kampanje osim NiPove bez energije, Denis mrtav sa katastrofalnom kampanjom , a SDA je ogromna kumovska hobotnica sa istančanim okusom za manipulaciju nepismenim osiromašenim narodom.
Oborena stranica pred prošle izbore.
-
nekitamopd
#362 Re: BiH izbori 2022
Prvo ovo boldano je dozvolila njegova politicka opcija.kobe_24 wrote: ↑15/09/2022 09:06Da pokusam strucno odgovoriti, pritom nisam clan niti jedne stranke niti se druzim sa Kapidzicem ali ovako sam ja kao arhitekta to protumacio:nekitamopd wrote: ↑15/09/2022 07:05 Faruka Kapidzica treba izbjegavati ako nista bar zbog suludog plana premjestanja zeljeznicke stanice van grada.
Covjek je napravio VIZIJU planiranja I razvoja grada nije urbanisticki ili prostorni plan. Nemamo plana jer nemamo struke I jer se atruka ne pita. Naravno sto se tice npr aerodroma treba se zavrsiti prvo koridor Vc pa studija isplativosti koje linije uvesti, iRacunati koliko je aerodrom Butmir zatvoren zbog magli, koliko je ogranicen zbog male piste I blizine kuca..... sta ce ti donjeti razvoj niz dolinu Bosne koliko rente novca koliki kredit za izmjestanje aerodroma sta dobijas sta gubis..... isto tako sa kolodvorima pogotovo autobuski koji je kritican I na kritocnom mjestu, zeljeznicki je preljep ali drzava svakako ne koristi voz, sve to treba na papir.... ovo je vizija I hvala mu sto je neko bar neko razmislja a ne da ide stihiski naselja Tibre, Miljacke, Sarajevo Tower ... koji su zagadili prostor I upropastili urbanizam.
A voz ako se sad ne koristi ne znaci da treba vaditi prugu nego iskoristiti potencijal sta znaci zeljeznica do centra grada, drugi razvijeniji gradovi trose milijarde da to imaju.
Da je vizionar razmisljao bi u pravcu profdzenja zeljeznice do Vogosce i uvodjena sarajevske verzije S Bahna(prigradske).
-
kleja
#363 Re: BiH izbori 2022
Ma Kapidžić il' je ćaknut il' on i onaj mali Zaćir imaju istog lošeg dilera.
-
kluz franjo
#364 Re: BiH izbori 2022
Jedine dvije "stručne ekspertize" koju SDA posjeduje su notorni kriminal i razvlačenje pameti narodu.
Samo nekoliko dana nakon što je kantonalna SDA sa Sebijom, Kapidžićem, Zahiragićem i Devićem predizborno obećala biračima u Sarajevu brojne nebuloze do 2035. godine, a posebno potapanje aerodroma po cijeni od minimalno pola milijarde KM novca građana Sarajeva, federalna SDA sa Novalićem na čelu nastavlja sa realizacijom aktivnosti proširenja aerodroma u Sarajevu.
Na kakvim su drogama ovi koji SDA podržavaju i planiraju glasati za njih?
Samo nekoliko dana nakon što je kantonalna SDA sa Sebijom, Kapidžićem, Zahiragićem i Devićem predizborno obećala biračima u Sarajevu brojne nebuloze do 2035. godine, a posebno potapanje aerodroma po cijeni od minimalno pola milijarde KM novca građana Sarajeva, federalna SDA sa Novalićem na čelu nastavlja sa realizacijom aktivnosti proširenja aerodroma u Sarajevu.
Samo jedno pitanje ostaje otvoreno.Vlada FBiH je prihvatila Elaborat JP Međunarodni aerodrom Sarajevo d.o.o. Sarajevo kao procjenu postojanja javnog interesa za izgradnju dodatnih kapaciteta ovog aerodroma metodom koncesije.
Na kakvim su drogama ovi koji SDA podržavaju i planiraju glasati za njih?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#365 Re: BiH izbori 2022
ako smo pomeli prevljaka na ilidžibhnapoleon1 wrote: ↑15/09/2022 01:34 Kako koji dan odmiće sve sam manje optimističan oko mogućnosti rušenja sda i bakira. Kampanje osim NiPove bez energije, Denis mrtav sa katastrofalnom kampanjom , a SDA je ogromna kumovska hobotnica sa istančanim okusom za manipulaciju nepismenim osiromašenim narodom.
svaka općina može glaosvati tako da kantoni procvjetaju
ako su ilidžanci progledali
skoro pa i hadžići i ilijaš
onda svaka može
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#366 Re: BiH izbori 2022
Sve lopov do lopova, od lijevo do desno, nema se za koga glasat. Sve i jedan kandidat nehljeb, ljenčina, prevarant i gleda da se nedje uvali
.
-
Juliuscezar
#367 Re: BiH izbori 2022
Ilidža mi daje nadu, sda je izgledala prejako a onda pometeenaBlack swan wrote: ↑15/09/2022 15:02Upravo je slučaj Ilidža ono što mi daje kakvu takvu nadu, SDA je do noći izbora izgledala moćna a onda je pometenabhnapoleon1 wrote: ↑15/09/2022 01:34 Kako koji dan odmiće sve sam manje optimističan oko mogućnosti rušenja sda i bakira. Kampanje osim NiPove bez energije, Denis mrtav sa katastrofalnom kampanjom , a SDA je ogromna kumovska hobotnica sa istančanim okusom za manipulaciju nepismenim osiromašenim narodom.
ako smo pomeli prevljaka na ilidži
svaka općina može glaosvati tako da kantoni procvjetaju
ako su ilidžanci progledali
onda svaka može
Last edited by Juliuscezar on 15/09/2022 20:51, edited 1 time in total.
- ljevoruki
#368 Re: BiH izbori 2022
Ja na ove izbore gledam iz perspektive koga ne bih volio da bude izabran.
Da krenemo redom:
1. Bakir i Sebija
2. Zvizdic i Campare
3. Damir Niksic
Ako bi se ovo desilo ja bih bio sretan.

Da krenemo redom:
1. Bakir i Sebija
2. Zvizdic i Campare
3. Damir Niksic
Ako bi se ovo desilo ja bih bio sretan.
-
kobe_24
#369 Re: BiH izbori 2022
[/quote]bhnapoleon1 wrote: ↑15/09/2022 15:18 ako su ilidžanci progledali
onda svaka može
Ne mog u nista reci za Hadzice , ali Ilijas se dosta razvio sad tu je bilo guranja i od KS i svakako ali Ilidza je bio zesci krimnal i tamo ne treba SDA doci nikada jer ne mogu se sjetiti i jednog nacelnika da je bio OK , kao i Koldzo u Novom Sarajevu isto je imao SDP sa Damirom u Novom Gradu pa je Semir tu nakupio poena.
SDP je vladao Centrom od rata pa nista nisu to bile neke sad afere ali NISTA kao i sad Mandic jedno veliko NISTA , a stvarno kao i navijac FK Sarajevo sam puno ocekivao od Mandica bas se naobecacavao doduse sreca njegova da je dosao iza Ajnadzica to je ipak samo dno .
Jedini tu namazani je Hadzibajric , realno najteza opcina za upravljati , valja se boriti sa mahalom , ali on nekako uspjeva svaka mu cast ja nebi da mi daju sad ne znam ti koju platu, ne kazem da radi sve ispavno , samo kazem da je shaner i snalazljiv ali opet ispuni obecanja , ispuni budjet , najteza opcina za upravljati , nikakava infrastruktra nikave ulice on tu pliva ja mu skidam kapu .
-
seksi_ideje
#370 Re: BiH izbori 2022
Imali neko listu SDP-a za drzavni paralament iz KS-a?
Nvm. Pogledao na stranici CIK-a
Nvm. Pogledao na stranici CIK-a
- Prpa.ba
#371 Re: BiH izbori 2022
S obzirom da je proslo dovoljno vremena kampanje, pogledalo se par debata, i nakon malo vaganja, i ja sam se odlucio kako glasati.
Predsjednistvo - Denis. Ni najmanje ga ne mirisem, ne dopada mi se kao politicar, ali smatram da ni po cemu nece ugroziti drzavne interese, plus sprjecavam Bakira da nastavi uhljebljivati polupismene jadnike iz SDA po diplomatiji. I nije hinjava poluopozicija kao Profa SDA-ovac.
Parlament BiH, izborna jedinica 3A (KS): SDP ne dolazi u obzir zbog prisustva Lidije Korac na listi. Originalno sam mislio glasati za NS zbog Pedje i Sabine jer mi se ne glasa za Zvizdica. Ipak, svidja mi se tandem Sabina Cudic - Mia Abazovic iz NiP-a pa cu ipak glasati za NIP, ali preferencijalno samo za Miu Abazovic. Jest da time indirektno guram Zvizdica, ali mozda nas bude vise ovakvih pa se i posalje finu poruku sta mislimo o transferima.
Parlament FBiH, izborna jedinica 411: NiP, Dino, Mekic, Beslija i Jakupovic. Svi se pokazali kao nepotkupljivi, 3 skupstinska zastupnika i mlada vijecnica iz Ilijasa. Dobra ekipa.
Skupstina KS: ovdje sam se premisljao izmedju SDP-a koji fakat ima super listu (Steta, Irfan) i NiP-a koji ima fakat tanku listu jer su sve izvukli za napad prema gore.
Na kraju cu vjerovatno za NiP jer je Steta kiksao prijemom Tanovica cime su pokazali da SDP vazda ostaje SDP, cak iako znaju voditi infrastrukturne projekte.
Okeric, Arijana, Ademovic, Danijela, ministri Omer, Naida i Samir mi se cine kao dobar izbor.
Predsjednistvo - Denis. Ni najmanje ga ne mirisem, ne dopada mi se kao politicar, ali smatram da ni po cemu nece ugroziti drzavne interese, plus sprjecavam Bakira da nastavi uhljebljivati polupismene jadnike iz SDA po diplomatiji. I nije hinjava poluopozicija kao Profa SDA-ovac.
Parlament BiH, izborna jedinica 3A (KS): SDP ne dolazi u obzir zbog prisustva Lidije Korac na listi. Originalno sam mislio glasati za NS zbog Pedje i Sabine jer mi se ne glasa za Zvizdica. Ipak, svidja mi se tandem Sabina Cudic - Mia Abazovic iz NiP-a pa cu ipak glasati za NIP, ali preferencijalno samo za Miu Abazovic. Jest da time indirektno guram Zvizdica, ali mozda nas bude vise ovakvih pa se i posalje finu poruku sta mislimo o transferima.
Parlament FBiH, izborna jedinica 411: NiP, Dino, Mekic, Beslija i Jakupovic. Svi se pokazali kao nepotkupljivi, 3 skupstinska zastupnika i mlada vijecnica iz Ilijasa. Dobra ekipa.
Skupstina KS: ovdje sam se premisljao izmedju SDP-a koji fakat ima super listu (Steta, Irfan) i NiP-a koji ima fakat tanku listu jer su sve izvukli za napad prema gore.
-
+387
#372 Re: BiH izbori 2022
+1Prpa.ba wrote: ↑16/09/2022 08:59 S obzirom da je proslo dovoljno vremena kampanje, pogledalo se par debata, i nakon malo vaganja, i ja sam se odlucio kako glasati.![]()
Parlament BiH, izborna jedinica 3A (KS): SDP ne dolazi u obzir zbog prisustva Lidije Korac na listi. Originalno sam mislio glasati za NS zbog Pedje i Sabine jer mi se ne glasa za Zvizdica. Ipak, svidja mi se tandem Sabina Cudic - Mia Abazovic iz NiP-a pa cu ipak glasati za NIP, ali preferencijalno samo za Miu Abazovic. Jest da time indirektno guram Zvizdica, ali mozda nas bude vise ovakvih pa se i posalje finu poruku sta mislimo o transferima.![]()
Parlament FBiH, izborna jedinica 411: NiP, Dino, Mekic, Beslija i Jakupovic. Svi se pokazali kao nepotkupljivi, 3 skupstinska zastupnika i mlada vijecnica iz Ilijasa. Dobra ekipa.![]()
Skupstina KS: ovdje sam se premisljao izmedju SDP-a koji fakat ima super listu (Steta, Irfan) i NiP-a koji ima fakat tanku listu jer su sve izvukli za napad prema gore.Na kraju cu vjerovatno za NiP jer je Steta kiksao prijemom Tanovica cime su pokazali da SDP vazda ostaje SDP, cak iako znaju voditi infrastrukturne projekte.
Okeric, Arijana, Ademovic, Danijela, ministri Omer, Naida i Samir mi se cine kao dobar izbor.
-
mega_mashcine
#373 Re: BiH izbori 2022
Prpa.ba wrote: ↑16/09/2022 08:59 S obzirom da je proslo dovoljno vremena kampanje, pogledalo se par debata, i nakon malo vaganja, i ja sam se odlucio kako glasati.![]()
Parlament BiH, izborna jedinica 3A (KS): SDP ne dolazi u obzir zbog prisustva Lidije Korac na listi. Originalno sam mislio glasati za NS zbog Pedje i Sabine jer mi se ne glasa za Zvizdica. Ipak, svidja mi se tandem Sabina Cudic - Mia Abazovic iz NiP-a pa cu ipak glasati za NIP, ali preferencijalno samo za Miu Abazovic. Jest da time indirektno guram Zvizdica, ali mozda nas bude vise ovakvih pa se i posalje finu poruku sta mislimo o transferima.![]()
Parlament FBiH, izborna jedinica 411: NiP, Dino, Mekic, Beslija i Jakupovic. Svi se pokazali kao nepotkupljivi, 3 skupstinska zastupnika i mlada vijecnica iz Ilijasa. Dobra ekipa.![]()
Skupstina KS: ovdje sam se premisljao izmedju SDP-a koji fakat ima super listu (Steta, Irfan) i NiP-a koji ima fakat tanku listu jer su sve izvukli za napad prema gore.Na kraju cu vjerovatno za NiP jer je Steta kiksao prijemom Tanovica cime su pokazali da SDP vazda ostaje SDP, cak iako znaju voditi infrastrukturne projekte.
Također preskačem Zvizdića obavezno.
Za kanton još nisam načisto, NIP ili SDP, za sada mi se kod SDPa više sviđaju kandidati (gradonačelnica, Šteta, Čengić, Stojanović..). Uglavnom moram proanalizirati širu listu do konačnog zaključka.
- muha_sa
#374 Re: BiH izbori 2022
Ko ima pravo glasa a ne izadje na izbore njemu bih ukino internet a ako kojim slucajem se negdje i nakaci zabranio bih mu da komentira politiku na ovom forumu.
Al se ja ništa ne pitam ni u svojoj kuci tako da ignorišete ovo što napisah
Al se ja ništa ne pitam ni u svojoj kuci tako da ignorišete ovo što napisah
-
kobe_24
#375 Re: BiH izbori 2022
Ja bih uveo obavezno glasanje , tj doznake od doktora ako ne mozes ili potvrda si bio van zemlje , u protivnom kazna po dzepu 500 KM za studente 200 , za penzionere ¸100
i kad bi imali preko 80% izlaznosti znali bi sta misli vecina a ovako uvijek se kao zalimo da nam 40% i kradja na izborima odlucuje.
Nadam se elektronskom glasanju jednog dana
i kad bi imali preko 80% izlaznosti znali bi sta misli vecina a ovako uvijek se kao zalimo da nam 40% i kradja na izborima odlucuje.
Nadam se elektronskom glasanju jednog dana