Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5226 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

stetoskop wrote: 14/09/2022 00:58 Očito da je strategija Hrvata da pobijedi Komšić, a koji je razlog, to ćemo vidjeti.
Da popuste sa negiranjima, vrijeđanjima itd., Željko bi imao manje šanse.
Ovo je u rangu sami sebe napali

Ja ne vidim nikakve razlike izmedju politike danas i prije 5 godina sto se hrvata tice
Dupli_skalp

#5227 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Dupli_skalp »

akcelerator wrote: 14/09/2022 10:46
Ruske kuje.
prave.

legitimni predstavnici "ruskog sveta" u bih.
kox

#5228 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by kox »

Nakon ukrajinske ofanzive počeli su u Hrvatskoj da ga prozivaju za izjave o nepobjedivoj Rusiji i sličnim rusofilskim glupostima i Šmrkiju je potrebno skretanje pažnje sa toga. Za očekivati su njegove nove zapaljive izjave o čemu god da ga pitaju, ili o čemu mu jednostavno pridođe da se očituje :lol:
Škobo Habu

#5229 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Škobo Habu »

Milanovića je najlakše demontirati onim što je govorio prije na temu Srebrenice: https://www.index.hr/vijesti/clanak/pog ... 25147.aspx
Last edited by Škobo Habu on 14/09/2022 11:43, edited 1 time in total.
pemanapemani

#5230 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by pemanapemani »

Black swan wrote: 14/09/2022 11:12
stetoskop wrote: 14/09/2022 00:58 Očito da je strategija Hrvata da pobijedi Komšić, a koji je razlog, to ćemo vidjeti.
Ovo je u rangu sami sebe napali

Ja ne vidim nikakve razlike izmedju politike danas i prije 5 godina sto se hrvata tice
I to je razlog da se negira genocid u Srebrenici od zvanične hrvatske politike?

Zamisli da Džaferović, Komšić ili Bisera Turković kažu - ima različitih ratnih zločina, ali u Vukovaru i Škabrnji nisu bili ratni zločin, nego izolirani incidenti. Jebi ga, šta su Vukovar i Škabrnja kad se uporede sa Katinskom šumom. Onda moramo za Katinsku šumu i događaje na Kozari tokom 2svj.rata naći drugo ime, ako ćemo izolirane incidente u Vukovaru i Škabrnji nazvati ratnim zločinom.
Onda to sve opravdaju pričom o Glavaševim ubistvima u Osjeku, ubistvu obitelji Zec u Zagrebu i paljevinom lokala koje su držali Srbi u Zadru 1991.

Pa čitava RH politika i većina građana bi se propela na zadnje noge da osude takve izjave i sumnjam da bi to ikad oprostili.

A ono fašistoidno govno negira genocid i ode kod drugog fašistoidnog govneta na imanje, da se vjerovatno interno zajebavaju sa žrtvama genocida.

Je li to kršćanska solidarnost, dobrota i nauk Isusa Krista?

U ovakvim trenutcima me stid što imam bilo kakave veze sa Hrvatima. Mislim da se pokojni stari okreće u grobu ko ringišpil.
Truba

#5231 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

Nemam snage citati...sto pises
Lik je skoro rekao da se u izbornoj kampanji dogadjaju stvari kao da hrvati opet zele komsica

Ja sam samo napisao isto je bilo i u kolovozu i sijecnju i martu i aprili 2021 2019 2018
Znaci ne vidim promjene

Ostalo su tvoji konstrukti
p206

#5232 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by p206 »

Bošnjaci trebaju uraditi isto što rade u Izraelu kad se izabere novi predsjednik Amerike.
Treba skupiti delegaciju i pravac Zagreb i Beograd i otvoreno pitati da li podržavaju BiH i da li negiraju genocid. Ako ne odgovore kako treba sastaviti paket mjera protiv tih država i posebno protiv izabranog predsjednika.
Ende... vrlo prosto i jednostavno. Treba se postaviti tako da te druga strana mora poštovati inače odjebati odmah... zabraniti sve, čak i prelet aviona preko našeg neba.

ovo fašističko govno treba odjebati jednom zauvijek, zabraniti mu sve.
Mr.Sojic

#5233 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Mr.Sojic »

Black swan wrote: 14/09/2022 12:14 Nemam snage citati...sto pises
Lik je skoro rekao da se u izbornoj kampanji dogadjaju stvari kao da hrvati opet zele komsica

Ja sam samo napisao isto je bilo i u kolovozu i sijecnju i martu i aprili 2021 2019 2018
Znaci ne vidim promjene

Ja odgovora i gluposti :oops:

Pišeš da nemaš snage čitati post od kolege, a na kraju tvrdiš da su to njegovi konstrukti :zid:

Znači da si ipak pročitao :mrgreen:

Odluči se BRE :mrgreen:
Osmi Socrates

#5234 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Osmi Socrates »

p206 wrote: 14/09/2022 12:17 Bošnjaci trebaju uraditi isto što rade u Izraelu kad se izabere novi predsjednik Amerike.
U kojem holivudskom filmu Izrael radi sve ovo što si napisao sa američkim predsjednicima?

Na stranu to što jevrejski lobi u Americi radi svoj posao non-stop, a ne tek kad se izabere predsjednik. Na drugu stranu to što će administracija svakog američkog predsjednika imati sličnu politiku što se tiče Izraela. Naglasio bih ovo "sličnu", jer ipak postoje neke ali značajne razlike.
pemanapemani

#5235 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by pemanapemani »

Black swan wrote: 14/09/2022 12:14 Nemam snage citati...sto pises

Znaci ne vidim promjene

Samo što nije bilo negiranja genocida od strane zvanične politike RH.

Isto tako nije bilo kmečanja Vučiću zbog optužnica protiv pilota HV, koje će dovesti do slabljenja saveza Hrvata i Srba u BiH.

Također, nisu se davale izjave kako se Hrvatska i Srbija slažu oko 95% stvari vezanih za BiH.

Pa onda nije bilo da je Dodik najvažniji partner RH...

Svašta nešto nije bilo u kolovozu, siječnju, ožujku i travnju prethodnih godina.

A šta svašta može biti u prosincu, srpnju i veljači sljedećih godina, tko to zna, nitko ništa ne zna. Samo da ne bude kmečanja, jer negiranje genocida i nazivanje Bošnjaka polunarodom se neće obiti o glavu Milanoviću, Petrovu i Prkačinu, nego meni i tebi.

Doduše, ti si svakako davno izrazio želju da se kao Hrvat iz Sarajeva žrtvuješ za dobrobit hrvatskog naroda u područjima BiH gdje su u većini, a to će za deset godina, sa ovakvom hrvatskom politikom, biti Široki, Čitluk i Donja Mahala.
Truba

#5236 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Truba »

Na razini blebetanja uvijek je bilo isto
Bez obzira je li izborno razdoblje ili ne
Mada na balkanu uvijek su neki izbori
SaraFina

#5237 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by SaraFina »

Otišao Milanče u Bakince Dodiku po „pamet“.

Koji krkani. :D Sastaju se po seoskim birtijama i „biste politiku“
Zoran Milanović sinoć boravio tri sata na privatnom imanju Milorada Dodika
Osmi Socrates

#5238 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Osmi Socrates »

Pa nije isto jbg.

Da li je predsjednik Hrvatske (bez obzira ko je) dosad negirao genocid u Srebrenici?

Ne znam da li ga je iko isprovocirao da priča o Srebrenici. Ako nije, zašto uopšte priča o tome?

Eto, predsjednik Hrvatske ide krkanu kući. Da li to doliči jednom predsjedniku uopšte? Sramoti i sebe i Hrvatsku.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5239 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by pici »

Rošavi zoka je tipicni primjerak iz filma Lordana Zafranovica, Okupacija u 26 slika.Kad ultra ljevicar obecan prestizom i bogatsvom prelazi u ultra desnicara usrašu.Sjajno prikazana tranformacija ljigavca.
SaraFina

#5240 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by SaraFina »

Osmi Socrates wrote: 14/09/2022 12:57 Pa nije isto jbg.

Da li je predsjednik Hrvatske (bez obzira ko je) dosad negirao genocid u Srebrenici?

Ne znam da li ga je iko isprovocirao da priča o Srebrenici. Ako nije, zašto uopšte priča o tome?

Eto, predsjednik Hrvatske ide krkanu kući. Da li to doliči jednom predsjedniku uopšte? Sramoti i sebe i Hrvatsku.

Lik je debil. Njega u ovom mandatu nijedan starni drzavnik nije primio. Samo Mile u Bakinovcima. Vjerovatno je palo i prase Mail raznju Pa su onda konobarice djapali masnim prstima.

Lik je hodajuća negativna reklama. HR ne treba neprijatelj. Dok je Zokija.
Milenkov buraz

#5241 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Milenkov buraz »

To je očigledno. Njih ne intereuje izborni zakon niti bilo šta drugo, cilj je razjebati BiH. Željko i IZ su tu samo paravani, da nije to bilo bi nešto peto. Da je Ukrajina pala za 5-10-20 dana mi bi već bili u rovovima 6 mjeseci i imali bi HR vojsku i SR vojsku u Banjaluci, ruske plaćenike i ostalo. Kad tad ovo će se morati riješiti i rješavati na drugačiji način.
SaraFina

#5242 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by SaraFina »

Milenkov buraz wrote: 14/09/2022 13:02
To je očigledno. Njih ne intereuje izborni zakon niti bilo šta drugo, cilj je razjebati BiH. Željko i IZ su tu samo paravani, da nije to bilo bi nešto peto. Da je Ukrajina pala za 5-10-20 dana mi bi već bili u rovovima 6 mjeseci i imali bi HR vojsku i SR vojsku u Banjaluci, ruske plaćenike i ostalo. Kad tad ovo će se morati riješiti i rješavati na drugačiji način.
Mislim da im dodaješ nadprirodne „vjstine“ i sudjedima i komšijama. Rošavi Zoki i picousti Vučko bi zapovjedali srpskom/hrvatskom komponentom i ušli u BiH? 🤣🤣🤣🤣
Daft Haruki

#5243 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Daft Haruki »

SaraFina wrote: 14/09/2022 12:55 Otišao Milanče u Bakince Dodiku po „pamet“.

Koji krkani. :D Sastaju se po seoskim birtijama i „biste politiku“
Zoran Milanović sinoć boravio tri sata na privatnom imanju Milorada Dodika
Otisli rastaliti rusku robu.Mozda mu je Dodo donio rusku semu. Kad je Milance navukaren ko zvjer.
mali_balon

#5244 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by mali_balon »

Ma oni mogu samo laprdati.....ovi iz NATO samo podignu obrvu svi se ucvile....za sve treba lova a love nema....
Trenutno EU i Amerima ne odgovara neko drugo zariate pogotovu haman i sred Evrope.
Znaju s kim imaju posla, rekli su oni ovim lajavcima dokle mogu lajati....a nasi lajavci znaju gdje je linija....
Pa sjetite se kako su se svi ukeketili kada su iz NATOa poslali 2 3 aviona da nadlete hr i bih, ko fol malo da cuvaju partnere da im pomognu....pa kada su poslali dodarne trupe u bih...tajac....
Previse im dajte moci....to su seoske varalice koje znaju kome mogu dokle i kako mogu....cim dodje jaca baraba manji su od makova zrna....
Milenkov buraz

#5245 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Milenkov buraz »

SaraFina wrote: 14/09/2022 13:05

Mislim da im dodaješ nadprirodne „vjstine“ i sudjedima i komšijama. Rošavi Zoki i picousti Vučko bi zapovjedali srpskom/hrvatskom komponentom i ušli u BiH? 🤣🤣🤣🤣
Znam da je suludo ali mi već imali ukrajinski scenarij da Ukrajina nije ovoliko izdržala.
Haris.ba

#5246 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Haris.ba »

Milenkov buraz wrote: 14/09/2022 13:11 Znam da je suludo ali mi već imali ukrajinski scenarij da Ukrajina nije ovoliko izdržala.
I ovo sto Milanovic radi je samo pozicioniranje pred novu raspodjelu karata. Samo, mislim da je kraj za tu prorusku politiku. I to opet spletom okolnosti, a ne nekom nasom sposobnosti.

U ovoj Bosni nikad dosadno. Poslije 150 godina opet ce biti neki Berlinski kongres, i opet ista prica.
Samo, sto je prije Berlinskog bio Sanstefanski.
Last edited by Haris.ba on 14/09/2022 13:18, edited 1 time in total.
Dragon Space

#5247 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Dragon Space »

SaraFina wrote: 14/09/2022 13:05

Ušlo bi hiljade autobusa sa tzv dobrovoljcima i sa jedne i sa druge strane.

Bošnjaci ne kontrolišu granice i nisu pod kontrolom vlasti iz sarajeva.

To se vidjelo na primjeru migrantskih hordi.
laik1981

#5248 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by laik1981 »

Bog zna cime je ovaj narkoman ucjenjen, pa se preobrazio do ove mjere..
Milenkov buraz

#5249 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by Milenkov buraz »

Ko još ne vjeruje da bi se ovo desilo evo zadnje šta je Dodik izjavio...tako je sve očigledno...ostaje jedino još da nam počne majku balijsku psovati. i da, ovo se radi sve u koordinaciji sa Milanovićem.
Moramo odustati od BiH koja nije ustavna i dogovorena od strane tri naroda. Današnja BiH je nametnuta, za takvu se ne smijemo vezivati da ne bismo žalili kad odemo. BiH kakvu su stvorili stranci mora da nestane. Privid uspjeha je samo propagandni trik.

"Bosna i Hercegovina se nama nameće, suverenitet BiH je izvan ustava i kad-tad ćemo ga odbaciti. BiH je velika nevolja, nepouzdana, lišena budućnosti. Za BiH nema opravdanja i nametanja sile. BiH pokazuje činjenice da hrišćanska i muslimanska populacija žive u harmoniji nigdje na svijetu. BiH potvrđuje činjenicu da hrišćanska i muslimanska zajednica ne mogu živjeti zajedno.

RS je za nas svetinja i branit ćemo ih svim političkim pa i drugim sredstvima.
jao_situacije

#5250 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske

Post by jao_situacije »

ovo je tek početak, ispadi i incidenti će postati učestaliji i sve ozbiljniji
Post Reply