Ovo je u rangu sami sebe napali
Ja ne vidim nikakve razlike izmedju politike danas i prije 5 godina sto se hrvata tice
Ovo je u rangu sami sebe napali
prave.
I to je razlog da se negira genocid u Srebrenici od zvanične hrvatske politike?Black swan wrote: ↑14/09/2022 11:12Ovo je u rangu sami sebe napali
Ja ne vidim nikakve razlike izmedju politike danas i prije 5 godina sto se hrvata tice
Ja odgovora i glupostiBlack swan wrote: ↑14/09/2022 12:14 Nemam snage citati...sto pises
Lik je skoro rekao da se u izbornoj kampanji dogadjaju stvari kao da hrvati opet zele komsica
Ja sam samo napisao isto je bilo i u kolovozu i sijecnju i martu i aprili 2021 2019 2018
Znaci ne vidim promjene
Ostalo su tvoji konstrukti
U kojem holivudskom filmu Izrael radi sve ovo što si napisao sa američkim predsjednicima?
Samo što nije bilo negiranja genocida od strane zvanične politike RH.Black swan wrote: ↑14/09/2022 12:14 Nemam snage citati...sto pises
Lik je skoro rekao da se u izbornoj kampanji dogadjaju stvari kao da hrvati opet zele komsica
Ja sam samo napisao isto je bilo i u kolovozu i sijecnju i martu i aprili 2021 2019 2018
Znaci ne vidim promjene
Ostalo su tvoji konstrukti
Zoran Milanović sinoć boravio tri sata na privatnom imanju Milorada Dodika
Osmi Socrates wrote: ↑14/09/2022 12:57 Pa nije isto jbg.
Da li je predsjednik Hrvatske (bez obzira ko je) dosad negirao genocid u Srebrenici?
Ne znam da li ga je iko isprovocirao da priča o Srebrenici. Ako nije, zašto uopšte priča o tome?
Eto, predsjednik Hrvatske ide krkanu kući. Da li to doliči jednom predsjedniku uopšte? Sramoti i sebe i Hrvatsku.
To je očigledno. Njih ne intereuje izborni zakon niti bilo šta drugo, cilj je razjebati BiH. Željko i IZ su tu samo paravani, da nije to bilo bi nešto peto. Da je Ukrajina pala za 5-10-20 dana mi bi već bili u rovovima 6 mjeseci i imali bi HR vojsku i SR vojsku u Banjaluci, ruske plaćenike i ostalo. Kad tad ovo će se morati riješiti i rješavati na drugačiji način.
Mislim da im dodaješ nadprirodne „vjstine“ i sudjedima i komšijama. Rošavi Zoki i picousti Vučko bi zapovjedali srpskom/hrvatskom komponentom i ušli u BiH?Milenkov buraz wrote: ↑14/09/2022 13:02To je očigledno. Njih ne intereuje izborni zakon niti bilo šta drugo, cilj je razjebati BiH. Željko i IZ su tu samo paravani, da nije to bilo bi nešto peto. Da je Ukrajina pala za 5-10-20 dana mi bi već bili u rovovima 6 mjeseci i imali bi HR vojsku i SR vojsku u Banjaluci, ruske plaćenike i ostalo. Kad tad ovo će se morati riješiti i rješavati na drugačiji način.
Otisli rastaliti rusku robu.Mozda mu je Dodo donio rusku semu. Kad je Milance navukaren ko zvjer.
Znam da je suludo ali mi već imali ukrajinski scenarij da Ukrajina nije ovoliko izdržala.SaraFina wrote: ↑14/09/2022 13:05Mislim da im dodaješ nadprirodne „vjstine“ i sudjedima i komšijama. Rošavi Zoki i picousti Vučko bi zapovjedali srpskom/hrvatskom komponentom i ušli u BiH?Milenkov buraz wrote: ↑14/09/2022 13:02
To je očigledno. Njih ne intereuje izborni zakon niti bilo šta drugo, cilj je razjebati BiH. Željko i IZ su tu samo paravani, da nije to bilo bi nešto peto. Da je Ukrajina pala za 5-10-20 dana mi bi već bili u rovovima 6 mjeseci i imali bi HR vojsku i SR vojsku u Banjaluci, ruske plaćenike i ostalo. Kad tad ovo će se morati riješiti i rješavati na drugačiji način.![]()
I ovo sto Milanovic radi je samo pozicioniranje pred novu raspodjelu karata. Samo, mislim da je kraj za tu prorusku politiku. I to opet spletom okolnosti, a ne nekom nasom sposobnosti.Milenkov buraz wrote: ↑14/09/2022 13:11 Znam da je suludo ali mi već imali ukrajinski scenarij da Ukrajina nije ovoliko izdržala.
Ušlo bi hiljade autobusa sa tzv dobrovoljcima i sa jedne i sa druge strane.SaraFina wrote: ↑14/09/2022 13:05Mislim da im dodaješ nadprirodne „vjstine“ i sudjedima i komšijama. Rošavi Zoki i picousti Vučko bi zapovjedali srpskom/hrvatskom komponentom i ušli u BiH?Milenkov buraz wrote: ↑14/09/2022 13:02
To je očigledno. Njih ne intereuje izborni zakon niti bilo šta drugo, cilj je razjebati BiH. Željko i IZ su tu samo paravani, da nije to bilo bi nešto peto. Da je Ukrajina pala za 5-10-20 dana mi bi već bili u rovovima 6 mjeseci i imali bi HR vojsku i SR vojsku u Banjaluci, ruske plaćenike i ostalo. Kad tad ovo će se morati riješiti i rješavati na drugačiji način.![]()
Moramo odustati od BiH koja nije ustavna i dogovorena od strane tri naroda. Današnja BiH je nametnuta, za takvu se ne smijemo vezivati da ne bismo žalili kad odemo. BiH kakvu su stvorili stranci mora da nestane. Privid uspjeha je samo propagandni trik.
"Bosna i Hercegovina se nama nameće, suverenitet BiH je izvan ustava i kad-tad ćemo ga odbaciti. BiH je velika nevolja, nepouzdana, lišena budućnosti. Za BiH nema opravdanja i nametanja sile. BiH pokazuje činjenice da hrišćanska i muslimanska populacija žive u harmoniji nigdje na svijetu. BiH potvrđuje činjenicu da hrišćanska i muslimanska zajednica ne mogu živjeti zajedno.
RS je za nas svetinja i branit ćemo ih svim političkim pa i drugim sredstvima.