Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#63902 Re: Liverpool FC
Ma dajte ba ljudi grehota je i blasfemija bilo koga iz odbrane sinoc pomenuti pored onog cirkuskog spadala Gomeza!
Ono je jedna seoska varalica ranga Aston Ville!
I nemojte sano Allaha vam kako je imao dobrih partija, kako ovo kako ono... Kikser igrac vazda bio i ostao. Nedoatojan Liverpoola koji jurisa na 2-3 fronta.
Ono je jedna seoska varalica ranga Aston Ville!
I nemojte sano Allaha vam kako je imao dobrih partija, kako ovo kako ono... Kikser igrac vazda bio i ostao. Nedoatojan Liverpoola koji jurisa na 2-3 fronta.
-
Plunkett
#63903 Re: Liverpool FC
Mislim da mi je prvi post na ovoj temi ikad bio vezan upravo za Gomeza.
Igrac koji da nije englez, ne bi mogao ni do Norwicha dobaciti.
Igrac koji da nije englez, ne bi mogao ni do Norwicha dobaciti.
- AmiĐa_Idriz
#63904 Re: Liverpool FC
Trent gori 100x sinoć.
-
Osmi Socrates
#63905 Re: Liverpool FC
Nasmija me ovaj čovjek sa Twittera, što priča o Trentu.
I svi komentari koji su ostavljeni na taj tweet su smjehotresni.
Kaže onaj jedan sarkastično "Trent je RB koji nije zadužen za odbranu."
I svi komentari koji su ostavljeni na taj tweet su smjehotresni.
Kaže onaj jedan sarkastično "Trent je RB koji nije zadužen za odbranu."
Last edited by Osmi Socrates on 08/09/2022 09:57, edited 1 time in total.
-
missko
#63906 Re: Liverpool FC
To sa Salahovom platom je glupost i i ekipa uopste nije podjeljena nego stara i istrosena za taj nivo trke koji su imali zadnje 3 sezone. I lani je vec stopalo osvojilo se 2 kupa na penale. Nije najbolji lanjdki strijelac lige kriv sto se primaju svaku tekmu golovi nego vDajk nije ni na nivou Lovrena zadnjih 5 tekmi. On je cinio da Konate da Gomez ili Matip u prijasnjim sezonama izgledaju dobro mada mislim da vezni red prvi puca pa ispastaju bekovi i odbrana. Uglavnom Klop sad mora malo improvizirati nema taj luxuz od ranije da ih samo treba motivisati sad mora krpiti i motivisati a dusa ispuhalaArmin2013 wrote: ↑08/09/2022 07:21 Možda griješim, mislim da je ovu ekipu podjelila plata Salaha, možda je i Mane zbog toga napustio kllub.
Ima tu i umora sigurno, ali da ovako budu kolektivno loši ne znam. U ovih nekoliko utakmica koliko su kontri istrčali? Samo nešto vrte loptu nazad, okolo, kada imaju priliku za kontru stanu. S obzirom da će bit gust raspored sa utakmicama, a vezni red nam staklen, možda je i bolje ovako, halalit LP, posvetit se prvenstvu pa iduće godine pametnije sa transferima.
- Gandalf
#63907 Re: Liverpool FC
Ma jasno je to svima da Arnold nije za beka, defanzivno slab i ne prati situaciju kada ekipa nema loptu. On se mora pomjeriti prema naprijed, momak ima odličan osjećaj za asist, a ima i dosta jak šut, blasfemija je da se momka zavaljuju na desnom beku.
- AmiĐa_Idriz
#63908 Re: Liverpool FC
Poremetio je tu strukturu i Elliott. Desni vezni (Henderson) je uvijek trčao i pokrivao za Trenta nazad rupe. Harvey to ne radi, što je i prirodno s obzirom na to da je ofanzivni tip igrača.
- BHF_Manijak
#63909 Re: Liverpool FC
Ma nikad brate! Onaj pokusaj gradjenje i tako vise puta tokom utakmice, ono se u kadetima ne radi! Bruka, fuj.
- no_sekirli
#63910 Re: Liverpool FC
Nitko ne prokomentira novog igrača...
Ja gledao kasnije malo komentare na HRT2, kad onaj Samovojska pođe pričati o Arthuru, isto da je progutao pola limuna domaćeg. Parafraziram: Barcelona bila presretna kad ga se riješila, Juventus jedva čekao da ga se riješi, kakvu on može prevagu donijeti u Liverpoolovoj igri, svi Boga molili da ode
Pored čitavog niza sranja koji su u toku, moje mišljenje je da je pozicija Fabina i njegova zamjena najbitnija mana ovog tima. Lik je očigledno van forme, plus je još i premoren, pod hitno treba rotaciju bilo kakvu.
Ja gledao kasnije malo komentare na HRT2, kad onaj Samovojska pođe pričati o Arthuru, isto da je progutao pola limuna domaćeg. Parafraziram: Barcelona bila presretna kad ga se riješila, Juventus jedva čekao da ga se riješi, kakvu on može prevagu donijeti u Liverpoolovoj igri, svi Boga molili da ode
Pored čitavog niza sranja koji su u toku, moje mišljenje je da je pozicija Fabina i njegova zamjena najbitnija mana ovog tima. Lik je očigledno van forme, plus je još i premoren, pod hitno treba rotaciju bilo kakvu.
- JohnnyS
-
walter_071
#63913 Re: Liverpool FC
Da iskoristim priliku zbog ove odgode kola i ispričam svoje iskustvo sa utakmice u Napulju na kojoj sam bio:
Prvo zaista, nevezano za rezultat - gledao sam uživo i ono šampionsko Sarajevo, repku Juge, naravno poslije rata sve relevantnije tekme repke i Sarajeva ali onaj fudbal koji se igra u ligi šampiona je ipak level iznad. O samom rezultatu neću - to ste sve vidjeli; neke moje impresije sa lica mjesta: u gradu se uopšte nije moglo vidjeti da je utakmica, tek kad smo krenuli metroom ušlo je par grupa navijača. Engleza nije bilo ni na mapi: valjda je zaista postojao taj neki strah od lokalaca. Atmosfera: imam osjećaj da se taj faktor u engleskoj ligi potcjenjuje i nije džaba i Čelzi popušio u Zagrebu, i mi noć kasnije - isto kao i u Beogradu. Po meni je ključni momenat bio kod rezultata 1:0 kada naši nisu htjeli da izbace loptu kod povrede Osimhena. U tom momentu je nastalo takvo skandiranje - svih 50.000 je zagrmilo i imam osjećaj da je dalo takva krila igračima da su letjeli narednih pola sata i prelomili utakmicu rezultatski. Igrači: Milner je star i spor to se stvarno vidi na licu mjesta. Sa Salahom i Trentom se nešto dešava - ja ne mogu dokučiti šta. Tiago Alcantara je doktor fudbala - to pogotovo vidiš kad gledaš uživo. Alison, Virgil, Matip i Darwin su toliko fizički dominantni da te zaista impresioniraju kad ih gledaš. Na kraju - navijači Napolija: ljudi navijaju kao da im je zadnje. 90 minuta niko nije sjeo, stalno se navija nevezano na kojoj si tribini. Nama nije bilo lako - bili smo među vatrenijim i s jedne strane je i dobro pa nismo imali priliku da slavimo golove
Prvo zaista, nevezano za rezultat - gledao sam uživo i ono šampionsko Sarajevo, repku Juge, naravno poslije rata sve relevantnije tekme repke i Sarajeva ali onaj fudbal koji se igra u ligi šampiona je ipak level iznad. O samom rezultatu neću - to ste sve vidjeli; neke moje impresije sa lica mjesta: u gradu se uopšte nije moglo vidjeti da je utakmica, tek kad smo krenuli metroom ušlo je par grupa navijača. Engleza nije bilo ni na mapi: valjda je zaista postojao taj neki strah od lokalaca. Atmosfera: imam osjećaj da se taj faktor u engleskoj ligi potcjenjuje i nije džaba i Čelzi popušio u Zagrebu, i mi noć kasnije - isto kao i u Beogradu. Po meni je ključni momenat bio kod rezultata 1:0 kada naši nisu htjeli da izbace loptu kod povrede Osimhena. U tom momentu je nastalo takvo skandiranje - svih 50.000 je zagrmilo i imam osjećaj da je dalo takva krila igračima da su letjeli narednih pola sata i prelomili utakmicu rezultatski. Igrači: Milner je star i spor to se stvarno vidi na licu mjesta. Sa Salahom i Trentom se nešto dešava - ja ne mogu dokučiti šta. Tiago Alcantara je doktor fudbala - to pogotovo vidiš kad gledaš uživo. Alison, Virgil, Matip i Darwin su toliko fizički dominantni da te zaista impresioniraju kad ih gledaš. Na kraju - navijači Napolija: ljudi navijaju kao da im je zadnje. 90 minuta niko nije sjeo, stalno se navija nevezano na kojoj si tribini. Nama nije bilo lako - bili smo među vatrenijim i s jedne strane je i dobro pa nismo imali priliku da slavimo golove
- BHF_Manijak
#63915 Re: Liverpool FC
Nista ja ovo sad ne kontam sa odgadjanjem? Rangersi odgodili utakmicu LP s Napolijem, je li sad i Pool odgadja s Ajaxom? Ne kontam ni odgadjanje za sljedeci vikend, kako sam shvatio ne odgadjaju se svi mecevi vec samo oni koji bi se igrali u Londonu ili?
- AmiĐa_Idriz
#63916 Re: Liverpool FC
Mi igramo sa Ajaxom sigurno, za idući vikend nisam 100% siguran ali sam negdje pročitao da bi se EPL mogao zaigrati ponovno tek poslije rep. pauze.
- BHF_Manijak
#63917 Re: Liverpool FC
https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/f ... a-24988231AmiĐa_Idriz wrote: ↑11/09/2022 22:20 Mi igramo sa Ajaxom sigurno, za idući vikend nisam 100% siguran ali sam negdje pročitao da bi se EPL mogao zaigrati ponovno tek poslije rep. pauze.
Ma kao zamijenili bo domacinstva ovim "Londoncima", pa bi docekali Chelsea umjesto da idu na Stamfrod.
- King_Kenny
#63918 Re: Liverpool FC
Odgodi se i tekma s Čelzijem. Neće biti više povrijeđenih. 
- no_sekirli
#63919 Re: Liverpool FC
Samo ne znam hoce li se ego moci zalijeciti.
- BHF_Manijak
#63920 Re: Liverpool FC
Treba li naglasiti da ima nova povreda u timu?!
Ma ovi su putujuci cirkus ove sezone, Boga mi Klopp i strucni stab na celu sa kondicionim su sjebali sve sto su mogli sjebati.
Ma ovi su putujuci cirkus ove sezone, Boga mi Klopp i strucni stab na celu sa kondicionim su sjebali sve sto su mogli sjebati.
-
convict
#63921 Re: Liverpool FC
Robbo sjebao koljeno u dobar cas. Ne trebaju nama tekme da bi se povredjivali.
- King_Kenny
#63922 Re: Liverpool FC
Auuu; ipak ima povreda.
Na kraju sezone će se pisati studije o uticaju kraljičine smrti na sezonu 2022/23.
Na kraju sezone će se pisati studije o uticaju kraljičine smrti na sezonu 2022/23.
- vaučer
#63924 Re: Liverpool FC
Grozno je da u biti očekujem daljnje prosipanje bodova. Doduše ako Thiago počne, možda će biti drugačije.
- King_Kenny
#63925 Re: Liverpool FC
Lijepo je ne očekivati ništa i gledati. Jednom će nas iznenaditi.