preludezalude wrote: ↑11/09/2022 14:35
Throttle wrote: ↑11/09/2022 14:09
Fali mu jer nije jeftiniji od identicnog primjerka sa stvarnom kilometrazom i bez udesa
I ovaj je sa stvarnom kilometrazom i bez udesa dok ne dobijes drugacije podatke. Svi su sa stvarnom kilometrazom i bez udesa dok ne dobijes drugacije podatke.
Ma vecina je takvih po oglasima al izgleda da ce se ovdje opravdat sto je neko skinuo 100000. Udes manje-vise, manja kuckanja su zanemariva, nabaci plastiku, ofarbaj i gas. Neces ga na otpad. Jos ga platis skuplje jer je bez udesa i s malim km.
Ovaj audi je otisao za 18000, a presao je minimalno 319000 jer je na toliko pretprosle godine mijenjan zupcasti (nasao sam na motoru ispod poklopca naljepnicu), imao je servisnu do 2014te il 15te i tu je zadnje upisano bilo 150000, imao milion mana, balav motor, skrsen poklopac motora, fali lijevi unutrasnji blatobran i komad branika, far lijevi puknut i rosi, ofarbano skoro sve i to lose, na desni far presla farba itd, naprijed ne stoji ravno, nema senzora il boce za pranje sajbe itd
Pri pozivu, sve tip top. Dodjem do infa da je kicnut u lijevi cosak i popravljen tj bila dublja parnica i da je vracen sa 290k.
Vjerovatno sa 390 al et. Na slikama volan izlizan, ostalo tu i tamo
AUDI A4 B8 2.0 TDI *S-LINE*PANO,NAVI,LED,ALU R18* (18.500 KM)
https://www.olx.ba/r/46521455/13725
Dva dana nakon sto sam ga gledao prodan, neko misli da je super prosao. Ja ga nisam htio ni provozat
P.S. neko strucan bi vjerovatno nasao jos more problema, ovo sam ja nasao bez majstora