Golf kao golf,cim je sunce jace,ne vidi se zmigavac
Izgubicu glavu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
bitanga_sa_otesa wrote: ↑09/09/2022 21:52naravno,al vise je ovih manjih .zamisli nedima mota sa svojim ignisom ,a ja s tamicem![]()
bitanga_sa_otesa wrote: ↑10/09/2022 08:14smijem ja sve ,cestar 80T35 je, vozim ga s B i imam odobrenje za ulaske u zabrane i pjesacke zone![]()
bitanga_sa_otesa wrote: ↑09/09/2022 21:52naravno,al vise je ovih manjih .zamisli nedima mota sa svojim ignisom ,a ja s tamicem![]()
Jeste. Sad možemo na kružni tok.
jes vala, dolayijo mie sa desne strane ai veči muje vego moj (avto)
Danas kroz Zenicu - vožnja kružnim tokovima je (u odnosu na Sarajevo) toliko lagana da mi je došlo da dva sata kružim gradom (ali nisam imao vremena). Toliko sam opuišteno prolazio kroz kružne,bez grča i bez straha da ću se sa nekim zakačiti + bez straha da ću pri propuštanju pješaka dobiti novi hardware.komsinica_s_drugog wrote: ↑14/09/2022 13:37 Pravilo je da mi u kruznom oduzimaju prvenstvo, a onda se vuku ko konj na umoru
Neki dan idiot tako, izlijece mi na 2 i po metra, haman, da bi sve dok nije skrenuo neka 2, 3 km dalje vozio izmedju 25 i 35 km na ogranicenju 50 kmSve je skoro puna linija, saobracaj gust.
Mjesto radnje - Bare, Doboj, do skretanja u Grapsku
Ured sam volan izjela.
Nešto mu je veće, nešto manje, izbalansira se to.Naslovnica wrote: ↑14/09/2022 14:28jes vala, dolayijo mie sa desne strane ai veči muje vego moj (avto)