Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I sve se ovo izdesavalo kada sam odlucio da putujem na dva dana .... a u pm... ali neka je, sve sta skrolovao u detelja svaku stranicu da nista ne propustim!
Slava UKRAJINI! BRAVO MOMCI I DJEVOJKE! Tako se sloboda dobija!
Маскировка, навлачење као у шаху. Немају украјинци куда са овом контром, опет ударају у руски зид. И да ослободе целу ту регију око Харкова, шта им вреди- окружени су Русијом са свих страна.
Шаховски гледано, руси држе стабилно стратешки јужни фронт и Донбас. Ово горе око Харкова је само маскировка , од првог дана.
_Reds_ wrote: ↑10/09/2022 23:27
Je li Harkivska oblast oslobođena ?
Vise se ne zna gdje su rusi, gdje god ukri udare nemaskoro nikakvog otpora.Nema niti jednog izvjestaja da su negdje ozbiljno zaustavljeni ili odbijeni, rusi nemaju odbrane nigdje, potpuno su razbijeni.Opsta bjezanija prema mordoru.
_Reds_ wrote: ↑10/09/2022 23:27
Je li Harkivska oblast oslobođena ?
Mislim da nije, odnosno Rusi se vjerovatno jesu povukli ali mislim da ima i dalje mjesta gdje Ukrajinci treba da uđu, pogotovo na sjeveru uz granicu sa Rusijom.
Bossona wrote: ↑10/09/2022 23:41
Ko je kome učitelj ili su učenici nadmašili svoje učitelje spina i laži ???
Kako li se ovih dana osjeća Putlerov ideolog zla Dugin ??.
Na areni sport, ima neka sportska manifestacija i izmedju ostalog na toj reklami dijete sa Z majicom. Jadno dijete ali vise me cudi da vrte takvu reklamu. Sto je najbitnije da je Ukrajina dokaz da svetove ne mozes praviti kako ti zamisljas.
apsidejzi wrote: ↑10/09/2022 22:34
ma ljubi brat. dodjete na temu samo kad ide. pogledaj malo postove pa ces vidjet ko je tu i kad ide i kad ne ide.
Momak, da si makar uzeo za shodno da pogledaš da moji postovi idu od prvog dana ruske fašističke agresije...
Druga je stvar je, što bi rekao moj drug sumir, što sam (pre)često bio na službenom putu u RMU Banovići zbog rusofila, neutralnih i zabrinutih
Ma hajde goni ove prepirke. Obojici nam je drago da ukrajinci uzimaju teritoriju i da rokaju ruse. To je najbitnije. Ostalo nek bude "razliciti svjetonazori"
Sutra zelim vidjeti da je ocisceno sve sa zapadne strane rijeke Oskil i da su naceli LIsecansk i okolna mjesta