Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote: ↑10/09/2022 17:54
Sa ovoga terena izaci zv i zdrav je najveca pobjeda. Trebao je biti crveni za igraca Slobode al ajde....ofsajd ne znam a vjerovatno necemo ni saznati U svakom slucaju protiv Slobode u gostima bod je uvijek velik.
Jos kisa pljusti, a u Tz ni kap, bas baksuzluk za teren.
Ja sam malo gledala, kontala sam da cete nas ubit, tako da bod ko kuca.
hrasno38 wrote: ↑10/09/2022 17:54
Sa ovoga terena izaci zv i zdrav je najveca pobjeda. Trebao je biti crveni za igraca Slobode al ajde....ofsajd ne znam a vjerovatno necemo ni saznati U svakom slucaju protiv Slobode u gostima bod je uvijek velik.
Jos kisa pljusti, a u Tz ni kap, bas baksuzluk za teren.
Ja sam malo gledala, kontala sam da cete nas ubit, tako da bod ko kuca.
Joj Edisa i cackanja usiju dok daje izjavu
Jesi li barem vidjela situaciju prije našeg gola ...
Charuga wrote: ↑10/09/2022 18:02
Odlično mi stojimo na tabeli, s obzirom kakav nas "stručnjak" vodi. Povedeš na strani, i izvedeš napadača u 55 minuti, a umjesto njega uvedeš zadnjeg veznog.
Charuga wrote: ↑10/09/2022 18:13
Edis je fer trener. On zna da ste vi igrali u srijedu utakmicu, pa je zato izveo napadača u 55 minuti. A psuju mu sa tribine ..
Charuga wrote: ↑10/09/2022 18:55
I umjesto da mu se zahvale što nije napadao, oni mu psuju. Fuj ..
Nije mi jasno zasto bi Edisu iko ista psovao stvarno. Znam da ne vole Musemica, zakuhali jos dok je bio u Slobodi, i Osima.
Inace, ja na utakmicama uvijek sjedim kod tih najgorih i oni psuju ili sudiju.ili nase igrace.
Evo ja se izvinjavam Edisu
Vidim komentare Edis je papak, Edis je seljacina, Edis je govno....itd itd ali mi sa Edisom bez raznoraznih Brkovica i timom sa lijevim napadacem na prvom mjestu a sa doktorom Amarom nas nije bilo ni na mapi. Sta cete Eddiss je takav je kakav je, takav je bio i u Crnoj Gori. Mene savrseno ne interesuje da li on ceska uho sve dok Zeljo dobro igra a Zeljo nije izgubio zadnje cetiri utakmice. Slazem se da ima vrlo cudan nacin izmjena i slazem se da je ovo danas glupost ali to ne znaci i da nije izveo napadaca da bi mi dobili na onakvoj oranici.
hrasno38 wrote: ↑10/09/2022 21:45
Vidim komentare Edis je papak, Edis je seljacina, Edis je govno....itd itd ali mi sa Edisom bez raznoraznih Brkovica i timom sa lijevim napadacem na prvom mjestu a sa doktorom Amarom nas nije bilo ni na mapi. Sta cete Eddiss je takav je kakav je, takav je bio i u Crnoj Gori. Mene savrseno ne interesuje da li on ceska uho sve dok Zeljo dobro igra a Zeljo nije izgubio zadnje cetiri utakmice. Slazem se da ima vrlo cudan nacin izmjena i slazem se da je ovo danas glupost ali to ne znaci i da nije izveo napadaca da bi mi dobili na onakvoj oranici.
Nije nas na mapi bilo = deset trofeja
Ali vjerujem da sjećanje ne služi, Alzheimer napada jbg
Dobro gura, al ne moze zatvarati tekmu tako sto ce Stilu gurnuti na spica, a izvesti napadaca koji je konstantno pravio pritisak na Slobodin zadnji red.. Edisove izmjene su u 90% slucajeva uzas nakon kojeg totalno izgubimo ritam.. Isto je bilo i u Posusju, al dole su nas vile pronosale i uspjeli smo nekako izgurati..
Dzenisu se na zimu zahvaliti.. Rijetko vidjen antitalenat..
Što pitari? Pa on je govno koje je nama najveću štetu napravilo. Jedino veće govno od njega je ovaj Čolpa. Bronzana medalja ide Pilavu.
Jadni mi ko nas tamo predstavlja. Eto sad Bilbiju kaznili zbog nepostojeceg penala. Ko će nama nadoknaditi izgubljene bodove i sjevanu ekipu koja se sada opet mora psihicki vracati. Musa van terena par mjeseci a ni faul nije sviran.
Kazna jednog kola pauze za Bilbiju je smiješna.
Pa ove stadione su trebali završiti za max 2 mjeseca a pola lige izbjeglice vec 4 mjesec i nastavlja se.
Ko ce tu stetu nadoknaditi? Niko. Ko nas jebe kad šutimo.
animus wrote: ↑11/09/2022 09:23
Što pitari? Pa on je govno koje je nama najveću štetu napravilo. Jedino veće govno od njega je ovaj Čolpa. Bronzana medalja ide Pilavu.
Jadni mi ko nas tamo predstavlja. Eto sad Bilbiju kaznili zbog nepostojeceg penala. Ko će nama nadoknaditi izgubljene bodove i sjevanu ekipu koja se sada opet mora psihicki vracati. Musa van terena par mjeseci a ni faul nije sviran.
Kazna jednog kola pauze za Bilbiju je smiješna.
Pa ove stadione su trebali završiti za max 2 mjeseca a pola lige izbjeglice vec 4 mjesec i nastavlja se.
Ko ce tu stetu nadoknaditi? Niko. Ko nas jebe kad šutimo.
Dobri su vam bili kad su van izglasali titulu 2020. godine. Tad ih niste zvali govnima.