Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mc-twin wrote: ↑07/09/2022 11:41
Moze li se par preostalih rata za uredjaj (nije benefit) otplatiti od odjednom il mora ici mjesecno?
Mislim da zadnjih 6 može od jednom. Pogotovo ako nije bio neki benefit na cijenu...
Super. Ne moram cekati februar za odjavu usluge.
Haris.ba wrote: ↑07/09/2022 13:47
Ovdje se raspravlja o 5 KM racuna, ali BH telecom treba isto imati 500 miliona za kupovinu fudbalskh liga.
Sta bi trebalo? Sta mislis da im i plate isplacujemo iz svog dzeba?
Mnogi zaboravljaju il ne zele znati da je telekom pored poskupljena za sport klub takodjer poskuplao cijene svojih usluga za 5KM.
Cime dolazimo na cifru od oko 10KM za istu uslugu odnosno broj kanala.
Mislim da zadnjih 6 može od jednom. Pogotovo ako nije bio neki benefit na cijenu...
E za prekid usluge bas i nisam siguran. Ovo 6 mjeseci je koliko znam, samo da ko fol možeš uzeti novi uređaj. Sumnjam da važi i za prekid čitave usluge. Ali ipak najbolje je da zovnes 1444 ili tetu šalterušu
orbita12 wrote: ↑07/09/2022 13:38
Misle li oni ubacivati kakve nove kanale sad kad su izbacili UM kanale, sto se mene tice ne moraju smanjivati cijenu ali red bio bio da ubace nove kanale (BBC Earth, Viasat kanale ili AXN)
Upravo tako , još dosta se moze ubaciti na platformu dobrog filmskog i dokumentarnog sadržaja. Pisi te na mail na koji se prikupljaju prijedlozi : [email protected]
Neki im samo nalaze opravdanja za cijenu. Jos da cujemo kako pravdaju onaj harac od 1 KM za korisnike na prepaidu koji su uveli sa ostalim operaterima.
Obzirom da je danas predstavljen iPhone 14, mislite li da ce doci u BhTelecom?
Koliko se cekalo na 13-ku da dodje kad je tek izasao?
Hvala
Poštovani,..
iPhone 14 je već u ponudi u bh telecom prodajnim centrima. Nažalost uredjaj nije još u ponudi na web shopu. Uredjaj možete testirati i kupiti jednokratno ili na rate uz odabrane pakete bh telecoma, uz značajne popuste za prvih 100 kupaca.
mc-twin wrote: ↑07/09/2022 17:01
E za prekid usluge bas i nisam siguran. Ovo 6 mjeseci je koliko znam, samo da ko fol možeš uzeti novi uređaj. Sumnjam da važi i za prekid čitave usluge. Ali ipak najbolje je da zovnes 1444 ili tetu šalterušu
Edit: ne moze, barem mi tako rece iz call centra. Nek se zna, ako kome bude trebalo.
ajdamo wrote: ↑08/09/2022 13:57
dobar dio kamera ne radi na MojaWebTV već duže vrijeme
Mostar, Blagaj, Neum itd. Ne znam da li je na STB ista situacija.
Sto ne radi dolac malta
Ne znam da li su u međuvremenu popravili, ali evo ja sad gledao i sva tri kanala rade na webtv, osim dolac malte, ali tu piše da se izvinjavaju zbog smetnji.
Edit:
Izgleda da ipak ne rade, slika zamrznuta, nisam odma primijetio, pošto je noć pa kontam ne vide se pokreti, ali na MojaTV rade normalno.
Last edited by Del_Boy1 on 08/09/2022 20:41, edited 1 time in total.
moze li mi neko objasniti kako funkcionise " Roaming Zapadni Balkan " . Imam extra S paket i vidim da imam 3072 mb iz osnovnog paketa. Je li to znaci da mogu u okviru paketa ispucati to ili ide posebna cijena ?
madesa wrote: ↑09/09/2022 13:19
moze li mi neko objasniti kako funkcionise " Roaming Zapadni Balkan " . Imam extra S paket i vidim da imam 3072 mb iz osnovnog paketa. Je li to znaci da mogu u okviru paketa ispucati to ili ide posebna cijena ?
Znači da u Srbiji, CG, Mkd i Albaniji mjesečno imaš pravo koristiti te 3GB iz svog paketa.
madesa wrote: ↑09/09/2022 13:19
Znači da u Srbiji, CG, Mkd i Albaniji mjesečno imaš pravo koristiti te 3GB iz svog paketa.
i ne placam nista pored osim naravno svog paketa naravno
Obzirom da je danas predstavljen iPhone 14, mislite li da ce doci u BhTelecom?
Koliko se cekalo na 13-ku da dodje kad je tek izasao?
Hvala
Poštovani,..
iPhone 14 je već u ponudi u bh telecom prodajnim centrima. Nažalost uredjaj nije još u ponudi na web shopu. Uredjaj možete testirati i kupiti jednokratno ili na rate uz odabrane pakete bh telecoma, uz značajne popuste za prvih 100 kupaca.
Srdačan pozdrav
Kako to da je dostupan kod nas za kupovinu a tamo u Americi jos uvijek preorederi do 16.9.