OvoLogin77777 wrote: ↑05/09/2022 20:14 @tramvajtrojka
Sta ima novog iz zelene kuhinje? Nisam stigao zadnji dana citati forum pa da vidim da nisam sta masio…![]()

OvoLogin77777 wrote: ↑05/09/2022 20:14 @tramvajtrojka
Sta ima novog iz zelene kuhinje? Nisam stigao zadnji dana citati forum pa da vidim da nisam sta masio…![]()

Ma nije valjda da je islamska zajednica pod kontrolom SDA???? Šokiran sam!Bloo wrote: ↑05/09/2022 20:30OvoLogin77777 wrote: ↑05/09/2022 20:14 @tramvajtrojka
![]()
tramvajtrojka wrote: ↑05/09/2022 20:18muderis kuka kako ova ilahija za bakira je za unutrasnjih potreba bila malo hodzica lagi kad je prvi objavio javno botic iz Luksemburga, pa ima pjesma za bakira prepjev od baje malog , itd nista novo osim njihove klasike ala ovoLogin77777 wrote: ↑05/09/2022 20:14 @tramvajtrojka
![]()
![]()
![]()

Eh, kako je nekad SDA imala elokventne političke trudbenike. Profesore, inžinjere, doktore...
DOK NOVALIĆ UDJELJUJE PO ‘STOJU’ SIROTINJI, NJEGOV STRANAČKI KOLEGA FIKRET PREVLJAK ‘njiha’ PAZARIO AUTOMOBIL VRIJEDAN PREKO 160.000 KM
Četvrtak, 07.07.2022.
Uzdanica SDA na lokalnim izborima 2020. godine Fikret Prevljak koji je nakon što je u kampanji konačno progovorio javno, poslije godina šutnje, dobio nadimak ‘njiha’, pohvalio se danas da je kupio automobil vrijedan preko 160.000 KM.
Fotografiju sretnog kupca objavio je sretni prodavac.
KATALOŠKA CIJENA AUTOMOBILA
‘Njiha’ bahato pozira pored luksuznog automobila i kao da se izruguje građanima Bosne i Hercegovine i to u vrijeme kada na ulice izlazi na hiljade njih kako bi pokazali svoje nezadovoljstvo nekontrolisanom poskupljenju života.
‘A vidite mene’, poručuje nam izraz lica ovog funkcionera SDA.
Paralelno sa tim njegov kolega, premijer FBiH Fadil Novalić hvali se po društvenim mrežama donošenjem uredbe o programu pomoći kategorijama stanovništva koje su posebno pogođene inflacijom.
Preciznije, udijelit će Novalić penzionerima, pripadnicima boračkih populacija, primaocima stalne novčane i druge materijalne pomoći, te civilnim žrtvama rata i neratnim invalidima, dakle glasačima, u izbornoj godini, po 100 KM.
Objavu na kojoj se Prevljak pohvalio novim automobilom u svom voznom parku, da stvar bude bizarnija, oznakom ‘sviđa mi se’ označila je kćerka Bakira i Sebije Izetbegović.
Eto tako, para na paru, uš na fukaru.
https://pressmediabih.com/vijesti/2022/ ... 60-000-km/

Hajd makar voli cuke.Black swan wrote: ↑06/09/2022 12:40 znači prevljak se i dalje bavi politikom nakon što je poneten na ilidži
Bossona wrote: ↑06/09/2022 09:06
Zelenotermitska braća po kriminalu i profiterstva.
DOK NOVALIĆ UDJELJUJE PO ‘STOJU’ SIROTINJI, NJEGOV STRANAČKI KOLEGA FIKRET PREVLJAK ‘njiha’ PAZARIO AUTOMOBIL VRIJEDAN PREKO 160.000 KM
Četvrtak, 07.07.2022.
Uzdanica SDA na lokalnim izborima 2020. godine Fikret Prevljak koji je nakon što je u kampanji konačno progovorio javno, poslije godina šutnje, dobio nadimak ‘njiha’, pohvalio se danas da je kupio automobil vrijedan preko 160.000 KM.
Fotografiju sretnog kupca objavio je sretni prodavac.
KATALOŠKA CIJENA AUTOMOBILA
‘Njiha’ bahato pozira pored luksuznog automobila i kao da se izruguje građanima Bosne i Hercegovine i to u vrijeme kada na ulice izlazi na hiljade njih kako bi pokazali svoje nezadovoljstvo nekontrolisanom poskupljenju života.
‘A vidite mene’, poručuje nam izraz lica ovog funkcionera SDA.
Paralelno sa tim njegov kolega, premijer FBiH Fadil Novalić hvali se po društvenim mrežama donošenjem uredbe o programu pomoći kategorijama stanovništva koje su posebno pogođene inflacijom.
Preciznije, udijelit će Novalić penzionerima, pripadnicima boračkih populacija, primaocima stalne novčane i druge materijalne pomoći, te civilnim žrtvama rata i neratnim invalidima, dakle glasačima, u izbornoj godini, po 100 KM.
Objavu na kojoj se Prevljak pohvalio novim automobilom u svom voznom parku, da stvar bude bizarnija, oznakom ‘sviđa mi se’ označila je kćerka Bakira i Sebije Izetbegović.
Eto tako, para na paru, uš na fukaru.
https://pressmediabih.com/vijesti/2022/ ... 60-000-km/
Navodno slika predratnog kerovođe i Alijinog ratnog profitera "njiha" kada je bio fukara,
Ja mislim da je on siva eminencija KO SDA SarajevoBlack swan wrote: ↑06/09/2022 12:40 znači prevljak se i dalje bavi politikom nakon što je poneten na ilidži