Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Što se Kene i zastave tice koga boli kurac za njihovo mišljenje svakako rade ponovo na tome da ti razjebu državu dakle na svakom koraku trba isticati i parole raditi.
Raditi na mlađim generacijama opcenito i uciti ih koliko je sati.
Last edited by 90minut on 05/09/2022 17:12, edited 1 time in total.
Iako sam se borio pod ovom zastavom mislim da joj nije mjesto na sportskim takmicenjima pogotovo ovakvog ranga. Ovo je ratna zastava Armije i ne treba da bute tu ali zastave sa ljiljanima svakako. Za sve postoji mjesto i vrijeme. Recimo na svakoj utakmici naseg prvenstva gdje se igra protiv nekoga iz RS-a treba da bude upravo ova zastava kao odgovor na njihov fasizam.
hrasno38 wrote: ↑05/09/2022 17:06
Ovo je ratna zastava Armije i ne treba da bute tu ali zastave sa ljiljanima svakako.
Kakva je to neratna zastava Armije?
Ja mislim da zastavama armija, vojnim zastavama nije mjesto na sportskim predstavama. Ali, u sustini sve zastave su ratne, pa.i zvanicne zastave drzava.
Aman filozofije. Imas zastavu drzave i imas zastavu vojske drzave. Ne podrzavam ovo, iako ne krivim Kamenjasa nego nekog retarda sa tribine koji je napravio potencijalni problem.
Da, da, da zbog zastave ne igraju kao ne postoji problem koji je aktuelan od kraja rata s krađom igraca i neigranjem za državu cisto jer im kurac puca za istom.
Kome i zašto se opravdavati, na svakom koraku trebaju biti zastave i u rukama svakog insana na tribini.
Prošlo je vrijeme za bilo kakvo pomirenje niti ga protivnik želi.
Ja mislim da zastavama armija, vojnim zastavama nije mjesto na sportskim predstavama. Ali, u sustini sve zastave su ratne, pa.i zvanicne zastave drzava.
Aman filozofije. Imas zastavu drzave i imas zastavu vojske drzave. Ne podrzavam ovo, iako ne krivim Kamenjasa nego nekog retarda sa tribine koji je napravio potencijalni problem.
Nije filozofija. Vec, taj narativ "ratna zastava". Sta znaci ratna zastava? Koristena u ratu? Pa sta?
Zastava medjunarodno priznate drzave, a vala i vojske. U cemu je problem?
Princip treba da bude da nema zastava vojski nikakvih na sportskim priredbama.
Ali, prvo zabraniti vojnu zastavu Amerike, pa cemo onda dalje.
Ljudi manite se corava posla.. Vojnim zastavama nije mjesto na utakmicama.. Ako cemo vracati cetnicima i ustasama onda trebamo biti svjesni da oni upravo to i zele.. Malo se zapitajmo sta mi zelimo i ne nasjedajmo na trikove onih koji ovu drzavu zele rascereciti.. Sve sto rade dusmani ove zemlje mi trebamo raditi dijametralno suprotno..
hrasno38 wrote: ↑05/09/2022 17:06
Iako sam se borio pod ovom zastavom mislim da joj nije mjesto na sportskim takmicenjima pogotovo ovakvog ranga. Ovo je ratna zastava Armije i ne treba da bute tu ali zastave sa ljiljanima svakako. Za sve postoji mjesto i vrijeme. Recimo na svakoj utakmici naseg prvenstva gdje se igra protiv nekoga iz RS-a treba da bude upravo ova zastava kao odgovor na njihov fasizam.
Neka i ove.
Ako nekom iz Banja Luke smeta ova zastava, onda je to do njega, a ne do zastave. Šta treba, sakrivati ovu zastavu da se ne bi uvrijedio sportaš iz Banja Luke.
I nije ovo nikakvo vraćanje ustašama i četnicima.
Last edited by Logovan on 05/09/2022 17:23, edited 1 time in total.
laik1981 wrote: ↑05/09/2022 17:21
Ljudi manite se corava posla.. Vojnim zastavama nije mjesto na utakmicama.. Ako cemo vracati cetnicima i ustasama onda trebamo biti svjesni da oni upravo to i zele.. Malo se zapitajmo sta mi zelimo i ne nasjedajmo na trikove onih koji ovu drzavu zele rascereciti.. Sve sto rade dusmani ove zemlje mi trebamo raditi dijametralno suprotno..
Ne kontam kako je vracanje ustasama i cetnicima imati zastavu medjunarodno priznate vojske.
I onaj ko je danas ustasa ili cetnik je izgubljeno bice i skoro pa nema spasa.
Obrazujmo se ljudi i cijenino nase. Ne dajte da vam podmecu lazne narative. Zastave se nosaju radi nas i naseg pamcenja. Ne radi drugih.
Last edited by Haris.ba on 05/09/2022 17:24, edited 1 time in total.
Same thought...
Misljenja sam da im se ovim daje materijala da dezavuisu pricu o zastavi sa Ljiljanima svrstavajuci sve pod "ratnu zastavu". Ne kazem da ce ih to promijeniti kad se prestanu pojavljivati armijske zastave medju drzavnim zastavama sa Ljiljanima ali eto.
Ono u cemu smo mi fula i cime otvaramo prostor satanizovanju Ljiljana je sto ne njegujemo njihovu tradiciju izvan kabineta politicara. Odavno govorim da ih treba vratiti na stadione Kosevo, Grbavicu, Tusanj, Vrapcice, Bilino kao jednu od oficijelnih zastava i time zakuhati raspravu vezano za kaznjavanje u manjem entitetu za sve koji je imaju ili javno isticu.
90minut wrote: ↑05/09/2022 17:11
Daj ba obrazuj se malo.
Što se Kene i zastave tice koga boli kurac za njihovo mišljenje svakako rade ponovo na tome da ti razjebu državu dakle na svakom koraku trba isticati i parole raditi.
Raditi na mlađim generacijama opcenito i uciti ih koliko je sati.
Iako i ja mislim da su ljiljani sasvim dovoljno, isto tako isto mislim da se ne treba ni nekome previše pravdati. Svi, uključujući i tu Evropu, su htjeli da nestanemo sa lica zemlje, a evo i dan danas to isto dokazuju.
Istog sam mišljenja,i isto kao i ti borio se pod ovom zastavom
Možda općenito ratnim zastavama nije mjesto. Kao recimo u Hrvatskoj, koja je izborila cjelokupnu pobjedu. U tom kontekstu bi prevagalo u krkanluk.
U BiH ovakvoj kakva jeste, sa Četnitetom, revicionističkim uđbenicima, negiranju države (koja je več i maksimalno denacionalizirana da im ugodi) takva zastava svakako ima svoje mjesto jer borba nije okončana.
Kao što i Ukrajinskoj vojsci ima mjesta ako neko ponese takvu zastavu na njihovo takmićenje.
Kao što je neko napisao, ne treba se nekome pravdati za ovo. Mnogi su htjeli da nestanemo.
Nemoj pokazivati zastavu armije - uvrijedit će se Milan iz Banja Luke
Nemoj pokazivati ni ljiljane
Nemoj dizati bilo kakve parole u vezi rata
Nemoj obilježavati ništa oko rata
Sve ćemo prestati, sve ćemo posakrivati jer eto nemoj da se ko ne uvrijedi, da neko ne pomisli vidi ovih šta pokazuju na terenu.
Odmah od sljedeće utakmice prestati sa ljiljanima i sa svim ostalim zastavama, obilježjima koje mogu sportaša iz Banja Luke otjerati da nastupa za Srbiju.
Je tako je i merhametli Alija svakome ugađao dok je svako drugi tražio sebi što više a rezultati su vidljivi.
A "oni" svakako ni državnu zastavu ne mirišu - i ako je ona 100% ujebana i nema veze ni sa ćime upravo da bi se njima udovoljilo.
Uostalom, budala sam što sam ovo postavio. Bezveze će se sijevati banovi, a to mi nije bila namjera. Ne bih htio da neko fasuje baš kada smo na vrhuncu razbijanja favorita. Neka se izbriše i kraj.
Ne kontam kako je vracanje ustasama i cetnicima imati zastavu medjunarodno priznate vojske.
Obrazujmo se ljudi i cijenino nase. Ne dajte da vam podmecu lazne narative. Zastave se nosaju radi nas i naseg pamcenja. Ne radi drugih.
Nije filozofija. Vec, taj narativ "ratna zastava". Sta znaci ratna zastava? Koristena u ratu? Pa sta?
Zastava medjunarodno priznate drzave, a vala i vojske. U cemu je problem?
Princip treba da bude da nema zastava vojski nikakvih na sportskim priredbama.
Ali, prvo zabraniti vojnu zastavu Amerike, pa cemo onda dalje.
Pa slazem se da ne treba biti nikakvih. Medjutim, mi smo po svemu specificni. Tesko da ces gdje naci reprezentaciju gdje fakticki postoji ogromna mogucnost da su ocevi saigraca medjusobno ratovali.
Podrzavam ljiljane naravno. I na svaki navod “ratna” postoji argument koji si naveo da je onda svaka zastava ratna, pa i ova koja je sad zvanicna u RSu. Ali zastave vojski i armija je drugo, pogotovo u ovako krhkoj drzavi. Problem je sto se to shvata odmah kao neko pravdanje ili znak slabosti, ali nije.
Je tako je i merhametli Alija svakome ugađao dok je svako drugi tražio sebi što više a rezultati su vidljivi.
A "oni" svakako ni državnu zastavu ne mirišu - i ako je ona 100% ujebana i nema veze ni sa ćime upravo da bi se njima udovoljilo.
Samo nastavi merhametlisati
Ne jebe njih niko ni 2% kritikuju se ovi " što su se borili ", al' ih je danas stid.
A nije ih stid što im rade na razbijanju države konstantno dok oni gledaju kako ugoditi " svim narodima " koji zapravo ne postoje jer se zna gdje je Hrvatska i gdje je Srbija.
Samo nastavi merhametlisati
Ne jebe njih niko ni 2% kritikuju se ovi " što su se borili ", al' ih je danas stid.
A nije ih stid što im rade na razbijanju države konstantno dok oni gledaju kako ugoditi " svim narodima " koji zapravo ne postoje jer se zna gdje je Hrvatska i gdje je Srbija.
Mene uopšte ne bi ćudilo ni da se zastave Hrvatske i Srbije počnu vioriti na tribinama kako bi bošnjo pokazao koliko je ultratolerantan i megamerhametli.
Dajte ba, sijevaju izjave o parčanju BiH i sa istoka i sa zapada (čak i sa debelog zapada), a mi se kao trebamo pravdati nekome jer se Keno uslikao sa zastavom jedine armije koja se borila za unitarnu BiH. Paradoksalno je i o čemu se raspravlja.
Samo pogledajte Ukrajinu i kako oni odvažno to predstavljaju i to je to. I da, sjetite se i Emira Sulejmanovića i njegove pozadine
Ma nidje veze piše raja gluposti. Ja ne mogu da vjerujem u šta su nas srbi ubijedili. Čuj ratna zastava.
Zastava armije RBiH
Treba je ubaciti u klix emotikone
Pa oni pokušavaju izjednačiti Nasera kojeg je svaki mogući sud oslobodio i Mladića , osuđenog ratnog zločinca
Mene uopšte ne bi ćudilo ni da se zastave Hrvatske i Srbije počnu vioriti na tribinama kako bi bošnjo pokazao koliko je ultratolerantan i megamerhametli.
Pogotovo kad bi klepili Francuze kontaš ono " jooooj brale da je juga ponovo šta bi radili " .