Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pitar sa Kariba wrote: ↑03/09/2022 19:19
Ispade dobra utakmica. Cestitke, jbg tim u kojem Komazec i Said igraju navijac Sarajeva mora simpatisati.
Utakmica je otpocetka bila dobra, narocito kad je uporedis s prethodnim jadnim izdanjima. Ali drugo poluvrijeme su stvarno igrali bas borbeno. Napokon sam uzivala na utakmici.
Yes, yes, zbog njih
Znači sudije po starom…. Nema napretka u ovoj ligi. Samo treba sačuvati igrače do kraja utakmice i Luki po mogućnosti zapaliti auto zajedno sa njim unutra….
armin071 wrote: ↑04/09/2022 19:52
Znači sudije po starom…. Nema napretka u ovoj ligi. Samo treba sačuvati igrače do kraja utakmice i Luki po mogućnosti zapaliti auto zajedno sa njim unutra….
Ili s djetetom mu unutra...
Europejci se prepali, nisu bili sigurni u sebe pa spremili s Bilbijom masakr od pocetka...
Jbt Musa lezi u 15 minuti na 0-0 oni nece da izbace loptu
Jakirovic strucnjak i europejac
Logovan wrote: ↑04/09/2022 19:56
Majka od onog sto je pao ne bi svirala penal.
A da smo losi, losi smo. Prelosi.
Ma kako nećeš biti loš izbaci ti beka iz igre on ne svira ni faul. Onaj na Tomaševića ide namjerno sa đonom možda start i za crvenog on ne svira ni faul, izmisli im korner iz kojeg bude prilika za gol, fantomski penal i normalno nervoza se stvori. Dal je već na 180 biće dobro ako ga ne izbaci sa crvenim….. Bagru treba početi mlatiti. Ja da sam Mirvić Luka bi meni koliko je sutra bio čajnoslu “pokupljen” biciklom…