vehabijski touranbitanga_sa_otesa wrote: ↑04/09/2022 10:12 situacije od jutros u pola sata voznje
ukljucenje u otesu na brzu cestu: opel corsa gamize 37 i tako se ukljucuje preskocim je, unutra glupaca nabijena na volan,do nje starija zena,nazad malo dijete ,al odmah je morala skrenut cim se popelado trake za ubrzavanje..da li to razmislja kad se tako puzevski ubacuje da ce joj dijete prvo zaginut kad je neko spici odozada??
stupska petlja : od benzinske pa do silaska na glavnu smjer ilidza me guzi debil u vehabijskom touranu 41 na sat i sve svera po cesti ,kontam gdje ce bit pjan u pola 10 ,preteknem ga ,lijeva ruka na volanu i mobitel u njoj u desnoj kafa i boli njega qrac ,coek u kafani umjesto da vozi...
izlazak s parkinga u penny stup: babetina sa opel astrom umalo se ne zakuca u mene jer njoj trebaju dvije trake da ona smota desno ,prekomplikovana radnja je to za nju i jos me nesto ubija pogledom kad sam legao na sirenu ...
sve u svemu najbolje je ne izlaziti iz kuce![]()
Cim vidis debila sto je naslon nagazio na volan znas da je totalna nuletina od sofera to nema grama mozga,a pogotovo i oni sto izviruju iz poda samo obrve stoje u liniji brave za paljenje hehe