Sjecam se i ja tog dijela kod ulcinju gdje ide malo dublje pa opet plicak.laik1981 wrote: ↑31/08/2022 09:58Ma nemam pojma.. Bio jednom i znam da je bilo plitko.. Dodjes do te dubine do vrata, otplivas malo dalje i opet dubina do pasa.. Atraktivna je plaza s obzirom na velicinu i pijesak, ali nije po mom ukusu.. Do duse, davno sam bio i tada je bilo generalno dosta zapusteno.. Plaza bila jedini interesantan dio ko voli onaj pijesak.. Nije bilo tuseva, a onaj pijesak kad se zalijepi i nije bas prijatan osjecaj.. Ako uzmemo cijene u obzir Ulcinj je poprilicno prihvatljivo mjesto za odmor, pogotovo za porodice sa vise djece.. Nije skupo, na plazama nema guzve, more plitko, djeca se igraju u onom pijesku.. Za djecu idealno..
U albaniji, cimi mi se drac, je na slican fazon i ima jedan dio gdje dodjes do dubine da moras plivati nekih mozda 20-30m i onda opet ide plicak da mozes hodati, pravo cudan osjecas, ili plivas prema pucini i vidis tamo raja hodaju.
Meni to samo po sebi ne smeta koliko mi smeta sto se voda previse muti od presitnog pijeska i ima ruznu boju, uvijek djeluje prljava.