Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chmoljo wrote: ↑03/09/2022 11:54
A izmjestanje aerodroma i jezero ce praviti kadar koji nije ni S krivinu na Marin Dvoru znao napraviti kako treba?
Na kraju ce kao i svaki megalomanski projekat, SDA davati reciklirane ideje, a drugi ce ih realizovati.
Ne.
Radove će izvoditi jeftini bangladeški radnici a Turci će kreirati sve ostalo, idejno rješenje , finalni projekat , nadzor te nabavku i naplatu svih materijala i preostalih rješenja.
Na kraju krajeva šta će Sarajevu aerodrom u Butmiru kad već postoji Čengićev aerodrom u Visokom još od 1998 ?
Domaću pamet su otjerali glavom bez obzira , domaće nk radnike su otjerali glavom bez obzira.
U jedinstvu je snaga.
Centrala.
Chmoljo wrote: ↑03/09/2022 11:54
A izmjestanje aerodroma i jezero ce praviti kadar koji nije ni S krivinu na Marin Dvoru znao napraviti kako treba?
Na kraju ce kao i svaki megalomanski projekat, SDA davati reciklirane ideje, a drugi ce ih realizovati.
Pa neće valjda trojka nešto napraviti, oni čak ni vladu nisu u stanju da sastave da svako malo neki ministar ne ode.
Da se ne prisjećamo da je trojka nastala od četvorke, a četvorka od šestorke.
I da ne idemo u bližu budućnost kad ni te trojke neće biti.
Ali sve to je nebitno, da se vratimo na početak, ja sam govorio o dobroj ideji a ne o strankama.
To je argument? Sto su Brcic i Melika dale ostavke? A nasuprot njih imamo vladu koja nije znala imenovati ministra zdravstva u najvecoj pandemiji u zadnjih stotinu godina?
Ma onaj debilcic patton isfrustirani, vidis da ga baca amo tamo, ne zna ni sam sta ce slagat i bacit suplju.Samo foe i miran si, od debilcica kloniranih te samo sracka strefi.
Chmoljo wrote: ↑03/09/2022 12:42
Jezero, ni manje ni vise.
Ko Jasmin Imamovic
a ne zaboravljaju cinjenice da je drugi kanton u pitanju, da je gori geografski polozaj za aerodrom u visokom nego u Sarajevu, da je gore i po pitanju magle i ono najvažnije to vise nije drzavna zemlja nego je kupila kompanija suša komerc prije dvije tri godine
i ono najvažnije slupalo se sad 40 miliona u terminal novi koji bi da ruse sav dokaz sda debilizma i suplje samo ovaj povratnik Patton moze ih opravdavati
@pici Joj, jadan ti, nešto te sve napada a ne znaš šta je.
Nego, što se tiče novog saziva SKS, ja bih volio da dobijemo kakvu ženu za premijerku. (Ne bojte se, društvance iz separea, ne mislim na Sebiju.) Muka mi je od dosadašnjih kojekakvih nadobudnih Konakovića, uspavanih Zoljeva, balerina Forti. Nenadić je bio finjak. A sjeti se tek krkana Zeljkovića, ili onog vola Silajdžića, Allahu dragi.
AtillaS wrote: ↑03/09/2022 13:08
Nego, što se tiče novog saziva SKS, ja bih volio da dobijemo kakvu ženu za premijerku. (Ne bojte se, društvance iz separea, ne mislim na Sebiju.) Muka mi je od dosadašnjih kojekakvih nadobudnih Konakovića, uspavanih Zoljeva, balerina Forti. Nenadić je bio finjak. A sjeti se tek krkana Zeljkovića, ili onog vola Silajdžića, Allahu dragi.
U pravu si, slažem se s tobom.
Vildana Bešlija bi bila super za premijerku Vlade KS.
A Forto onda može za premijera Vlade Federacije BiH.
Ne može Forto, preduslov za tu funkciju je da se uspješno prođe na izborima.
Veće su mu šanse da postane selektor reprezentacije umjesto onog Tute Bugarina nego premijer Federacije.