Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
AtillaS
#53251 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne čudi me od ovih šupaka, kod njih je sve skriveno, jedino mi je iznenađenje da Ivana to otkriva.
-
giannibelif
#53252 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kako god otišli, nisu otišli na ljetovanje već na put gdje je u svakom momentu moguće da voz pogodi raketa. Izabrali su da putuju, to je i u opisu posla političarima, nije im posao da spavaju po trezorima, iako neki misle da jest.
-
AtillaS
-
seksi_ideje
#53254 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ivana Maric ostala duboko uvrijedjena kada je NS nije uspjela progurati na neko mjesto u KS, ne znam vise gdje.
- nota1969
#53255 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ivana malo jede govna,za razliku od ostalih probosanskih političara otišli su.asker wrote: ↑02/09/2022 17:02 FB objava Ivane Maric
Čitam vijest da su Forto i Čudić otišli u Ukrajinu i da su "prvi zvaničnici iz BiH koji su imali dovoljno želje i hrabrosti da posjete Ukrajinu". Stavili su i par fotografija sa balkona parlamenta, sa govornice pretvarajući se da daju izjavu, bilo je i par modnih fotografija, i jedna na kojoj se u daljini vidi ministar odbrane Ukrajine. Sve mi je to nekako bilo nedorečeno. Čak i to što su ostali par dana, obzirom da ostali državnici tamo dođu na dan, sretnu se sa Zelenskim i odu.
Uglavnom, istina je malo iskrivljeno prikazana. Naime, njih dvoje nisu tamo otišli kao bh. zvaničnici koje će primiti ukrajinski političari, već su otišli kao dio šire delegacije koju je predvodio potpredsjednik ALDE, Saveza liberalnih i demokratskih stranaka Evrope, koji je i vodio glavnu riječ. To onda sve objašnjava, ali ne objašnjava njihovu težnju da to prešute.
Ne razumijem zašto su javnost ostavili da vjeruje da su njih dvoje to sami osmislili i organizirali, kad su samo bili dio delegacije ALDE. Zašto im nije bilo dovoljno da kažu da su zajedno sa drugim liberalnim strankama Evrope dali podršku Ukrajini, što je isto veliki i snažan gest.
Valjda zato što onda ne bi mogli slati kao jake poruke koje su prenijeli Ukrajincima i one floskule da se BiH ne brani samo u Briselu već ... bla bla To je kao kad Dodik u hodniku na foru uhvati Putina da se slika s njim pa onda kaže da su razgovarali o svim mogućnim temama, sve u 5 sekundi.
Dosta nam je populizma, laži i poluistina vladajućih starnaka, ne treba nam to još i od opozicije. Valjda bi oni trebali biti drugačiji.
-
Hakiz
#53256 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Otišli jesu, ali koji je razlog da daju krivu sliku u kojem svojstvu su otišli?
Jesmo li se dogovorili da nećemo kao SDA, da ćemo biti iskreni, transparentni, drugačiji?
Đe sad zapelo?
Jesmo li se dogovorili da nećemo kao SDA, da ćemo biti iskreni, transparentni, drugačiji?
Đe sad zapelo?
-
seksi_ideje
#53257 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sta je ovdje bilo netransparentno? Da li je bitno da li neko ode kao dio jedne ekipe ili da sam leti? SDA leti samo ako ganjaju hurme po Kataru koje ce se kasnije prodavat u Bingu.
-
Hakiz
#53258 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jeste, bitno je.seksi_ideje wrote: ↑02/09/2022 17:52Sta je ovdje bilo netransparentno? Da li je bitno da li neko ode kao dio jedne ekipe ili da sam leti? SDA leti samo ako ganjaju hurme po Kataru koje ce se kasnije prodavat u Bingu.
Je li bilo bitno da li je Željka Cijanović bila važan gost na inauguraciji Trampa u predsjednika SAD kako se ovdje u medijima predstavljala ili je napravila selfie ne mogavši ući ni u dio ograđen za goste koji su dio opšte publike, za najmane važne goste? Bila je u Vašingtonu na taj dan, to je dovoljno?
Kao što rekoh, socijalni ugovor je da će trojka biti iskrena, transparentna, jasna, a mi ćemo za nju glasati. Ako se ugovor krši, da znamo.
I opet pitam: Šta je to toliko strašno i opasno u spomenutoj delegaciji da bi se moralo sakriti da su otišli kao njen dio i predstaviti da su otišli svojom inicijativom? Da vidimo, ako su ta deklgacija i ta asocijacija nešto loše da bi se moralo kriti da si njihov član, zašto si član? Ima li ta asocijacija, tako opasna da se mora kriti da joj pripadaš, nekog posla u BiH, da li je prijetnja državi? Ako nije, zašto kriješ?
-
seksi_ideje
#53259 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Uredno je Forto objavio. Tagovao je ALDE Party - Liberals and Democrats for Europe zajedno sa Sabinom na svojoj FB stranici. Na to cak ni Ivana nema vise comeback na FB.Hakiz wrote: ↑02/09/2022 17:58Jeste, bitno je.seksi_ideje wrote: ↑02/09/2022 17:52
Sta je ovdje bilo netransparentno? Da li je bitno da li neko ode kao dio jedne ekipe ili da sam leti? SDA leti samo ako ganjaju hurme po Kataru koje ce se kasnije prodavat u Bingu.
Je li bilo bitno da li je Željka Cijanović bila važan gost na inauguraciji Trampa u predsjednika SAD kako se ovdje u medijima predstavljala ili je napravila selfie ne mogavši ući ni u dio ograđen za goste koji su dio opšte publike, za najmane važne goste? Bila je u Vašingtonu na taj dan, to je dovoljno?
Kao što rekoh, socijalni ugovor je da će trojka biti iskrena, transparentna, jasna, a mi ćemo za nju glasati. Ako se ugovor krši, da znamo.
I opet pitam: Šta je to toliko strašno i opasno u spomenutoj delegaciji da bi se moralo sakriti da su otišli kao njen dio i predstaviti da su otišli svojom inicijativom? Da vidimo, ako su ta deklgacija i ta asocijacija nešto loše da bi se moralo kriti da si njihov član, zašto si član? Ima li ta asocijacija, tako opasna da se mora kriti da joj pripadaš, nekog posla u BiH, da li je prijetnja državi? Ako nije, zašto kriješ?
-
kluz franjo
#53260 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Poznati bubnjari iz forumskog SDA orkestra.
Samo lupetaju.
Samo lupetaju.
-
Hakiz
#53261 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A je li? Onda izvinjavam se, naime, ja nemam socijalne mreže, ne pristajem na ucjenu i pritisak da se registrujem na njih, pa znam ono kako se u medijima objavi.seksi_ideje wrote: ↑02/09/2022 18:07Uredno je Forto objavio. Tagovao je ALDE Party - Liberals and Democrats for Europe zajedno sa Sabinom na svojoj FB stranici. Na to cak ni Ivana nema vise comeback na FB.Hakiz wrote: ↑02/09/2022 17:58
Jeste, bitno je.
Ako su facebook, twitter i slični glavni kanal komunikacije, bit će ovakvih stvari, nesporazuma, još. Puno.
-
putokaz1
#53262 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
NS iako nije sigurna da ce prag proci na TK vec oredlaze Premijera
-
zippoo87
#53263 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ako Smitov zakon o integritetu izbora bude imalo djelovao,onda ce preci sigurno.
Ako ne bude ogromne kradje vladajucih.
Amir Hasicevic bi mogao biti premijer bez problema ali slazem se sa tobom da je preuranjeno i nepotrebno to sada i spominjati.
Ako ne bude ogromne kradje vladajucih.
Amir Hasicevic bi mogao biti premijer bez problema ali slazem se sa tobom da je preuranjeno i nepotrebno to sada i spominjati.
-
putokaz1
#53264 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kod nas je obicaj izgubis za nacelnika postajes premijer
- RunnerX
-
giannibelif
#53266 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Smije li ko iz SDA u Kijev? Ne smije, zna se gdje su gazde. Sve tri stranke imaju centralu u Podmoskovlju, negdje u nekoj kući u nizu se donose odluke ko, kako, kad i šta ovdje kod Dragana, Mileta i Bakira.
- drug_profi
#53267 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kod mene veliki poeni radi Ukrajine.
Nema kalkulacije i prenemaganja.
Patriotski kad treba bez suplje.
A pored toga i izvrsni rezultati Vlade KS.
Radi Forte i Damira Niksica, mislim da ce moj glas ici ovdje.
- Thorgerson
#53268 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Moze li molim vas ko boga kakva pozicija za Ivanu.
Evo stavite je na budzet. Ne mora ni raditi.
Samo da ne slusam tu dosadnu kokosku.
Evo stavite je na budzet. Ne mora ni raditi.
Samo da ne slusam tu dosadnu kokosku.
- Thorgerson
#53269 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Najjaci komentari ko biva sto nisu otisli u Palestinu, Afganistan, Jemen.drug_profi wrote: ↑04/09/2022 01:11 Kod mene veliki poeni radi Ukrajine.
Mislim prvo mi sa tim zemljama ne dijelimo apsolutno ama bas nista. Osim vjere. A i ta vjera se prakticira malo drugacije.
Drugo, sto Bakir ne ode? Najdalje sto je otisao je Turska. A i to mu je zaostastvina starog.
Ima li ijedan drugi kontakt da ga je ridjobradi ostvario za ovih 30 godina u politici.
Pa mene bi bilo stid nakon toliko godina ne imati nijednog jedinog prijatelja u svijetu u politici.
- drug_profi
#53270 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I sto ih je naslijedio uz BiH, to je sve razjebo svojom neinteligencijom.
Samo brko sa Bosfora ostao, ali tu su neki drugi talovi.
Samo brko sa Bosfora ostao, ali tu su neki drugi talovi.
- Roccohljup
#53271 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
nema u kući prijatelja pa kako da ima na dunjalukuThorgerson wrote: ↑04/09/2022 01:30Najjaci komentari ko biva sto nisu otisli u Palestinu, Afganistan, Jemen.drug_profi wrote: ↑04/09/2022 01:11 Kod mene veliki poeni radi Ukrajine.
Mislim prvo mi sa tim zemljama ne dijelimo apsolutno ama bas nista. Osim vjere. A i ta vjera se prakticira malo drugacije.
Drugo, sto Bakir ne ode? Najdalje sto je otisao je Turska. A i to mu je zaostastvina starog.
Ima li ijedan drugi kontakt da ga je ridjobradi ostvario za ovih 30 godina u politici.
Pa mene bi bilo stid nakon toliko godina ne imati nijednog jedinog prijatelja u svijetu u politici.
-
zippoo87
#53272 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nasa Stranka imq dobru podrsku ljudi pred izbore
Svi kandidati i politicari su ponovo na ulicama i rade.
Premijer Forto na ulici,dijeli letke i razgovara sa ljudima.Bez osiguranja,pratnje,blindiranih limuzina i gorila oko sebe.
Kada cete vidjeti Radoncica,Covica,Bakira tako?
Nikada,jer oni se naroda boje a preko svojih vazala prenose vijesti,ne smiju se ti pojaviti na ulici i razgovarati.
Ns ke stranka 21. Stoljeca a SDA 19. Stoljeca pa neka se svako zapita kuda nas vode jedni a kuda drugi.
Premijer Forto na ulici,dijeli letke i razgovara sa ljudima.Bez osiguranja,pratnje,blindiranih limuzina i gorila oko sebe.
Nikada,jer oni se naroda boje a preko svojih vazala prenose vijesti,ne smiju se ti pojaviti na ulici i razgovarati.
Ns ke stranka 21. Stoljeca a SDA 19. Stoljeca pa neka se svako zapita kuda nas vode jedni a kuda drugi.
-
saale
#53273 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hoce vam PRedrag opet u parlamemt BiH? VELIKA BI TO KORIST opet bila za drzavu BiH
!
-
seksi_ideje
- Ateista
#53275 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
zippoo87 wrote: ↑07/09/2022 17:27 Nasa Stranka imq dobru podrsku ljudi pred izbore