AMERIKA

Post Reply
jeza u ledja

#4476 Re: AMERIKA

Post by jeza u ledja »

Reko hajd da pogledam. Fakat razvali....mislim, s obzirom od koga je. :D

Pa kazu nije vise ziv. :D
Point.

#4477 Re: AMERIKA

Post by Point. »

Strašan nokaut Amiđe u vugla ovih MAGA idiota i narandžastog lažova.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4478 Re: AMERIKA

Post by Velkoski »

kad si kod narandže
Trump Claims FBI Raided Mar-a-Lago Looking for Clinton Emails
:lol: :lol: :lol: :lol:
Point.

#4479 Re: AMERIKA

Post by Point. »

Well, Donald

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4480 Re: AMERIKA

Post by Truba »

Image
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#4481 Re: AMERIKA

Post by sime_cipol »

Point. wrote: 02/09/2022 08:45 Strašan nokaut Amiđe u vugla ovih MAGA idiota i narandžastog lažova.
A sve govore demencija :D
GandalfSivi

#4482 Re: AMERIKA

Post by GandalfSivi »

Jedino su sa osvjetljenjem zajebali. Mislim ono fakat :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4483 Re: AMERIKA

Post by Truba »

Umetnost imitira stvarnost koja imitira umetnost
Image
Point.

#4484 Re: AMERIKA

Post by Point. »

Umij se.
jeza u ledja

#4485 Re: AMERIKA

Post by jeza u ledja »

Meni sega ona slika zaplijenjenih dokumenata iz Trumpove jazbine, rasporedjeni po podu, kao nakon neke racije….Trump (i njegovi tv advokati) proveli 3 dana uvjeravajuci javnost kao eto vidite kako mu je FBI smjestio jer kao htjeli su da dokazu kako je on imao razbacane Top Secret papire po podu kancelarije. :-) :lol: I onda fino kaze, ne, znate, oni su to izvadili iz kutija i poredali po podu. Sam lik priznaje da je imao tajne dokumente kod kuce da bi dokazao potpuno absurdnu, djecije naivnu stvar.
Jim Jordan ismijava sliku, kaze vidi nasli mu neke casopise (vidi se u uglu FBI slike). Nema veze sto je na ostatku slike dokazni i inkriminirajuci materijal.

Kultisticki Absurdistan.
Maxxtro

#4486 Re: AMERIKA

Post by Maxxtro »

Al fascinantno mi je u ovoj slici gore da je vrhunac uvrede za, uslovno receno, liberalnu (po americkim standardima) vladu lijevog centra, da je uporede sa fiktivnim ultra-desnicarskim, ultranacionalistickim krscanskim fasistima. I iz tog bi se kao trebao izvuci zakljcak kako je ultra-konzervativna opcija bolja :lol: :lol: Realnost je ubila satiru jbt. Sta li se mota u glavama ovakvih likova da mi je znati
biglebovski

#4487 Re: AMERIKA

Post by biglebovski »

Nema me na temi neko vrijeme i vidi ovo, Daidža Džo čini mi se opet unosi podjele u moju omiljenu. Lopov stari.

Ovi Dašini ih zovu rakom koji treba odstraniti a ovi drugi se sad kao brane da nisu ekstremi, ne zna čovjek kome da vjeruje?

Sad kada ih je proglasio prijetnjom, zna li se šta kako će se riješiti ovih sedamdesetak miliona sugrađana koji su glasali za Žutog? Hoće li se ići u pravcu donošenja zakona o oduzimanju prava glasa ili su neke druge opcije na stolu, vidim na twiteru ima ovih Dashinih koji hoće neka hapšenja, spiskovi se neki prave, valjda će na dobro?
GandalfSivi

#4488 Re: AMERIKA

Post by GandalfSivi »

Toliko gluposti u jednom postu da se ne isplati ni probati odgovoriti…
biglebovski

#4489 Re: AMERIKA

Post by biglebovski »

GandalfSivi wrote: 02/09/2022 17:35 Toliko gluposti u jednom postu da se ne isplati ni probati odgovoriti…
Ma daaaj, vidi kako ja tebi odgovorim fino. Ne budi isključiv, što si takav?
GandalfSivi

#4490 Re: AMERIKA

Post by GandalfSivi »

biglebovski wrote: 02/09/2022 17:37
GandalfSivi wrote: 02/09/2022 17:35 Toliko gluposti u jednom postu da se ne isplati ni probati odgovoriti…
Obecavas da ces prestati pisati na ovoj temi ako ti sve fino objasnim?
ultima_palabra

#4491 Re: AMERIKA

Post by ultima_palabra »

biglebovski wrote: 02/09/2022 17:32 Nema me na temi neko vrijeme i vidi ovo, Daidža Džo čini mi se opet unosi podjele u moju omiljenu. Lopov stari.

Ovi Dašini ih zovu rakom koji treba odstraniti a ovi drugi se sad kao brane da nisu ekstremi, ne zna čovjek kome da vjeruje?

Sad kada ih je proglasio prijetnjom, zna li se šta kako će se riješiti ovih sedamdesetak miliona sugrađana koji su glasali za Žutog? Hoće li se ići u pravcu donošenja zakona o oduzimanju prava glasa ili su neke druge opcije na stolu, vidim na twiteru ima ovih Dashinih koji hoće neka hapšenja, spiskovi se neki prave, valjda će na dobro?
Hoce na dobro, samo neka ti precvikaju internet i odvedu hodzi da ti stagod prouci na uho.
biglebovski

#4492 Re: AMERIKA

Post by biglebovski »

ultima_palabra wrote: 02/09/2022 19:31
biglebovski wrote: 02/09/2022 17:32 Nema me na temi neko vrijeme i vidi ovo, Daidža Džo čini mi se opet unosi podjele u moju omiljenu. Lopov stari.

Hoce na dobro, samo neka ti precvikaju internet i odvedu hodzi da ti stagod prouci na uho.
Jooj ultima, kakav sad hodža, nisam ti ja od tog posla, bolan, mene kad zaboli, ja dva topla kestena u džep i to je to. A to za internet, možda i nije loša ideja, da se precvika negdje pa da niko nema jedno tri-četiri mjeseca, da se živi onako malo bez toga. Samo me strah kako bi agenda bez interneta, šta bi influenseri i social media personalities, valja radit nešto svrsishodno. Valjda neće nestati, čak nije ni poskupio, vjerovatno jedina stvar koja nije poskupila, što li?

Nego, sve hoću da te pitam, jesi li bio u Filadelfiji, nešto si spominjao da ćete ići sa klinjom provjeriti je li baš tako užasno sa onim zombijima, pa nema, ništa ne spominješ?
Last edited by biglebovski on 02/09/2022 19:45, edited 1 time in total.
biglebovski

#4493 Re: AMERIKA

Post by biglebovski »

GandalfSivi wrote: 02/09/2022 18:20
biglebovski wrote: 02/09/2022 17:37

Obecavas da ces prestati pisati na ovoj temi ako ti sve fino objasnim?
Ma ne moraš, nema veze, ionako sam smanjio broj upisa po kilobajtu, ne bi da poslije izbora mene krivite kad izgube Dašini.
ultima_palabra

#4494 Re: AMERIKA

Post by ultima_palabra »

biglebovski wrote: 02/09/2022 17:32

Ali bas Putinjugend da se brine za gradjanske slobode, to tek nece na dobro :zoka:

Ko ti je taj Dasha, ima nas koji ne zivimo na Twitteru?
Osmi Socrates

#4495 Re: AMERIKA

Post by Osmi Socrates »

Čudan govor za Ameriku. Ali u glavu. Dosta je bilo.

If that's your best

Your best won't do

Preskočiti prve dvije minute. Priča.

Dee Snider je bio Trumpov prijatelj. Kroz televiziju or whatever. Trump je čak koristio ovu pjesmu neko kratko vrijeme prije prvih predsjedničkih izbora. Dok Snider nije počeo polako shvatati gdje ode Trump. Prvo mu je zabranio korištenje pjesme. A danas Trumpa zove anti-Amerikancem. Nema građanskih sloboda ako hoćeš građanski rat. To dvoje ne može zajedno.

Biden je poslao poruku, prije svega Republikancima. Još ima vremena za osvještenje.
Bossona

#4496 Re: AMERIKA

Post by Bossona »

Trump i njegovi zombi sljedbenici su najveće zlo koje se desilo Americi.
jeza u ledja

#4497 Re: AMERIKA

Post by jeza u ledja »

Prvi put mislim da ce Trump fakat biti sudski gonjen. :-?
jeza u ledja

#4498 Re: AMERIKA

Post by jeza u ledja »

Jeste Joe Biden unosi podjele. :lol:

Dosta se fasistima podilazilo. Nakon svega sto je kreten napravio oni se opet vracaju njemu - jer mu se podilazi. Sa fasistima mose samo dzonom u glavu.

Ne radi se o 70 miliona sugradjana. Ni pola od toga. To je jasno i Biden rekao u svom govoru.
sinuhe

#4499 Re: AMERIKA

Post by sinuhe »

Vise veze sa fenomenom u liku Trumpa ima Biden 50 godina u politici nego sam Trump koji je one hit wonder.
Osmi Socrates

#4500 Re: AMERIKA

Post by Osmi Socrates »

Baš bih volio da čujem kako to Biden ima veze sa pojavom Trumpa.

Biden pokušao promjeniti nasilu rezultat predsjedničkih izbora, i to intervencijom u više država? Bidenove pristalice provalile u Kongres i tražile da se objesi potpredsjednik, nakon što je Pence odbio da učestvuje u državnom udaru? Ima još milion stvari. Proizvoljno izmišljati da je Biden kriv za bilo šta je obično lupanje.

Ne lupajte bezveze samo da lupate.

Biden je old school demokrata. Sarađivao sa Republikancima uvijek, koliko je to bilo moguće, kroz čitavu karijeru. Čak bio odličan prijatelj sa mnogima, sa McCainom, naprimjer, iako se nisu slagali oko mnogih stvari. Zadnje značajno neslaganje je bilo oko vojne intervencije u Bosni. Biden bio Za, McCain bio Protiv. Na kraju, MCain je priznao Bidenu da je u pravu, i Dole i McCain su omogućili Clintonu intervenciju.

Zašto imam osjećaj da je to glavni razlog zašto neki zamjeraju Bidenu? :lol:

Anyway, poenta je da je Biden konstanta kroz čitavu karijeru, i nije nikakav pretjerani ljevičar, a Republikanska Stranka je postala ova budalaština danas koja u dobroj mjeri podržava fašističkog idiota koji je imao namjeru srušiti sve američke institucije.

I opet će to pokušati ako mu se da prilika.
Post Reply