a zato je AZIZA dobila ulicu u Sarajevu
pravila gurabije na mladomuslimanskim sjelima
Paletarcicu, jesu li zelene dnevnice za vrijeme kampanje?Hank Paldum wrote: ↑02/09/2022 15:38A tebi 8 godina pa ne znaš kakav je Dodik bio prije 20 godina.
Slično spinovanje kao ona slika rahmetli Alije pored karadžića (i Kljuića) iako svi znaju da su tada bili na takvim pozicijama da su morali stajati jedni pored drugih.
Ma znaju oni svi to, samo se prave, nije 20 godina puno vremena.AtillaS wrote: ↑02/09/2022 15:40Bio je takav da su svi pozdravili njegov dolazak, bez izuzetka, od domaćih lidera do međunarodnih.Hank Paldum wrote: ↑02/09/2022 15:38
A tebi 8 godina pa ne znaš kakav je Dodik bio prije 20 godina.
Slično spinovanje kao ona slika rahmetli Alije pored karadžića (i Kljuića) iako svi znaju da su tada bili na takvim pozicijama da su morali stajati jedni pored drugih.
Kod nekih ljudi prepoznaš neznanje, a kod nekih je u pitanju ozbiljnija dijagnoza. Ima svakakvih paćenika, u životu, na forumu, svugdje.Hank Paldum wrote: ↑02/09/2022 16:12Ma znaju oni svi to, samo se prave, nije 20 godina puno vremena.
Tačno si opisao svakog sda člana
Nije 20 godina puno vremena u smislu pamćenja, ali vjeruj mi ja sam vidio takvih pojava da imaju više od 20 godina starosti, a nisu stekli vaspitanje, neku kulturu, bilo šta, jok. U životu, na forumu, svuda ih ima.Hank Paldum wrote: ↑02/09/2022 16:12Ma znaju oni svi to, samo se prave, nije 20 godina puno vremena.
Zamisli koliko neko mora biti jadan da su mu navedena gamad uzor u životuOfficer Crabtree wrote: ↑02/09/2022 16:22Oboje profesionalni stranački članovi, za poziciju bili bi Kmeri.
Samo Bakir, Sebija i Zahiragić. Upravitelj, vlasnica i poslovođa. Jedini preostali ideološki članovi.
Da, da.Officer Crabtree wrote: ↑02/09/2022 16:22Oboje profesionalni stranački članovi, za poziciju bili bi Kmeri.
Samo Bakir, Sebija i Zahiragić. Upravitelj, vlasnica i poslovođa. Jedini preostali ideološki članovi.
Ne samo to, pogledaj nervoze na forumu.AtillaS wrote: ↑02/09/2022 16:23Nije 20 godina puno vremena u smislu pamćenja, ali vjeruj mi ja sam vidio takvih pojava da imaju više od 20 godina starosti, a nisu stekli vaspitanje, neku kulturu, bilo šta, jok. U životu, na forumu, svuda ih ima.Hank Paldum wrote: ↑02/09/2022 16:12
Ma znaju oni svi to, samo se prave, nije 20 godina puno vremena.
Omrzli ste ljudima.Hank Paldum wrote: ↑02/09/2022 17:26Ne samo to, pogledaj nervoze na forumu.
Kada se 90% pro BH stranaka udruži da podrži lika kojeg promovišu kao najboljeg političara poslije rahmetli Nijaza Durakovića rekao bi da će svi na forumu pjevati od dragosti ali su još više nervozniji nego kada je SDP kandidata podržavao samo SDP.
Svjesni su i oni kakav je to neharizmatični ublehaš pored kojeg je Džaferović harizmatičan kao the Rock pa im sada mi krivi što koristimo naše demokratsko pravo i biramo koga želimo, samo zato jer neharizmatični ublehaš ne može privući dovoljno glasača koji će iskoristiti svoje demokratsko pravo.
Neka vrijeđaju, mi ćemo uvrijediti tamo gdje boli, na dan izbora, pa ćemo vidjeti čija uvreda više boli.
dovoljno je reći Zahiragic