Slučaj Dženan Memić
- video
#31901 Re: Slučaj Dženan Memić
To misko

-
meridiyan
#31902 Re: Slučaj Dženan Memić
Svi putevi vode ka Budnjama. Ocekivano.
-
Spit_fire
#31903 Re: Slučaj Dženan Memić
Konacno da se neko sjeti i ovih ljudi..hajde vidjecemo sta ce istraga pokazat, nadam se da ce slucaj priblizit rijesavanju
-
bitangeIprinceze
#31904 Re: Slučaj Dženan Memić
e hebo ga NiP, opet nesto seruckaju pred izbore
.....iako je u Avazu objavljeno.
Idemo dalje
Idemo dalje
-
bitangeIprinceze
#31905 Re: Slučaj Dženan Memić
Ona i denden brckaju se skupa.ovo_malo_duse wrote: ↑31/08/2022 13:56 AUUU Profesore....
https://avaz.ba/vijesti/bih/768888/sluc ... rwH0pEXbqM
Hocel Dalida na more, da nije vec trknula...
Moram ovo dodat ( ukrao sa druge teme)
![]()
- zateznistub
#31906 Re: Slučaj Dženan Memić
Hoće li kome trebati vode preko mašica...
-
bitangeIprinceze
#31908 Re: Slučaj Dženan Memić
Eh da vidimo ko sve danas ima amneziju? 
-
td_maajka
#31909 Re: Slučaj Dženan Memić
https://avaz.ba/vijesti/bih/769271/hoce ... ida-burzic
Eh, sad cemo vidjeti da li je Alena Kurspahic-Nadarevic spremna s Dalidom pod ruku ici i dalje, ili ce ipak misliti prvo na sebe. To ce se lako dati zakljuciti na osnovu brzine obrade upita i reakcije UDT-a.
Eh, sad cemo vidjeti da li je Alena Kurspahic-Nadarevic spremna s Dalidom pod ruku ici i dalje, ili ce ipak misliti prvo na sebe. To ce se lako dati zakljuciti na osnovu brzine obrade upita i reakcije UDT-a.
- Blixen
#31910 Re: Slučaj Dženan Memić
- ovo_malo_duse
#31911 Re: Slučaj Dženan Memić
Denden
-
kvinoja
#31912 Re: Slučaj Dženan Memić
https://avaz.ba/vijesti/bih/769307/ured ... ide-burzictd_maajka wrote: ↑01/09/2022 14:34 https://avaz.ba/vijesti/bih/769271/hoce ... ida-burzic
Eh, sad cemo vidjeti da li je Alena Kurspahic-Nadarevic spremna s Dalidom pod ruku ici i dalje, ili ce ipak misliti prvo na sebe. To ce se lako dati zakljuciti na osnovu brzine obrade upita i reakcije UDT-a.![]()
Brzinom svjetlosti
Nego, moze li od @denden jedan "Ep o Ljubi, ubici dječijeg lica" uz posebnu strofu o prošlosti svjedoka E.M., a u zaključku da se navedu Ifet i Gordana, žena koje nema ali eto.
Last edited by kvinoja on 01/09/2022 16:39, edited 1 time in total.
-
td_maajka
#31913 Re: Slučaj Dženan Memić
Mozes misliti, Aleni je jasno koliko je sati.kvinoja wrote: ↑01/09/2022 16:37https://avaz.ba/vijesti/bih/769307/ured ... ide-burzictd_maajka wrote: ↑01/09/2022 14:34 https://avaz.ba/vijesti/bih/769271/hoce ... ida-burzic
Eh, sad cemo vidjeti da li je Alena Kurspahic-Nadarevic spremna s Dalidom pod ruku ici i dalje, ili ce ipak misliti prvo na sebe. To ce se lako dati zakljuciti na osnovu brzine obrade upita i reakcije UDT-a.![]()
Brzinom svjetlosti![]()
Nego, moze li od @denden jedan "Ep o Ljubi, ubici dječijeg lica" uz posebnu strofu o prošlosti svjedoka E.M., a u zaključku da se navedu Ifet i Gordana, žena koje nema ali eto.
Da li je i specijalcima s foruma?
Ako nije jos, bit ce uskoro, imam neki osjecaj… u malom noznom prstu
- tranquil
#31914 Re: Slučaj Dženan Memić
Ovdje smo bili uvjeravani da nove istrage za ubistvo neće nikada biti, jer nikada neće pronaći nikoga osim Seferovića.
Takođe, rečeno nam je da neće biti otvarani novi slučajevi jer je i ovaj zadnji otvorila u političke svrhe u međuvremenu smijenjena Tadićka.
Pa, nova istraga je otvorena, bez Tadićke, tako da svi znamo šta slijedi:
"Promjena narativa!"

Takođe, rečeno nam je da neće biti otvarani novi slučajevi jer je i ovaj zadnji otvorila u političke svrhe u međuvremenu smijenjena Tadićka.
"Promjena narativa!"
-
bitangeIprinceze
#31915 Re: Slučaj Dženan Memić
E stvarno onaj Ifet Ifet Ifet .... ne zna sta vise radi
sram ga bilo
da ga bude 
- tranquil
#31916 Re: Slučaj Dženan Memić
Ali šalu na stranu, koliko god imao poriv da odem u kuhinju po slamku i lagano im ispijam krv (i priznajem da sam u svom prošlom postu malo udovoljio tim porivima), ne trebamo zaboraviti dvije stvari.
Prva stvar je da je važan slučaj a ne forumaši i njihovo mišljenje. Momak je mrtav, i iako se stvari napokon kreću u pravom pravcu, i dalje nismo došli do cilja, i dalje je ovo slučaj neriješenog, i od ljudi u sistemu prikrivanog ubistva, a ne narodna zajebancija.
Druga stvar je da svako ima pravo na grešku. Dovoljno dugo sam na forumu, tako da se ovdje još uvijek mogu pronaći moji postovi od kojih se danas crvenim, naprimjer kako stanje u Sjevernoj Koreji možda i nije toliko loše koliko nam mediji predstavljaju. I ja i svi mi smo u životu imali šok kada smo saznali da nešto u šta smo vjerovali nije istina, tako da mogu razumjeti naglo nejavljanje mnogih.
Taj šok se može prebroditi na dva načina.
Prvi način je prihvatanje istine, i treba ohrabriti, a ne zajebavati svakoga ko pokuša da napravi takav korak.
Drugi način prevazilaženja šoka je ulazak u mentalno stanje tzv. kognitivne disonance, kada osoba vjeruje u stvari uprkos tome što čula pokazuju suprotno.
A ako neko i nastavi vjerovati u gluposti o Seferovićima koje su nam servirali upravo oni ljudi oko kojih se sve više steže obruč zakona, onda ko ga jebe. Takve i treba zajebavati, popiti im krv do posljednje kapi. Što bi rekli, ako nećete da vam ljudi ismijavaju mišljenje, onda nemojte imati mišljenje vrijedno ismijavanja.
-
td_maajka
#31917 Re: Slučaj Dženan Memić
Meni je super, kako ti @tranquil to tako zrelo fino sve srocis - i svakako si upravu, nema sta.
Pitanje je, medjutim, da li je tema inicijalno zaista otvorena zbog interesa za sam slucaj, zbog interesa za smrt mladog covjeka, ili su drugi motivi (pokretacu teme poznati, meni nisu, samo mogu nagadjati).
Ipak, ukoliko se zaista opet vrate sa suludim teorijama, onda to vise nisu ljudi s „misljenjem“, vec dokazani botovi. A znam da je ovo sto do sada javnost zna u sustini jako malo, medjutim dovoljno da se barem nebuloze prestanu siriti ovim stranicama. Samo sabura, vjerujem da nece na ovome stati.
Pitanje je, medjutim, da li je tema inicijalno zaista otvorena zbog interesa za sam slucaj, zbog interesa za smrt mladog covjeka, ili su drugi motivi (pokretacu teme poznati, meni nisu, samo mogu nagadjati).
Ipak, ukoliko se zaista opet vrate sa suludim teorijama, onda to vise nisu ljudi s „misljenjem“, vec dokazani botovi. A znam da je ovo sto do sada javnost zna u sustini jako malo, medjutim dovoljno da se barem nebuloze prestanu siriti ovim stranicama. Samo sabura, vjerujem da nece na ovome stati.
- ovo_malo_duse
#31918 Re: Slučaj Dženan Memić
Mada je iznenadjenje, ovo je bilo za ocekivat ( bar za nas koji razmisljaju svojojm glavom). Pritisak se pojacao do te mjere ( pogotvo kad su isplivale izjave oko Seferovica) da je pocelo pucat i pojedinci se poceli bojat za svoj guz jer znaju da je kraj neizbjezan i onda su pocele su dolazit nove informacije i javljati se novi svjedoci ( ovo je sad moje nagadjanje al nije daleko od istine)tranquil wrote: ↑01/09/2022 18:29 Ovdje smo bili uvjeravani da nove istrage za ubistvo neće nikada biti, jer nikada neće pronaći nikoga osim Seferovića.
"Promjena narativa!"
![]()
Sad ce se to naravno povecavati exponincijalno jer niko ne zeli u tvorza a pogotvo ne policajci a aferima puno....
Sto veci krug pritisnutih to veci broj kockica popunjava mozaik. Ocekujem ponude za nagodbu i nekog od ovih velikih riba al dabogda cheri da te aga uzme...
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/76 ... Dw5fm0nCAM
TIK-TAK. TIK-TAK..
-
18mn97
#31919 Re: Slučaj Dženan Memić
Udruzena kriminalna grupa koja je prikrivala ubistvo, podmetala dokaze, izmisljala saobracajnu nesrecu, a sve u ubjedjenju da se nikad nece saznati istina i da su sigurni dok imaju "pozadinu".
Sad vam se smijesi robija.
Sad vam se smijesi robija.
- Blixen
#31920 Re: Slučaj Dženan Memić
sta ima ono amnezijaaaaaaa?
alisa progovori odmah bolje ti je
alisa progovori odmah bolje ti je
- HPLaserJet
#31921 Re: Slučaj Dženan Memić
....
Last edited by HPLaserJet on 02/09/2022 11:48, edited 1 time in total.
-
td_maajka
#31922 Re: Slučaj Dženan Memić
https://avaz.ba/vijesti/bih/769429/sluc ... saslusanja
Za pocetak:
Za pocetak:
Kako saznajemo, na meti su policajci DKPT BiH Nebojša Veljović i Nedžad Hrvat. Oni su ranije davali izjave. Radi se o policajcim koji su bili prvi na licu mjesta, 8.februara 2016.godine, kada je Dženan pronađen u Velikoj Aleji u besvjesnom stanju. Veljović se u međuvremenu pezionisao.
"Avaz" saznaje da se dovode i pripadnici policijske Uprave Ilidža Velibor Ristivojević i Elvedin Boja.
Na meti su i pripadnici MUP-a KS Jasmin Turčalo i Nemanja Janković.
Iskaz će dati i penzionisani pripadnik MUP KS Ildahid Hebib. Svi oni također, ranije su davali iskaze. Neki su bili i hapšeni.
-
td_maajka
#31923 Re: Slučaj Dženan Memić
Interesantna slucajnost, bas me zanima sta li to ovaj ima reci o slucaju, pa ga privode…
https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... atu/359622
Nothing to see here, please move on
Slucajnost, naravno.Nemanja Janković se tereti da je kao policijski službenik zaposlen u PU Ilidža, u vršenju službe saznao da Samir Kurtović organizuje i vodi prostituciju, te nije prijavio krivično djelo i učinioca iako je to bio obavezan, već je putem telefona kontaktirao Samira Kurtovića, te za sebe i svog prijatelja naručio dvije djevojke za pružanje seksualnih usluga koje je potom i koristio. Usluge su plaćene 350,00 KM, prenosi klix.ba.
Nothing to see here, please move on
- DaysleepeR
#31924 Re: Slučaj Dženan Memić
ja sam fino liku rekao da njegovi kilometarski upisi na forumu nemaju nikakvog značaja jer ovo nije sud i šta neko privatno misli i kakve teorije ima apsolutno ništa ne značu u stvarno svijetutranquil wrote: ↑01/09/2022 18:29 Ovdje smo bili uvjeravani da nove istrage za ubistvo neće nikada biti, jer nikada neće pronaći nikoga osim Seferovića.
"Promjena narativa!"
![]()
- ovo_malo_duse
#31925 Re: Slučaj Dženan Memić
Pukli su vec, sad se samo sklapa mozaik, a svaki ovaj koji je sutio prosli put sad ce da pjeva, jer su tad osjecali sigurno. Dalida u Dupovac pokrivali. Sad tek pocinje igranka jer se vracamo na pocetak sta se stvarno desavalo u aleji i sta su zatekli a sta se konstruisalo kasnije.td_maajka wrote: ↑02/09/2022 11:15 Interesantna slucajnost, bas me zanima sta li to ovaj ima reci o slucaju, pa ga privode…
Slucajnost, naravno.Nemanja Janković se tereti da je kao policijski službenik zaposlen u PU Ilidža, u vršenju službe saznao da Samir Kurtović organizuje i vodi prostituciju, te nije prijavio krivično djelo i učinioca iako je to bio obavezan, već je putem telefona kontaktirao Samira Kurtovića, te za sebe i svog prijatelja naručio dvije djevojke za pružanje seksualnih usluga koje je potom i koristio. Usluge su plaćene 350,00 KM, prenosi klix.ba.
Nothing to see here, please move on![]()