Jurgen Klopp on injuries:
"Jota can train from Thursday, Thiago slightly later. Ramsay is closer, Kelleher is walking outside for GK training, so yeah light at the end of the tunnel."
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#63576 Re: Liverpool FC
- BHF_Manijak
#63577 Re: Liverpool FC
Imam osjecaj da ne znaju kojeg bi i da vagaju. Vjerovatnoca za zajeb je velika jer su vecina koje gledaju, osim De Jonga i Bellinghama, macci u vreci.
Nadam se da ce ubosti. Od svih pobrojanih Laimer mi je najmanja zelja, kontam da je kakav prosjek mrtvi.
Nadam se da ce ubosti. Od svih pobrojanih Laimer mi je najmanja zelja, kontam da je kakav prosjek mrtvi.
- vaučer
#63578 Re: Liverpool FC
Meni je ovo što je rekao o vlasnicima da bi ‘on ponekad volio da riskiraju više’ najbliže što je ikad došao javnom iskazivanju frustracija. Očito je da ga nisu podržali koliko bi htio i to je tužno, jer imamo ga kratko i nikad više.
- drug_profi
#63579 Re: Liverpool FC
Da. Mozete li sada zamisliti nekog drugog na Klopovom mjestu. Ono da se desi da mu pukne film, ili da podje sve nizbrdo radi ovih veznjaka, da se razidju...
Jedino mozda Pep Ljinders da nastavi. Nemam na umu nikog za koga bih vjerovao da moze biti priblizno uspjesan Klopu.
Jedino mozda Pep Ljinders da nastavi. Nemam na umu nikog za koga bih vjerovao da moze biti priblizno uspjesan Klopu.
-
Mustang1
#63580 Re: Liverpool FC
E svasta. Nek sam i to vidio da je upitno ko ce poslije Kloppa. Valjda je to jasno odavno.
- BHF_Manijak
#63581 Re: Liverpool FC
Ne briljira s Villom.

- vaučer
#63582 Re: Liverpool FC
Gerrard poslije Kloppa? Ozbiljno? Ni blizu on nije za Liverpool.
- drug_profi
#63583 Re: Liverpool FC
Potrositi Gerarda dok ne postane majstor bilo bi glupo. Nek se uci na drugim ekipama. Pa kad osvoji koji trofej sa Villom, ili naparvi vise nego sto se ocekuje od tima te kvalitete, onda se moze stavljati na klupu Liverpula.
- AmiĐa_Idriz
#63584 Re: Liverpool FC
Da se ne lažemo, ovo trenutno šta radi je odron 
- AmiĐa_Idriz
#63585 Re: Liverpool FC
Ništa od ovog. Možda opet neki Kabak da nam zamaže oči (ako i to) i tjt.Jurgen Klopp:
"We were going for a midfielder who decided to go to another club, which can happen. Some players are not available at this moment but for us, it's really interesting.
"Now we can make a decision if we bring someone in, is it the right one? I'm not 100% sure."
“We could line up a really young midfield. Believe it or not, Stefan can play on 6 now. Harvey and Fabio, who’s 20 today. I would do that!”
- BHF_Manijak
#63586 Re: Liverpool FC
Izgledao je dobro u Rangersima, nemojte zezat...
I znaci to je to za veznjaka. Sutra zadnji dan, utakmica jos sutra, nema sanse da ce ista radit. Lijepo se bar bilo ponadati u momentu.
Nije on dzaba na pressu nagovijestio da se haman svi eto vracaju u roku par dana, k'o biva sad smo opet top.
I procitah mu tu izjavu ili hama intervju u vezi vlasnika, trosenja, ma demagogija klasicna. Trudimo se, radimo, nismo kao ostali klubovi bla bla bla... Satrologija.
Nekad imam osjecaj da voli tu ulogu zrtve, kako je kontra vas svijet, kako je u borbi protiv sviju, svi ostali trose, ali eto Liverpool je baska, oni sami protiv sviju, nemaju jadni itd...
Bezze prica uglavnom.
I sad je prestao predstavljati mrtvog Jonesa i Oxa "like a new signing", sad je to Bajcetic. E svaka ti cast, dobro nas veslas. Supljator obicni, bar u ovom kontekstu, ne govorim sad za teren i ekipu.
Ako je odluka vlasnika onda su picke prave i stipse kako rekoh milion puta, ako Jurgen ne navaljuje na veznjaka vec tvrdoglavo pici svoje, onda je debil bas.
I ne znam kako ga vise ne ispreskacu novinari za to "right player", pa ne trazis nekog da ti atome cijepa dan te jebo, sta pravis kvantnu fiziku od jebene pozicije veznjaka!
I znaci to je to za veznjaka. Sutra zadnji dan, utakmica jos sutra, nema sanse da ce ista radit. Lijepo se bar bilo ponadati u momentu.
Nije on dzaba na pressu nagovijestio da se haman svi eto vracaju u roku par dana, k'o biva sad smo opet top.
I procitah mu tu izjavu ili hama intervju u vezi vlasnika, trosenja, ma demagogija klasicna. Trudimo se, radimo, nismo kao ostali klubovi bla bla bla... Satrologija.
Nekad imam osjecaj da voli tu ulogu zrtve, kako je kontra vas svijet, kako je u borbi protiv sviju, svi ostali trose, ali eto Liverpool je baska, oni sami protiv sviju, nemaju jadni itd...
Bezze prica uglavnom.
I sad je prestao predstavljati mrtvog Jonesa i Oxa "like a new signing", sad je to Bajcetic. E svaka ti cast, dobro nas veslas. Supljator obicni, bar u ovom kontekstu, ne govorim sad za teren i ekipu.
Ako je odluka vlasnika onda su picke prave i stipse kako rekoh milion puta, ako Jurgen ne navaljuje na veznjaka vec tvrdoglavo pici svoje, onda je debil bas.
I ne znam kako ga vise ne ispreskacu novinari za to "right player", pa ne trazis nekog da ti atome cijepa dan te jebo, sta pravis kvantnu fiziku od jebene pozicije veznjaka!
-
convict
#63587 Re: Liverpool FC
Kabak je posteno odradio onih pola sezone, prije ce biti da nam se neki Davies sprema.
- AmiĐa_Idriz
#63588 Re: Liverpool FC
Prekosutra u ponoć je deadline, ali ne znači ništa.
- drug_profi
- drug_profi
#63590 Re: Liverpool FC
U cetvrtak do 23h po britanskom, ponoc po srednjeeuropskom.
Samo da ne bude nejasno nekom.
- vaučer
#63594 Re: Liverpool FC
Da ću se brinuti jesmo li doveli Tielemansa - neću.
Taj nam ništa ne donosi što ne možemo pokrpiti s Jonesom i Keitom kroz sezonu.
Taj nam ništa ne donosi što ne možemo pokrpiti s Jonesom i Keitom kroz sezonu.
- BHF_Manijak
#63595 Re: Liverpool FC
Slazem se, mislim da je on svoj prime ispuc'o u onoj sampionskoj sezoni, kao i vecina tadasnjih prvotimaca.
De Jong su mokri snovi, ali ostat ce na njima...
Za Judea spominju izvori po Njemackoj nakav predugovor. We will see...
De Jong su mokri snovi, ali ostat ce na njima...
Za Judea spominju izvori po Njemackoj nakav predugovor. We will see...
- no_sekirli
#63596 Re: Liverpool FC
Youri bi bio definitivno panic buy, eto samo da se nesto kupi i opravdaju ocekivanja.
Nije on los igrac, ali nije brate ni neki velemajstor. Boljeg 5 puta se pustilo u PSG.
Ako klub sampionskih potencijala i ambicija, ne moze kupiti svoje najvece zelje, ili ako ti igraci ne zele doci, onda se bolje krpiti iz akademije, nego uzeti jos nekog samo da se ima na broj.
Mislim da se top5 moze osigurati i sa postojecim kadrom, nema potrebe bacati pare na nekoga tko ne moze donijeti neki napredak.
A i Jude, na kraju ce ispasti isprdak. Sjecamo se svi s kim se potpisao predugovor i koga se cekalo, kao novog Stivija.
Nije on los igrac, ali nije brate ni neki velemajstor. Boljeg 5 puta se pustilo u PSG.
Ako klub sampionskih potencijala i ambicija, ne moze kupiti svoje najvece zelje, ili ako ti igraci ne zele doci, onda se bolje krpiti iz akademije, nego uzeti jos nekog samo da se ima na broj.
Mislim da se top5 moze osigurati i sa postojecim kadrom, nema potrebe bacati pare na nekoga tko ne moze donijeti neki napredak.
A i Jude, na kraju ce ispasti isprdak. Sjecamo se svi s kim se potpisao predugovor i koga se cekalo, kao novog Stivija.
- Edin H.
#63597 Re: Liverpool FC
Joj pregaziće bogate Arape večeras ko’ teretni voz 
- sve_ovo_ja
#63598 Re: Liverpool FC
Razumijem i komentare, ali i proslih godina se kukalo za npr. Sancha da treba iskesirati 100m hladno, pa ga ni na mapi nije bilo. Sada svaki kreten sa 3 gola i 4 asistencije hoće 400k sedmično i još odsteta 100m.
De Jong i Neves su odlični obojica za moj ukus, ali ne po svaku cijenu taman ja bio trener i odlučivao.
Očito se išlo all in na Tchouamenija ovo ljeto, a Bellingham sljedeće. Kad je ovaj prvi odlučio za Real onda su kontali izgurati sa ovim što imaju, dok nisu došle povrede i par kikseva, a onda bi bilo panic buy.
De Jong i Neves su odlični obojica za moj ukus, ali ne po svaku cijenu taman ja bio trener i odlučivao.
Očito se išlo all in na Tchouamenija ovo ljeto, a Bellingham sljedeće. Kad je ovaj prvi odlučio za Real onda su kontali izgurati sa ovim što imaju, dok nisu došle povrede i par kikseva, a onda bi bilo panic buy.
- AmiĐa_Idriz
#63599 Re: Liverpool FC
Mislio sam da će dati možda šansu Kostasu pošto je za vikend Everton, da Andy malo odmori, no dobro...
- AmiĐa_Idriz
#63600 Re: Liverpool FC
Super vijesti za JotuKlopp:
"Diogo will train again tomorrow and Darwin will be free again."