Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Slazem se, ali ako nista ova Operacija je brza znacemo jel uspjesna ili ne za par dana
Moguće da će zaobilaziti jake utvrde?
Jednostavno prođu dalje gdje se može a ove izoluješ uvođenjem drugog ešalona i ne daš im da mrdnu.
Riješiš to kasnije.
Da maloprije sam to napisao, zaobici utvrde koje takticki i strateski nisu bitni za osvajanje terena.
Zaobic i izolovati ih pa se kasnije pobrinuti za njih.
Naselja koja imaju bitna putna cvorista doduse se moraju uzeti.
Bernardinac wrote: ↑30/08/2022 10:48
Moguće da će zaobilaziti jake utvrde?
Jednostavno prođu dalje gdje se može a ove izoluješ uvođenjem drugog ešalona i ne daš im da mrdnu.
Riješiš to kasnije.
Da maloprije sam to napisao, zaobici utvrde koje takticki i strateski nisu bitni za osvajanje terena.
Zaobic i izolovati ih pa se kasnije pobrinuti za njih.
Naselja koja imaju bitna putna cvorista doduse se moraju uzeti.
Taman da napišem to u EDIT.
Vidim kasnije da si pisao.
Pojavili su se jutros cetnici na temi... moze li sada sto vise zachatavati postove da bitne stvari prodju ispod radara. Kme kme, pojavi se i onaj cheli sa svojim mapama. nesto samo na mapama cirilica preovladava. Naravno rusi ko beton, a ukrajinci foru puse. samo se zajebao malo sto mu vise nije mirno na krimskim plazama
Vidim okuražili se mali rusi jutros pa krenuli u izvidnicu preko Drine. Zaboravio sam se ulogovati pa mi se ukazaše ovi sa gnjavatorske liste. A bukovina ko iz šume da je tek izašao. Anyway idemo mi dalje po svom, foe lista majka rahatluka.
Vi stvarno i dalje vjerujete u bajke, 87 000 civila je isto kao ono bacanje lavovima u Pionirskoj Dolini... samo bajke sa lakovjerne budale.
Da je toliko civila stradalo NATO bi uveliko gruvao po Rusima.