Ti se ne bi smijao?sve_ovo_ja wrote: ↑27/08/2022 17:53 Salah još lagano smješka se kad fuli, treba mu podebljati platu da ne bude slučajno nezadovoljan.
Next Newcastle![]()
Ja bih bio zadovoljan i sa šest razlike protiv Newcastle-a
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ti se ne bi smijao?sve_ovo_ja wrote: ↑27/08/2022 17:53 Salah još lagano smješka se kad fuli, treba mu podebljati platu da ne bude slučajno nezadovoljan.
Next Newcastle![]()
Ima u Aldiju veznjaka kazu...King_Kenny wrote: ↑29/08/2022 13:35Znači, niko?| [FABRIZIO ROMANO] | "Jurgen Klopp i uprava kluba traže spas u zadnji čas za vezni red Liverpoola uz povoljne ekonomske uvjete koje neće prelaziti granice ludosti!"
Njih dvojica u paketu 100m? Nema teorije, pa mediji bliski Wolvesima pišu da bi ovi za Rubena tražili samog tu cifru.drug_profi wrote: ↑29/08/2022 13:59 A stvar je jasna. Uzmi sad npr. De Jonga i Nevesa. Doci ce te mozda 100 milja..
Ma katastrofa, sve je otišlo k vragu.BHF_Manijak wrote: ↑29/08/2022 15:20 Hahahahaha ma i ovaj fudbal je otisao u qrac krasni... Dobar je Ruben, ali 100 milki, ma daj ba...
Po TM de Jong 50-60, Neves 40, ako s ene varam.AmiĐa_Idriz wrote: ↑29/08/2022 14:47Njih dvojica u paketu 100m? Nema teorije, pa mediji bliski Wolvesima pišu da bi ovi za Rubena tražili samog tu cifru.drug_profi wrote: ↑29/08/2022 13:59 A stvar je jasna. Uzmi sad npr. De Jonga i Nevesa. Doci ce te mozda 100 milja..
Meni 'nako djeluje da je Joel prno, a Carvalho je niz vjetar...
AmiĐa_Idriz wrote: ↑30/08/2022 00:47
Koliko samo bitnih golova, derbiji, LP, golovi za pobjedu...a gdje su tek one utakmice gdje nije zabijao ali je bio ključni na terenu.![]()
Thiago Alcantara, Diogo Jota, Naby Keita and Ibrahima Konate are all getting closer too, meaning Klopp’s squad should soon have a more recognisable look to it, as per @neiljonesgoal
Klopp on if we are in the market for a midfielder…
“Ish. We are not out. It’s really difficult because for sure there are a few players out there who would be the right ones, but there are a few issues. There’s still time.”