Javni izlivi frustracija
- Vam
#1 Javni izlivi frustracija
Juce sa one strane ulice vidim djevojcicu kojoj mirise, ma ne...
Juce sa druge strane ulice vidim par kako se raspravlja, odjednom djevojka izgubi kontrolu, baci tasnu, naocale sa glave, telefon, razmaha se rukama i ode od momka. Ovaj za njom kupi njene stvari, prica s nekim na telefon i polako je prati.
E sad, svakakvih psiha ima, nisam se bas puno iznenadio, mada ono sto sam zapazio jeste da skoro svi koji su ovo vidjeli su se prvo nasmijali sto je u neku ruku ocekivano, mada su neki stali, okupili se i cekali sta ce se desiti dalje. Ja sam produzio, pojma nemam sta je dalje bilo.
Koliko cesto se ove stvari mogu ocekivati? Sta se desava sa ljudima, da li nam necije tudje "pucanje po savovima" popravlja dan jer mi i dalje drzimo svoje stvari pod kontrolom?
Tema je slicna onoj "vriska djece po kaficima" mada, radi se o odraslim osobama, ne mislim samo punoljetnim pa da se moze pripisati nekim i dalje tinejdzerskim ispadima, djevojka je u 30-tim, a on mozda cak i oko 40 godina da ima.
Juce sa druge strane ulice vidim par kako se raspravlja, odjednom djevojka izgubi kontrolu, baci tasnu, naocale sa glave, telefon, razmaha se rukama i ode od momka. Ovaj za njom kupi njene stvari, prica s nekim na telefon i polako je prati.
E sad, svakakvih psiha ima, nisam se bas puno iznenadio, mada ono sto sam zapazio jeste da skoro svi koji su ovo vidjeli su se prvo nasmijali sto je u neku ruku ocekivano, mada su neki stali, okupili se i cekali sta ce se desiti dalje. Ja sam produzio, pojma nemam sta je dalje bilo.
Koliko cesto se ove stvari mogu ocekivati? Sta se desava sa ljudima, da li nam necije tudje "pucanje po savovima" popravlja dan jer mi i dalje drzimo svoje stvari pod kontrolom?
Tema je slicna onoj "vriska djece po kaficima" mada, radi se o odraslim osobama, ne mislim samo punoljetnim pa da se moze pripisati nekim i dalje tinejdzerskim ispadima, djevojka je u 30-tim, a on mozda cak i oko 40 godina da ima.
-
snijeg_led
#2 Re: Javni izlivi frustracija
Nekultura, seljakluk je prvo sto mi pada na pamet.
-
moonca
#3 Re: Javni izlivi frustracija
Britney Spears.. je imala slichne ispade... samo hemija u glavi.. 
-
last mohicans
#4 Re: Javni izlivi frustracija
Ja vidio dvije Arapkinje na aerodromu,vjerovatno sestre, šutaju se majgeri.
- Vam
#5 Re: Javni izlivi frustracija
last mohicans wrote: ↑29/08/2022 20:34 Ja vidio dvije Arapkinje na aerodromu,vjerovatno sestre, šutaju se majgeri.
-
last mohicans
#6 Re: Javni izlivi frustracija
Nije zajebancija,pobile se na onoj mašini što mota kofere u najlon. Show bio, ali zakratko.Vam wrote: ↑29/08/2022 21:08last mohicans wrote: ↑29/08/2022 20:34 Ja vidio dvije Arapkinje na aerodromu,vjerovatno sestre, šutaju se majgeri.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Vam
#7 Re: Javni izlivi frustracija
Meni je smijesnije ovo tvoje "majgeri", to nisam cuo sigurno jedno 20 godlast mohicans wrote: ↑29/08/2022 21:14Nije zajebancija,pobile se na onoj mašini što mota kofere u najlon. Show bio, ali zakratko.
Nesto kao kad djeca kazu "sta se pravis", genijalno.
A vjerujem, ljudi su stoka. Moze se ocekivati svakodnevno da neko samo frci i napravi neko sranje...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8 Re: Javni izlivi frustracija
last mohicans wrote: ↑29/08/2022 20:34 Ja vidio dvije Arapkinje na aerodromu,vjerovatno sestre, šutaju se majgeri.
-
AtillaS
#9 Re: Javni izlivi frustracija
Te što vidiš da se smiju imaš očit primjer psihopata, jer samo se psihopata smije tuđim problemima, nesrećama i sl.
Izgledaju u redu, misle da su u redu, ali znakovi ne lažu.
Izgledaju u redu, misle da su u redu, ali znakovi ne lažu.
- Vam
#10 Re: Javni izlivi frustracija
"Na prvu" kad se covjek nasmije ok, komicna situacija kao kad neko padne, pa izgleda smijesno, mada se mozda i povrijedio. Ali kad to traje, onda je vec nesto drugo u pitanju, psihopate... mozda. Opet ne vjerujem da bas toliko takvih slucajeva ima. Rekao bih vise posljedica stresa kojeg vecina svakodnevno osjeti i onda kada se primjeti da nekom drugom bas ne ide, nastupa momentalna relaksacija, kao "ipak sam ja ok, vidi ovih slucajeva"