Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kada je riječ o predstojećim utakmicama Evropskog prvenstva u košarci BH Telecom ističe da će Sport klubu ponuditi produženje tekućeg ugovora za period od mjesec dana, po uslovima zadnje ponude dostavljene od strane United Media.
Kada je riječ o predstojećim utakmicama Evropskog prvenstva u košarci BH Telecom ističe da će Sport klubu ponuditi produženje tekućeg ugovora za period od mjesec dana, po uslovima zadnje ponude dostavljene od strane United Media.
Dobit ce ja jaaa
Od kud znas da nece dobiti, svugdje ima kad je neki ugovor potpisan da se moze dodati aneks na jos par mjeseci po uslovima predhodnog ugovora. Toga svugdje ima u svim bransama biznisa
Dobit ce ja jaaa
Od kud znas da nece dobiti, svugdje ima kad je neki ugovor potpisan da se moze dodati aneks na jos par mjeseci po uslovima predhodnog ugovora. Toga svugdje ima u svim bransama biznisa
Prevod ajd još jedan mjesec da koristimo zbog basketa pa poslje ko vas *ebe
Mislim da od toga nema ništa tj da od 1.9 nema sport klubova.
Samir90 wrote: ↑29/08/2022 09:22
Pocele su i Arene da zajebaju, gledam uveli neke Premium kanale, pa tamo na ARENA SPORT 2 PREMIUM puste utakmicu Manchester United - Manchester City, a nama na obicnu ARENA SPORT 2 puste utakmicu Everton - Wolves..
P.S. Nadam se da ce telekom smanjiti pretplatu za 5 KM, jer su zbog uvođenja Sportkluba istu povecali
Arene Premium nisu namijenje za BiH.
U BiH je stanje ovako:
Arena Sport 1 BiH
Arena Sport 2 BiH = Arena Sport 1 Premium SRB
Arena Sport 3 BiH = Arena Sport 2 Premium SRB
Arena Sport 4 BiH = Arena Sport 3 Premium SRB
Arena Sport 5 BiH = Arena Sport 4 Premium SRB (USKORO)
Arena Sport 6 BiH = Arena Sport 5 Premium SRB (USKORO)
Arena Esport
Arena Fight
Arena Sport 1x2
+
Arena Sport 1 HR
Arena Sport 1 SRB
Znam da nisu ali nekada kada najavljuju neki događaj jasno piše, samo na kanalima ARENA SPORT PREMIUM! Dakle prc milojka
Samir90 wrote: ↑29/08/2022 10:00
Znam da nisu ali nekada kada najavljuju neki događaj jasno piše, samo na kanalima ARENA SPORT PREMIUM! Dakle prc milojka
Pa brate, sve te kanale imamo u BiH samo sto se ne zovu tako. @MTV je napisao koji kanali su kod nas ekvivalent tim premium kanalima u Srbiji.
Problem je sto mi imamo nekih 6 kanala (ne racunam fight), u odnosu na Srbiju i Hrvatsku koje imaju 10ak i vise - sto je sve osim dovoljno da se 'pokrije' sadrzaj koji emituju.
Ne znam za pretplatnike, vjerovatno neće, ali je to potez SDA očajnika
To mi nije palo na pamet. Moguce.
Ali, opet - ako ne dodje do pada broja pretplatnika, nikakav problem.
Neka stave u poseban paket - pa ko hoce da gleda neka plati.
Glede sportskih, nemam ništa protiv da idu u neke posebne pakete, pa ko voli...
Ali stavljati neki informativni bi bio presedan!
Ali gdje živimo, sve je moguće...
jebo mater kod nas nista pozitivno, kao korisnika koji placa redovno apsolutno me ne zanima pozadina price ali da dva glavna igraca bh telekom i telemach ostaju prvi bez sport kluba i drugi odnedavno bez arena je bas srozavanje u pm, ne moze na bolje nikako
zateznistub wrote: ↑29/08/2022 10:14
Ako BH telecom mora platiti za gledanje tog programa - stavi ga u paket. Ako ne mora - u cemu je problem da n1 nastavi emitovanje?
Moze i pilu naopako, kakve veze imaju sportski kanali sa informativnim? Sto to ne razdvoji vlasnik tih kanala. Pa kaze dobro necete sportske, i informativni.
Portal N1: Zbog politike BH Telecom nam gasi signal
Ugovor između kompanije United Media, kao vlasnika N1 televizije, i javnog preduzeća BH Telecom ističe 31. avgusta
Ostalo je još svega 48 sati vremena da uprava javnog preduzeća BH Telecom, u interesu javnosti BiH i svojih pretplatnika, promijeni odluku i omogući im praćenje N1 i SK.
Uprava BH Telecoma da promijeni odluku, ali zato oni nece mijenjati odluku o cijeni.
Gasi smece, kmece ko djeca ne bi li po istoj cijeni uvalili nesto sto ne vrijedi ni priblizno kao sadrzaj koji su imali 2019.
PlusSA wrote: ↑29/08/2022 10:21
Portal N1: Zbog politike BH Telecom nam gasi signal
Ugovor između kompanije United Media, kao vlasnika N1 televizije, i javnog preduzeća BH Telecom ističe 31. avgusta
Dabogda propali
zbog politike a nije zbog toga sto ste izgubili sve sto se moglo izgubit a trazite istu cijenu
zateznistub wrote: ↑29/08/2022 10:14
Ako BH telecom mora platiti za gledanje tog programa - stavi ga u paket. Ako ne mora - u cemu je problem da n1 nastavi emitovanje?
Moze i pilu naopako, kakve veze imaju sportski kanali sa informativnim? Sto to ne razdvoji vlasnik tih kanala. Pa kaze dobro necete sportske, i informativni.
Čuj ako bh telecom mora platiti... Znaš li koliko kanala se plaća? Samo su lokalni đabni. A i nađi mi kod kojeg provajdera info kanal ide u poseban paket živ bio.
zateznistub wrote: ↑29/08/2022 10:46
Čuj ako bh telecom mora platiti... Znaš li koliko kanala se plaća? Samo su lokalni đabni. A i nađi mi kod kojeg provajdera info kanal ide u poseban paket živ bio.
Sada bh telecom placa za n1. I svi pretplatnici placaju gledali ili ne gledali. Pametan pricip bi bio da ko hoce da gleda, neka plati. A ne ja da subvencioniram tebe ako hoces n1 da gledas, iako ja npr.necu.