Dobro si shvatio.
supruga i ja nismo imali kupljen uređaj već samo ugovor na 24 sa popustom na pretplatu.
Moderator: Benq
Normalno da ne možeš, iskoristio si popust na uređaj prilikom potpisivanja ugovora, uslov za taj popust je 24 mjeseca korištenja navedene usluge.
Ne može više i da je moglo, taj paket više ne postoji, bila akcija 2-3 mjeseca i to je to.Mehemed wrote: ↑26/08/2022 13:51Normalno da ne možeš, iskoristio si popust na uređaj prilikom potpisivanja ugovora, uslov za taj popust je 24 mjeseca korištenja navedene usluge.
Kada bi se eventualno moglo preći u takvoj situaciji bi morao platiti tu razliku, taj popust koji si dobio, ali ne može. Ukoliko to uvedu tako će biti.
Ja sam uzeo neki Tesla TV 32" za 1 KM ono kad je akcija neka bila.
Ja pratim preko mojaweb TV na laptopu sa telemachovim internetom (onaj eon duo light paket ako je bitno) i sve radi super. Sinoc zrinjski sve ok, evo veceras derbi isto sve supermotachjointa wrote: ↑26/08/2022 19:35 Problemi sa moja web tv su izgleda zbog telemaha, postio sam hotspot i spojio tv na bh mobilnu mrežu i pokrenuo moja web tv radi bez problema, prebacim na telemah par minuta i blokada.
Hvalapametnjakovic1987 wrote: ↑26/08/2022 17:21Ja sam uzeo neki Tesla TV 32" za 1 KM ono kad je akcija neka bila.
Rezolucija je 1366x768, koristim ga za PC i PS4 mi je spojen na njega, što se tiče PCa, hajd okej mi je, ali što se tiče PS4 tu mi ne sviđa nikako.
Znači slika je očaj, može se ono igrat al na guzove. Al' valja reć PC mi je spojen preko VGA i slika mi je ok. PS4 je preko HDMI i baš je ono haos slika,
PC isto kad spojim na HDMI prikaže da je rezolucija 1080p kao i PS4 al pokvari je nekako.
Tkd. neki zaključak ako ga možeš jeftino dobiti što da ne, nekom klincu za igrice ili u nekoj drugoj sobi TV može proći.
MojuTV sam isto probao na njemu jeste gledljivo, al ipak osjetim kako mi malo bode oči, nekoj starijoj osobi će vjv. pasati.
jesi li probao cackati po postavkama, da nema kakav gaming mode? znam da je niska rezolucija, al to opet popravi malo stanje, a mislim da bi trebao to taj tv imati.pametnjakovic1987 wrote: ↑26/08/2022 17:21Ja sam uzeo neki Tesla TV 32" za 1 KM ono kad je akcija neka bila.
Rezolucija je 1366x768, koristim ga za PC i PS4 mi je spojen na njega, što se tiče PCa, hajd okej mi je, ali što se tiče PS4 tu mi ne sviđa nikako.
Znači slika je očaj, može se ono igrat al na guzove. Al' valja reć PC mi je spojen preko VGA i slika mi je ok. PS4 je preko HDMI i baš je ono haos slika,
PC isto kad spojim na HDMI prikaže da je rezolucija 1080p kao i PS4 al pokvari je nekako.
Tkd. neki zaključak ako ga možeš jeftino dobiti što da ne, nekom klincu za igrice ili u nekoj drugoj sobi TV može proći.
MojuTV sam isto probao na njemu jeste gledljivo, al ipak osjetim kako mi malo bode oči, nekoj starijoj osobi će vjv. pasati.
djeci na amazon fire stick stavio moja webtv aplikaciju, radi ko zmaj, samo tv se gasi, stik nikako vec danima i nikakvih problema, znaci sigurno streama bez prekida one djecije kanale danima, da ti nije konekcija losaTony Soprano wrote: ↑26/08/2022 20:08 Jel moguce da toliki hadalji rade u bht da su napravili da se svako cca. 20 min mojawebtv aplikacija na tvu loada bezveze i mora se izlaziti s kanala i ulaziti ponovo ? Ima li iko tamo s nekom validnom diplomom da to zna staviti timeout na makar 90 min da se moze normalno utakmica ispratiti ?![]()
Ima samo da mjenjaš mod za HDMI PC ili Video, bukv. ne primjetim nikakvu razliku, ostale postavke su bespotrebne stoje tu džabe. Al haj navikao sam se na ovo evo već 2-3 godina i za moje potrebe je dovoljno. Al samo kažem ko je neki extra gamer i pati od tih ljepota i primjećuje svaku sitnicu ovaj TV nije za te stvari. Zaboravih reći u postu iznad (koliko se sjećam) ima odziv 7ms.Quaresma wrote: ↑26/08/2022 22:30jesi li probao cackati po postavkama, da nema kakav gaming mode? znam da je niska rezolucija, al to opet popravi malo stanje, a mislim da bi trebao to taj tv imati.pametnjakovic1987 wrote: ↑26/08/2022 17:21
Ja sam uzeo neki Tesla TV 32" za 1 KM ono kad je akcija neka bila.

Prije nego što kontaktiraš inspekciju, provjeri da nisi negdje nešto prihvatio, ti ili neko ko je imao pristup tvom uređaju. Ne moze biti naplata tek tako
Naravno da smiju, VAS poruke, ili ta vrsta naplate je nesto sasvim normalno i štaviše, popularno u cijelom svijetu. Samo zavisi za koju vrstu VAS usluge
Imas li detaljni listing? Ako nemas onda uzmes i sve ti bude jasno.vanjki wrote: ↑27/08/2022 16:37 Na racunu za mobitel dolazi mi neko izvjesno vrijeme stavka sms mms vas i naplaceno 16KM. Zvao sam podrsku i rekli su mi da sam prihvatio neki link sa stranice :https://gogogy.com/ba/privacy.html
Radi se o firmi iz Unsko-Sanskog kantona koja ubire veliki novac za ovo a Bhetelekom naplaćuje.
Kojoj je inspekciji obratitii i ima li Telekom neki Deal za ovo?
Po meni oni ovo ne bi smjeli naplacivati za druge??? Ljut sam!
Može ako skineš APK file na USB, pa instaliraš, međutim za te browsere ti treba miš da bi ih koristio.
Treba mi za youtube, na app ubiše reklame. Nataknem im Glovo i ostale, nisu normalni...
Ako imaš takav daljinski koji radi uparen sa box-om, onda možeš na taj način, samo je bitno da skineš apk file i instaliraš preko USB-a ili putem Downloader aplikacije sa Play Store-a, ukoliko imaš direktan link na APK fajl Chrome-a ili drugog browsera.