Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ragib wrote: ↑28/08/2022 01:11
Zar je Slovenija tako jaka, znam da smo se mogli sa njima uvijek nositi. Jes da imaju doncica ali eto i kod nas nurkic nije los.sta je sa litvanijom?
Prejaka je Slovenija. Doncic sve oko sebe pravi boljim nego sto realno jesu, plus ima tu jos odlicnih igraca.
Braća Dragič. Prepelilč, Mike Tobey + cijela Cedevita Olimpija skoro. To +' Dončić = hard to beat
Litva je košarkaška velesila i po meni uvijek u borni za medalju.
Koliko su platili francuzima da izgube? Svi sportski timovi u bih budu nabrijani pred mečeve sa velikim reprezentacijama a sa timovima tipa crna gora, linhenstajn i sl.se opuste i izgube.
konami666 wrote: ↑28/08/2022 07:59
Koliko su platili francuzima da izgube? Svi sportski timovi u bih budu nabrijani pred mečeve sa velikim reprezentacijama a sa timovima tipa crna gora, linhenstajn i sl.se opuste i izgube.
Da su sta mogli platiti platili bi da ne idu busem nigdje.
Gobert je sinoć pokazao svu raskoš svog napadačkog talenta, ja mislim da mu je Juka dopustio 4 poena ukoliko sam dobro izbrojao
Zanima me sad kako bez Juke i Muse dalje. A glupi mediji poslije Crne Gore pričaju kako su šanse za SP uvelike umanjene. Ili sinoć kako se BiH vratila i u igru. Pa jebem mu imaju još četiri utakmice debili debilni.
Kamenjaš mi je prejak, podsjeća me na Nikšu Prkačina nekada. Ne jebe živu silu, zalijepi Goberta sinoć ko ništa Nije džaba prva ABA petorka, znači to ipak nešto.
Vidi sad, u slučaju istog broja bodova sa CG gleda se medjusobni dueli. Pošto su nas nabili u Podgorici moramo imati pobjedu više ili da njih dobijemo ovde 25+ razlike, pa ti vidi šta je realno.
izjednacavas Lihtestaj i CG, aloooo , CG sa Miroticem je prilicno jaka repka, a oni su nas deklasirali bez njega ...Lihtestajn no comment...
Meni nije vala. Super je sto smo dobili i sve to, ali nemamo bas neke šanse za plasman. Puno su mi draze i uzbudljivije utakmice sa npr hrvatskom kad ih je neno rešetao ili recimo protiv litvanije kad je Mirza sa parkinga šibao. Te su nešto značile, a protivnici bili skroz napaljeni. Nekako mi se čini da francuzi nisu bas najozbiljnije shvatili nas. Barem na početku.
Sve to stoji, ali ljudi jeste li vi svjesni da je kvota na Francusku bila 1.02?
Pogledajte rezultat treće četvrtine - 21:5 za Bosnu i Hercegovinu!!! Protiv ekipe koja u najjačem sastavu gotovo nikad ne gubi kvalifikacijsku utakmicu.
Opet kažem, definitivno najluđa utakmica u istoriji naše košarkaške reprezentacije, i kao što dodaje kolega, jedna od najvećih pobjeda u istoriji našeg sporta. Gledao sam u Skenderiji i tekme protiv Hrvatske i Litvanije prije 20 i kusur godina, ali ovo je večeras bila ludnica, dva produžetka i pobjeda, onako baš "against all odds"
Vise bih volio da smo pobjedili Česku i Crnu goru, a izgubili od Francuza. Bar bi imali šanse za plasman. Ovako mrka krpa.
Karikaturist wrote: ↑28/08/2022 09:41
Hoce li neko zaustaviti ovo lika u pisanju nebuloza
ako mislis nebulozno od mene onda reci sta to tacno u postu iznad ??? Lik je napisao o CG kao da su neka Z repka, a ljudi su prilicno jaki,a jos ih trpa sa nejakim Lihtestajnom u kos isti
Jedan detalj: tek kad je usao zato sto je morao, Emir Sulejmanovic je pokazao da on zasluzuje vise minutaze iako je Kameni sinoc bio raspozeniji no ikada. Ne treba podcijeniti nasu klupu. Lazic se potvrdio kao vrlo koristan igrac odbrambenih zadataka a i u napadackom dijelu umije tako da, ako nas mentalitet "toplo-hladno" ne potkaci na EP, imamo se cemu nadati. Bar dobroj igri i borbi.
izjednacavas Lihtestaj i CG, aloooo , CG sa Miroticem je prilicno jaka repka, a oni su nas deklasirali bez njega ...Lihtestajn no comment...
spree wrote: ↑28/08/2022 11:03
Jel to fakat postoji mogućnost da i Neno bude u stručnom stabu? To bi bilo top. Ja ga vala nisam vidio sinoc. Dajte neku sliku.
Nije bio sinoc.. Ja sam se nesto zajebo Ucinilo mi se..
spree wrote: ↑28/08/2022 11:03
Jel to fakat postoji mogućnost da i Neno bude u stručnom stabu? To bi bilo top. Ja ga vala nisam vidio sinoc. Dajte neku sliku.
Nije bio sinoc.. Ja sam se nesto zajebo Ucinilo mi se..
To je bio Alen Abaz u stabu dosta lici na Nenu ali je dosta mladji.
mirota wrote: ↑28/08/2022 09:36
Gobert je sinoć pokazao svu raskoš svog napadačkog talenta, ja mislim da mu je Juka dopustio 4 poena ukoliko sam dobro izbrojao
Zanima me sad kako bez Juke i Muse dalje. A glupi mediji poslije Crne Gore pričaju kako su šanse za SP uvelike umanjene. Ili sinoć kako se BiH vratila i u igru. Pa jebem mu imaju još četiri utakmice debili debilni.
Kamenjaš mi je prejak, podsjeća me na Nikšu Prkačina nekada. Ne jebe živu silu, zalijepi Goberta sinoć ko ništa Nije džaba prva ABA petorka, znači to ipak nešto.
Ja mislim da cemo mi biti u odnosu na dosta reprezentacija u prednosti bez Muse i Nurkica jer ostatak reprezentacije ce biti tu i dugo su vec skupa. Kod ostalih reprezentacija vecina sadasnjeg rostera igra ili NBA ili EL. Ono sto je lose je to da mi osim ovoga tesko da mozemo jos sta izbiskati da bi imalo koliko toliko reprezentativvni kvalitet.
Kamenjas je u prvom ulasku na teren imao nekakav strah koji je brzo razbio pa je onda i razbio francuske centre i poentirao ono bas kada je bilo potrebno.
Vidi sad, u slučaju istog broja bodova sa CG gleda se medjusobni dueli. Pošto su nas nabili u Podgorici moramo imati pobjedu više ili da njih dobijemo ovde 25+ razlike, pa ti vidi šta je realno.
Ako Ceska dobije CG a mi Madjarsku, vec smo egal sa CG sto se tice omjera. Slijedeca je mi sa Francuskom a CG sa Litvanijom. Pisemo poraze oboma. Slijedeca tekma docekujemo CG i tu trebamo pobjedu. Ako bude preko 20 onda mozemo protiv Madjarske i izgubiti u posljednjem kolu. Ako pobjedimo ispod 20 razlike, trebace nam pobjeda i u zadnjem kolu protiv Madjarske.
Prije tekme: kurcu ne valjamo. Nabila na cg. Nargilasi. Nek nurkic ide u politiku. Sta ce musa u spaniji
Nakon tekme: daj usa da se igramo. Prolazimo grupu. Kombinacija da ubijemo cg 20+ da idemo na sp
Bodkin wrote: ↑28/08/2022 14:31
Prije tekme: kurcu ne valjamo. Nabila na cg. Nargilasi. Nek nurkic ide u politiku. Sta ce musa u spaniji
Nakon tekme: daj usa da se igramo. Prolazimo grupu. Kombinacija da ubijemo cg 20+ da idemo na sp
Klasika bh navijaca
Slazem se, ali nije to samo bh navijaci. Sve ove mlade zemlje pate od istog problema.