A i sex, posebno onaj na brzaka i u ograničenim prostorima, bi bio praktičniji.
obavimo transfer dragocjenih tjelesnih tekućina.
A i sex, posebno onaj na brzaka i u ograničenim prostorima, bi bio praktičniji.

Ne. Zašto bih negirala tu činjenicu?sherbett wrote: ↑28/08/2022 01:52Jel ti negiras postojanje spolova?¤ jelena ¤ wrote: ↑28/08/2022 01:42 Ja nikad nikom u životu nisam rekla...ti si muškog/ženskog pola.
(nešto mi ne ferceraju smaje a ne znam ih napamet)
:onajzabrinutisakrivudavimusnama:
i prosječnom feministkinjom*Snake Eyes wrote: ↑28/08/2022 07:07 Dzaba je raspravljati sa prosjecnim feministom, kao i svaki licemjer kada se i slaze sa tvojom tezom to nece priznati vec ce bezuvjetno braniti svoju besmislenu agendu.
Kada treba potkrijepiti ove rodne bolescine uredu je preuzeti suknju iz tudje tradicije (iako je vise ni Skoti ne nose osim kao dio folklora), za sve ostalo te sleduje nije ti ovo Turska ili Saudijska Arabija...Sarajevo je uvijek bilo blize Becu nego Istanbulu...
Ne znam. Ocrtavat ce ti se guza.MarlboroGold wrote: ↑27/08/2022 23:23 Što se tiče ljeta i vrućina imaju elegantne bermude za posao itd.
Dovoljno je to dozvoliti.
Nisam ni ja tebi.sherbett wrote: ↑28/08/2022 10:34Pitam jer nisam se uopce tebi direktno obracala¤ jelena ¤ wrote: ↑28/08/2022 09:17
Ne. Zašto bih negirala tu činjenicu?
Ja samo navodim šta nikad nisam rekla.
S obzirom da su na ovim prostorima nekad obitavali Kelti, a Škoti su Kelti, u našim genima je upisano da nam se sviđaju plisirane karirane suknje.
Kao što su žene bile kada su počele nosati hlače, voziti biciklo, glasati itd.MarlboroGold wrote: ↑28/08/2022 11:50 Nek nose suknju oni koji hoće, ali će uvijek biti predmet šprdnje od strane većine.
Mislim da se moraš vratiti još dalje u prošlost.MarlboroGold wrote: ↑28/08/2022 12:01 Muški svijet je brutalniji prema muškarcima nego ženama po pitanju toga. Žena u jeans u vrijeme kad je to bio bauk nije ni blizu muškarcu u suknji u očima drugih muškaraca. Šta misliš zašto lezbe mogu proći u odnosu na pedere?
Jer se lezbejka uvijek može vratiti na pravi put jednom dobrom kitom.MarlboroGold wrote: ↑28/08/2022 12:01 Muški svijet je brutalniji prema muškarcima nego ženama po pitanju toga. Žena u jeans u vrijeme kad je to bio bauk nije ni blizu muškarcu u suknji u očima drugih muškaraca. Šta misliš zašto lezbe mogu proći u odnosu na pedere?
Kada su hlače izgubile rodno obilježje ženskog odjevnog predmeta?Bloo wrote: ↑28/08/2022 11:37 Nego, interesantno je da suknja i dalje nosi rodno obilježlje ženskog odjevnog predmeta, dok su hlače izgubile tu karakteristiku (iako se za to trebalo boriti).
Borba tadašnjih žena da i one mogu nositi hlače nije bila borba "protivU muškaraca" već borba da se ženama omogući korištenje odjevnog predmeta koji je udobniji, omogućava veću količinu kretanja i slobodu, oduzima manje vremena....
Možda je na neki twisted way i ovo borba muškaraca da mogu nositi suknje bez osuđivanja okoline.