Ssmo ako ubijedi druge dioničare da ga podrže, "daju" mi svoj dio na skupštini. Ali, to onda nije 15 %.
Dsnas je AS izašao sa izjavom da je najveći dioničar. Link na SASE kaže da nije. Zašto lažu?
Ssmo ako ubijedi druge dioničare da ga podrže, "daju" mi svoj dio na skupštini. Ali, to onda nije 15 %.
i kakve veze ova tema ima sa vladom kantona imas temu bosnalijeka pa o tome tamo

Pijaca na Otoci poluprazna, ljudima skupa hrana.tramvajtrojka wrote: ↑27/08/2022 21:00i kakve veze ova tema ima sa vladom kantona imas temu bosnalijeka pa o tome tamo![]()
ovdje pratimo kako kanton u svim pravcima nezaustavljivo raste i napreduje![]()
jos jedna skola iz progama rekonstrukcije 40 ustanova se radi
Koliko vremena i truda potrošiš na nekoga ko te ne interesujedrug_profi wrote: ↑27/08/2022 21:21 foe lista iz raja izasla...
Kad sam shvatio da nemam vise dovoljno zivota ispred sebe da citam budalastine, poceo sam je koristiti.
Rahatluk.
Pa, napredak. Puno škola, prazni stomaci.
Ma ovaj je 100% narandžasta SDA, samo oni ovako lose trolaju...Login77777 wrote: ↑27/08/2022 21:00 Javite u Mehmeda Spahe 14 da vrate @bunka. Ovo je stvarno los pokusaj trolanja…![]()
Ma jest, ali imaju ovi što quotaju i opet si prisiljen čitati nebuloze.drug_profi wrote: ↑27/08/2022 21:21 foe lista iz raja izasla...
Kad sam shvatio da nemam vise dovoljno zivota ispred sebe da citam budalastine, poceo sam je koristiti.
Rahatluk.
Opsjednutdrug_profi wrote: ↑28/08/2022 12:16 Meni nije jasno zasto skripta ne ukloni kvotani tekst autora sa foe liste.
Sve je moguće uz malu donaciju. Cijena? Sitnica.drug_profi wrote: ↑28/08/2022 12:16 Meni nije jasno zasto skripta ne ukloni kvotani tekst autora sa foe liste.
Srbija i KS ekonomski tigrovi. Vučić i Forto.tramvajtrojka wrote: ↑27/08/2022 21:00
ovdje pratimo kako kanton u svim pravcima nezaustavljivo raste i napreduje
Pa sta kosta? Dajte menu.Bloo wrote: ↑28/08/2022 12:33Sve je moguće uz malu donaciju. Cijena? Sitnica.drug_profi wrote: ↑28/08/2022 12:16 Meni nije jasno zasto skripta ne ukloni kvotani tekst autora sa foe liste.![]()
Pa nisu se dzaba uzimali cpcki ebrd krediti. Pametnom bosnjaku je i isaret dovoljan.AtillaS wrote: ↑28/08/2022 13:33Srbija i KS ekonomski tigrovi. Vučić i Forto.tramvajtrojka wrote: ↑27/08/2022 21:00
ovdje pratimo kako kanton u svim pravcima nezaustavljivo raste i napreduje![]()
Vidis da ti pise Federacija BiH, obrati se njima.
Ovdje se baš vidi da je neko unosio novi namještaj u kancelarije, a možda i čistio i izbacivao nepotrebne stvari i stari namještaj, te napunio kante. Kako još uvijek nemamo savremena rješenja poput pametnih kanti, a ovi iz RAD-a nisu vidoviti nego periodično prazne kontejnere i kante dese se ovakve situacije. Koga zanima može provjeriti, ali ne vjerujem da su fulili redovan termin za kupljenje smeća. Nisam siguran ni da li je dozvoljeno ovako odlagati ambalažu.