Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Majka i kcerka poginule, ocu i sinu se bore za zivot...
Pišu kao nije se zaustavilo vozilo i udarilo u ovo sa porodicom. Meni uopšte ne izgleda da je ovaj na glavnoj cesti išao prebrzo. Nije toliko velika šteta da bi neka divljačka brzina. Ovi sa sporedne ceste su haman izletili na glavnu cestu bez gledanja. Uglavnom, strašno!
Ja ne kontam kako se uključivao kada ovde nema nikakvog uključenja na toj strani?
Amare, kakav ti je to komentar u cijeloj ovoj situaciji, a na kraju krajeva znaš i sam da je zadnji dio auta najmekši i da je tu puno auta osjetljiv, čak i ovih koja važe za sigurna? Čak ne znam ni ko vrši testiranja za udarac sa zadnje strane.
Ja ne kontam kako se uključivao kada ovde nema nikakvog uključenja na toj strani?
Amare, kakav ti je to komentar u cijeloj ovoj situaciji, a na kraju krajeva znaš i sam da je zadnji dio auta najmekši i da je tu puno auta osjetljiv, čak i ovih koja važe za sigurna? Čak ne znam ni ko vrši testiranja za udarac sa zadnje strane.
E ova ti je na mjestu, al zato uzmu milione na kojekava testiranja. A takav propust da se pravi je stvarno ameterski
Ma ja ba, bitno da pišti i svijetli za svaki klinac, a to što se sa zada gužva kao papir, jebo to. Na žalost, po nesreći ovo je još bio stari R19. Tragedija, ode cijela porodica u sekundi.
komentar na je realan, da je bilo novije auto imali bi vise sanse, ovako mrka kapa nazalost, tragedija velika...
Ne bih da griješim dušu, ali ako je došlo do toga da se tako raspe rezervoar i zapali, sve i da se auto nije zapalilo njima spasa nije bilo.
Nerviraju me ovi članci. Odmah se piše ko je momak koji je vozio, navode se svi detalji nastradale porodice, izvlače se slike sa društvenih mreža... A ovaj momak vjerovatno nije ništa kriv.
U pitanju je naseljeno mjesto (nisam to nikad nigdje vidio, pise na tabli Naseobina Lisnja), dakle, vjerovatno 50 km/h na sat ogranicenje, mozda i manje.
Da je vozio po ogranicenju ne vjerujem da bi ih uopste udario, pogotovo ne sa ovakvim fatalnim posljedicama.
Ali dobro, da ne prejudiciramo, imaju drzavni organi i oni ce reci svoje.
Strasna smrt, izgorjeti, ne d'o Bog nikome.
Iskreno da postuju ogranicenja, da imaju postovanja prema nekim propisima nikad ovoliko ne bi ginuli tacnije ubijali.
Tacno mi dodje da prodam auto, i kupim neku toyotu 4runner.
treba uzeti u obzir da je vrlo moguce da se ovaj s renoom uvalio i nastavio se vuc ko slina i ovaj s golfom nije uspio zakociti...saznacemo valjda sta se desilo...
Lokalni brzaĆi i njihovi zakljuci. Da se ukopao na cesti, ako imas normalne reflekse moras biti u prilici da se zaustavis i ne udaris auto ispred sebe.
laserShow wrote: ↑27/08/2022 10:27
Lokalni brzaĆi i njihovi zakljuci. Da se ukopao na cesti, ako imas normalne reflekse moras biti u prilici da se zaustavis i ne udaris auto ispred sebe.
Kakav degutantan komentar.
Đesi lokalni guslaĆu i demagoŽe ,vozim 50 i uvali mi se puz poput tebe i gamize bez gasa ,kako da stanem??? da je ne znam kakav auto ne moze se ukopat u par metara,pogotovo raspala golf cetvorka...cuj da se ukopao na cesti moras stati ...