Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

td_maajka

#31851 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

kakotakonikako wrote: 19/08/2022 12:03 45 + jos NN lica - nije ni cudo sto se ovoliko brane ( pa i ovdje ).

Svako ko je od njih nevin - zelim mu da se odbrani. A oni krivci - daBogda bili kaznjeni - shodno ucinjenom. InsAllah.

:bih:
:thumbup:
hladan.preminger

#31852 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by hladan.preminger »

Jel' reko ko imena ubica što hodaju po gradu?
td_maajka

#31853 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

Jest Dalidi 2016., ali evo jos cekamo da nam ih kaze :sad:
bitangeIprinceze

#31854 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by bitangeIprinceze »

E da hoce vise i ovaj avgust zavrsiiti, a ima jos 7 dana, predugo je vala. :bih: Pravda za Dzenana :thumbup:
td_maajka

#31855 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

Winter is coming, brate :mrgreen:
Jos malo, pa brrrrr, zimaaaaa, daj jaknu, ogrni se... :bih:
Prvi Sprat

#31856 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Prvi Sprat »

Moje mišljenje jeste da je slučaj Dženan samo još jedan u nizu dokaza o korumpiranosti cijelog sistema i mafijaškim klanovima čija je moć daleko veća nego to možemo i pretpostaviti.

Činjenice koje su dostupne široj javnosti potvrđuju ako ništa umiješanost samog vrha, policijskih, zdravstvenih, političkih, i kroz veze umiješanih lokalnih moćnika i sami vrh vlasti.

Činjenice su:

-Da su policijski službenici radili mimo procedura
-Da su policijski službenici komprovitovali a moguće i podmetali dokaze
-Da je 'neko' moćan savjetovao Alisu da dobije amneziju
-Da je neko moćan obezbijedio nalaze Alisi za amneziju
-Da je neko moćan organizovao suđenje likovima koji bi bukvalno dijete rođeno prodali za pare, a ne priznali krivicu
-Da je neko moćan maložio tužiteljima da razvlače i opstruiraju slučaj koliko god je to moguće
-Da je u objektima lokalnog moćnika iz sda stranke 'nestalo' struje i da su izbrisani snimci video nadzora
-Da ne postoji volja za rješavanjem slučaja i da se sve pretvorilo u sveopšti cirkus

Vjerojatno sam nešto krupno izostavio ali nebitno, i ovo je sasvim dovoljno da shvatimo u kakvom poganom i korumpiranom sistemu živimo, gdje je par pojedinaca sposobno da ubije, prikrije i izvuče se nekažnjeno.

Na nauk svima!
Ateista

#31857 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Ateista »

Prvi Sprat wrote: 25/08/2022 11:03 Moje mišljenje jeste da je slučaj Dženan samo još jedan u nizu dokaza o korumpiranosti cijelog sistema i mafijaškim klanovima čija je moć daleko veća nego to možemo i pretpostaviti.

Činjenice koje su dostupne široj javnosti potvrđuju ako ništa umiješanost samog vrha, policijskih, zdravstvenih, političkih, i kroz veze umiješanih lokalnih moćnika i sami vrh vlasti.

Činjenice su:

-Da su policijski službenici radili mimo procedura
-Da su policijski službenici komprovitovali a moguće i podmetali dokaze
-Da je 'neko' moćan savjetovao Alisu da dobije amneziju
-Da je neko moćan obezbijedio nalaze Alisi za amneziju
-Da je neko moćan organizovao suđenje likovima koji bi bukvalno dijete rođeno prodali za pare, a ne priznali krivicu
-Da je neko moćan maložio tužiteljima da razvlače i opstruiraju slučaj koliko god je to moguće
-Da je u objektima lokalnog moćnika iz sda stranke 'nestalo' struje i da su izbrisani snimci video nadzora
-Da ne postoji volja za rješavanjem slučaja i da se sve pretvorilo u sveopšti cirkus

Vjerojatno sam nešto krupno izostavio ali nebitno, i ovo je sasvim dovoljno da shvatimo u kakvom poganom i korumpiranom sistemu živimo, gdje je par pojedinaca sposobno da ubije, prikrije i izvuče se nekažnjeno.

Na nauk svima!
Sacekaj malo, ubrzo ce se pojaviti neko od neutralnih i potpuno nepristranih gradjana koji ce ti kilometarskim postovima pobiti sve te argumente i pokazati da nisi u pravu, da je u stvari muriz taj koji ima podrsku dodika, konakovica i radoncica, te tadicke, da je jadna alisa zrtva u svemu tome i da je u pitanju zavjera protiv nje i njene porodice, da su ubice romi i da to zna i sam muriz ali svejedno brani ubice svog sina zbog neke svoje koristi i arijaninog politickog angazmana... :-)
Ovo ti je ukratko sve sumirano, da ne moras citati te kilometarske postove.
tranquil

#31858 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by tranquil »

Ma nije sve tako jednostavno.

Ja prvi ne vjerujem u tu priču "neko moćan ovo ono".

Ali shvatam odakle takav osjećaj.

Uz rizik da zvučim kao onaj teoretičar zavjere sa kilometarskim postovima koji je jedno vrijeme opsjedao ovu temu, problem je u tome što "ne vidimo širu sliku". Niko je ne vidi, čak ni ovi što se javljaju sa gotovim teorijama. Svi možemo samo da nagađamo.

Ono što prilično sigurno možemo vidjeti je, da neki ljudi nešto kriju, na raznim stranama.

Većinu zavjera za koje smo čuli potiču iz subkulture takozvanih "teorija zavjera" - najčešće neistinitih priča o nerealističnim piramidalnim organizacionim strukturama koje iz sjene upravljaju svjetskim događajima, ne ostavljajući iza sebe neki jasan trag. Takve zavjere u stvarnosti ne postoje.

Prave zavjere se, međutim, događaju, i najčešće nemaju nikakve sličnosti sa ovim fiktivnim.

Da, kao što sam rekao, vidi se da se stvari kriju na raznim stranama, ali ne vidimo vezu između njih. Vrlo je moguće da je snimak na hotelu obrisan namjerno. Isto tako je vrlo moguće da Alisa glumi amneziju. I vrlo je moguće da je njen otac pokušao skrenuti istragu. I da je Ševal Kovačević imao neke zadnje namjere kada je rekao da je Dženana udario kombi. Sva ta, i druga prikrivanja, mogu biti istovremeno stvarni, ali relativno nezavisni događaji - vezani su svi za isti slučaj, ali ne mora značiti da su svi direktno vezani jedan za drugi, i da su svi orkestrirani od strane jedne, "moćne" osobe.

U stvarnosti, moguće je da sitna buranija prikriva svoje prljave tragove, svako za sebe.

Potsjetimo se da Dženan nije ubijen na licu mjesta, nego je inicijalno završio u bolnici. Većina muljanja se desila u momentu kada se još nije znalo da je u pitanju ubistvo. Vrlo je moguće da su se u tom periodu - kada je Dženan još bio živ - potezale neke uslugice, na jaranskoj ili stranačkoj osnovi, i pomjerali dokazi, kako bi se prikrila tuča ili napad, a ne ubistvo. Jaran je zvao jarana, i sređivali su stvari, vrlo vjerovatno uz ubjeđivanje da je u pitanju bilo samo nagurivanje, i da će se srediti kada mali Memić izađe iz bolnice. Vjerujem da tada uvučeni akteri ne bi radili to što su radili, da je Memić podlegao na mjestu. U tom slučaju bi od početka bili svjesni da su saučesnici u prikrivanju ubistva. Ovako, samo su malo petljali oko nekog fizičkog napada sa dvije povrijeđene osobe.

Dženan je međutim umro, a svi koji su do tada pomogli u petljanju su postali saučesnici prikrivanja ubistva. Zato od tada, svaki za sebe, i dalje nateže i prikriva svoju umiješanost. Ne mora niko da im naredi i da ih organizuje - to će raditi sami od sebe.

Zato i čitava skalamerija od slučaja izgleda tako kako izgleda, ne kao da neko vuče konce sa jednog mjesta, nego kao da se natežu da malim pokrivačem metar sa metar pokriju planinu, svaki sa svoje strane. I onda naravno puca na svim šavovima. Zato su prve verzije optužnica bile budalaste i fizički nemoguće, bazirane na "kombi" teoriji, što je na svjedočenju potvrdio i vještak, uprkos apsurdnosti te teorije. Zato Mutapi, i otac i kćerka, imaju konfliktne izjave o tome čega se ona sjeća. Zato se Tužilaštvo Kantona javljalo javnim saopćenjima, a da ih niko nije ni pitao, i davalo alibi za malog Budnju, i to sa velikom laži u prvoj rečenici saopćenja. Zato se stariji Budnjo kleo da se kod njih u hotelu ne rade te stvari - za koje se ispostavilo da se rade. Svako to radi za sebe, da zaštiti svoje dupe, ili dupe svog šefa.

Nema piramide, nema zavjere sa jednom moćnom tačkom, tu je samo priličan broj šupaka u panici.

Ne moram biti u pravu, i ovo je, do rješenja slučaja, samo nagađanje, ali mislim da je puno bolje nagađanje od teorije monolitne zavjere, i u svakom slučaju, realističnije od držanja kao pijan plota uz priču o Seferovićima kao počiniocima.

Insistiranje na tome da sve neregularnosti imaju uzrok u jednoj moćnoj osobi, ne samo da ne izgleda realistično, nego nažalost daje municiju drugoj strani, tako da oni nas proglašavaju za "teoretičare zavjere", dok je istina zapravo obrnuta, jer je upravo njihova strana, u nemogućnosti da objasni raspad sistema i pucanje šavova na svim stranama, skliznula u priče o sprezi Muriza Memića, Ferageta, Tadićke, Fahraona i Dodika.
bitangeIprinceze

#31859 Re: Slučaj Dženan Memić

Prvi Sprat wrote: 25/08/2022 11:03 Moje mišljenje jeste da je slučaj Dženan samo još jedan u nizu dokaza o korumpiranosti cijelog sistema i mafijaškim klanovima čija je moć daleko veća nego to možemo i pretpostaviti.
E dobro ti je misljenje :stasreko: treba ga postovati :gunjastajl:
td_maajka

#31860 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

tranquil wrote: 25/08/2022 15:59 Ma nije sve tako jednostavno.

Ja prvi ne vjerujem u tu priču "neko moćan ovo ono".

Ali shvatam odakle takav osjećaj.

Uz rizik da zvučim kao onaj teoretičar zavjere sa kilometarskim postovima koji je jedno vrijeme opsjedao ovu temu, problem je u tome što "ne vidimo širu sliku". Niko je ne vidi, čak ni ovi što se javljaju sa gotovim teorijama. Svi možemo samo da nagađamo.

Ono što prilično sigurno možemo vidjeti je, da neki ljudi nešto kriju, na raznim stranama.

Većinu zavjera za koje smo čuli potiču iz subkulture takozvanih "teorija zavjera" - najčešće neistinitih priča o nerealističnim piramidalnim organizacionim strukturama koje iz sjene upravljaju svjetskim događajima, ne ostavljajući iza sebe neki jasan trag. Takve zavjere u stvarnosti ne postoje.

Prave zavjere se, međutim, događaju, i najčešće nemaju nikakve sličnosti sa ovim fiktivnim.

Da, kao što sam rekao, vidi se da se stvari kriju na raznim stranama, ali ne vidimo vezu između njih. Vrlo je moguće da je snimak na hotelu obrisan namjerno. Isto tako je vrlo moguće da Alisa glumi amneziju. I vrlo je moguće da je njen otac pokušao skrenuti istragu. I da je Ševal Kovačević imao neke zadnje namjere kada je rekao da je Dženana udario kombi. Sva ta, i druga prikrivanja, mogu biti istovremeno stvarni, ali relativno nezavisni događaji - vezani su svi za isti slučaj, ali ne mora značiti da su svi direktno vezani jedan za drugi, i da su svi orkestrirani od strane jedne, "moćne" osobe.

U stvarnosti, moguće je da sitna buranija prikriva svoje prljave tragove, svako za sebe.

Potsjetimo se da Dženan nije ubijen na licu mjesta, nego je inicijalno završio u bolnici. Većina muljanja se desila u momentu kada se još nije znalo da je u pitanju ubistvo. Vrlo je moguće da su se u tom periodu - kada je Dženan još bio živ - potezale neke uslugice, na jaranskoj ili stranačkoj osnovi, i pomjerali dokazi, kako bi se prikrila tuča ili napad, a ne ubistvo. Jaran je zvao jarana, i sređivali su stvari, vrlo vjerovatno uz ubjeđivanje da je u pitanju bilo samo nagurivanje, i da će se srediti kada mali Memić izađe iz bolnice. Vjerujem da tada uvučeni akteri ne bi radili to što su radili, da je Memić podlegao na mjestu. U tom slučaju bi od početka bili svjesni da su saučesnici u prikrivanju ubistva. Ovako, samo su malo petljali oko nekog fizičkog napada sa dvije povrijeđene osobe.

Dženan je međutim umro, a svi koji su do tada pomogli u petljanju su postali saučesnici prikrivanja ubistva. Zato od tada, svaki za sebe, i dalje nateže i prikriva svoju umiješanost. Ne mora niko da im naredi i da ih organizuje - to će raditi sami od sebe.

Zato i čitava skalamerija od slučaja izgleda tako kako izgleda, ne kao da neko vuče konce sa jednog mjesta, nego kao da se natežu da malim pokrivačem metar sa metar pokriju planinu, svaki sa svoje strane. I onda naravno puca na svim šavovima. Zato su prve verzije optužnica bile budalaste i fizički nemoguće, bazirane na "kombi" teoriji, što je na svjedočenju potvrdio i vještak, uprkos apsurdnosti te teorije. Zato Mutapi, i otac i kćerka, imaju konfliktne izjave o tome čega se ona sjeća. Zato se Tužilaštvo Kantona javljalo javnim saopćenjima, a da ih niko nije ni pitao, i davalo alibi za malog Budnju, i to sa velikom laži u prvoj rečenici saopćenja. Zato se stariji Budnjo kleo da se kod njih u hotelu ne rade te stvari - za koje se ispostavilo da se rade. Svako to radi za sebe, da zaštiti svoje dupe, ili dupe svog šefa.

Nema piramide, nema zavjere sa jednom moćnom tačkom, tu je samo priličan broj šupaka u panici.

Ne moram biti u pravu, i ovo je, do rješenja slučaja, samo nagađanje, ali mislim da je puno bolje nagađanje od teorije monolitne zavjere, i u svakom slučaju, realističnije od držanja kao pijan plota uz priču o Seferovićima kao počiniocima.

Insistiranje na tome da sve neregularnosti imaju uzrok u jednoj moćnoj osobi, ne samo da ne izgleda realistično, nego nažalost daje municiju drugoj strani, tako da oni nas proglašavaju za "teoretičare zavjere", dok je istina zapravo obrnuta, jer je upravo njihova strana, u nemogućnosti da objasni raspad sistema i pucanje šavova na svim stranama, skliznula u priče o sprezi Muriza Memića, Ferageta, Tadićke, Fahraona i Dodika.
Tacno ovo je i moj dojam. Usluga za uslugu, jer si moj, jer znas nekog mog, jer mi nudi neko tvoj ili ti kakvu nagradu u vidu unaprijedjenja, pozicije, novca - i onda - pojeo vuk magarca.

S tim sto mislim da ce biti jos koje iznenadjenje u ovom slucaju, kada se sazna konacno ko je zaista ubica i zasto su obrisani snimci.
zijancer

#31861 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by zijancer »

"Potezanje uslugica da bi se prikrila tuca ili napad, a ne ubistvo, i da će se sve srediti kada mali Memić izađe iz bolnice."
I isprica ko ga je i kako napao?
td_maajka

#31862 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

Pa neki od pomagaca su sigurno mislili da ce se i sa Dzenanom moci kao i sa Alisom („Ti imas ammeziju“), a drugi su polazili od toga da svakako nece prezivjeti („Neka krklja, svakako ce umrijeti kroz 7 dana“), mozda na osnovu dugogdisnjeg iskustva.

Mjesto napada, dokazi, svjedoci - o svemu su se pobrinuli. Tj., mislili su da jesu.

Mozda je malo i to udarilo u glavu sto im nije prvi put, a nikad ranije nisu nizasta odgovarali + imas glavnu kantonalnu tuziteljicu na svojoj strani, tadasnjeg komesara, sefove odsjeka itd.

Osjecali su se svakako sigurno u tome sto su radili.

I onda imas onih medju njima, koji nisu ni znali da ucestvuju u svemu, koji su iskoristeni vrlo perfidno (npr. policajci koji su iduci dan poslani na mjesto dogadjaja, da nadju komadice stakla).

Morat cemo se jos malo strpiti, pa cemo valjda saznati da li su i u kojoj mjeri sva ova nagadjanja ispravna :bih:
YouAreMyDestiny

#31863 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by YouAreMyDestiny »

Polako se mijenja narativ. Od moćnika iz sjene, koji kontroliše državu, od naručioca, pomagača i prikrivača, polako dolazimo do nepovezanih propusta i do toga kako je svako štitio sebe bez orkestriranja nekoga sa vrha.
Ateista

#31864 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Ateista »

klix wrote: 26/08/2022 09:22 Polako se mijenja narativ. Od moćnika iz sjene, koji kontroliše državu, od naručioca, pomagača i prikrivača, polako dolazimo do nepovezanih propusta i do toga kako je svako štitio sebe bez orkestriranja nekoga sa vrha.
Ne mijenja se nikakav narativ, toliko je razlicitih ljudi sa razlicitim misljenjima, nema nikakvog narativa po kojem svi imaju isto misljenje.
Ja licno po tom pitanju ostavljam otvorenu i jednu i drugu mogucnost, a ovo sto je tranquil pisao djeluje najsmislenije.
bitangeIprinceze

#31865 Re: Slučaj Dženan Memić

E cuj to da se do sada nisu povezivali ovi s vrha?? E bas je jadna Alisa na sta je spala da je povezuju s nekim iz vrha a da je sad vise nece da stite. Propala ko zeton. I jos ima amneziju :thumbup:
A seferovici nisu ni skim povezani
Pravda za Dzenana :bih: :bih: :bih:
PeljeskiMost

#31866 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by PeljeskiMost »

Kad se nastavlja sa suđenjem ovoj lepotici i babuki?Koje su vase pretpostavke, da li ce da propjeva?Do sad se pokazala kao tvrd orah.
tranquil

#31867 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by tranquil »

klix wrote: 26/08/2022 09:22 Polako se mijenja narativ. Od moćnika iz sjene, koji kontroliše državu, od naručioca, pomagača i prikrivača, polako dolazimo do nepovezanih propusta i do toga kako je svako štitio sebe bez orkestriranja nekoga sa vrha.
Da ti je raspon pažnje veći od 5 minuta, vidjela bi da dosta nas tvrdi da je ovo decentralizovana muljaža od samog početka. Tako da o "promjeni narativa" nema ni govora, za razliku od nekih drugih koji su "promijenili narativ" za 180 stepeni od početka ove priče.

Jedino ne kontam kakve "propuste" pominješ, jer ja nisam ništa tako rekao. "Propuste" nikada nisam gurao, niti sada mislim da su propusti. Zamijenila si me s nekim drugim, kome je sve što se ne uklapa u njegove maštarije "propust", "nesposobnost" ili "bizarnost".
tranquil

#31868 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by tranquil »

zijancer wrote: 25/08/2022 22:15 "Potezanje uslugica da bi se prikrila tuca ili napad, a ne ubistvo, i da će se sve srediti kada mali Memić izađe iz bolnice."
I isprica ko ga je i kako napao?
Ja ne znam, i nije sramota priznati da ne znam. Ne zna ni policija ni sud, zašto bih ja znao? Samo primjećujem kako sada izgleda.

Vidi, svi znamo da se ovdje povremeno javlja tip koji tvrdi da sve zna, i koji je izgradio svoju teoriju tako što je selektivno izabrao nekoliko međusobno saglasnih činjenica iz prvog nakaradnog procesa, masovno ignorišući mali milion drugih stvari, i to uspio prodati nekoliko naivnih forumaša, među kojima si i ti. I sada kada imate svoju malu teoriju, vi iz nekog razloga mislite da je nedostatak teorije slabost. Nije. Slabost je kada tvrdite da imate bolje znanje od sudova, policije, vještaka, da vidite nešto što su svi oni propustili.

Evo kako to izgleda ostalima. Svako ko je dovoljno dugo proveo na raznim Internet forumima, vidio je one likove koji su uspjeli dokazati perpetuum mobile, ili su kreirali unificiranu teoriju nastanka univerzuma, ili su oborili Einsteina ili Hawkinga. Razlog zašto ti ljudi nikada nisu dobili Nobelovu nagradu je identičan razlogu zašto se niko u stvarnosti ne češe zbog vaših teorija o ubistvu: i vaše i njihove teorije su nastale uz svjesno ignorisanje nepodobnih činjenica, i nemaju veze sa realnošću.

I uz sve to, pozivaš me da poput vas iz guzice izbacim neku svoju teoriju. Ja nemam toliko znanja, niti arogancije, da tvrdim da znam stvari koje realno ne znam. Ne znate ni vi, samo se pretvarate da znate, svako iz svog razloga.
GAU8

#31869 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by GAU8 »

Nego zna li se dokle je proces?
Je li utempirano sa izborima, ili su samo godisnji odmori upitanju??
td_maajka

#31870 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

Naravno da je utempirano s izborima, jer su generalno u BiH svi glupi, da bez Muriza i procesa oko okolnosti ubistva njegovog sina, ljudi ne bi ni znali za koga treba, a za koga ne treba glasati :-)

Slucaj Dzenan Memic - sve ostalo je u BiH super :bih:
denden

#31871 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

GAU8 wrote: 26/08/2022 13:38 Nego zna li se dokle je proces?
Baš da pratimo tajming događaja. :)
bitangeIprinceze

#31872 Re: Slučaj Dženan Memić

Tebi je bolje da ne znas dokle je proces 8-)
td_maajka

#31873 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

„U maju mjesecu 2022. godine, kako je to potvrdio advokat Ifet Feraget, Tužilaštvo Bosne i Hercegovine preuzelo je slučaj Dženana Memića (zajedno sa predmetom Davida Dragičevića) te pokrenulo istragu za ubistvo. Tada je naglašeno kako će ova dva predmeta biti prioritet u radu nadležnih institucija, zbog čega se porodica Memić nada da će sedam godina nakon što je, kako tvrde, Dženan Memić napadnut – istina konačno naći svoj put.“

https://source.ba/mobile/clanak/Aldina/617282

Neka bude istina, neka bude pravda. Ne zbog izbora, vec zbog stanja u drustvu :bih:
Spit_fire

#31874 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Spit_fire »

tranquil wrote: 26/08/2022 12:10
Da ti je raspon pažnje veći od 5 minuta, vidjela bi da dosta nas tvrdi da je ovo decentralizovana muljaža od samog početka. Tako da o "promjeni narativa" nema ni govora, za razliku od nekih drugih koji su "promijenili narativ" za 180 stepeni od početka ove priče.

Jedino ne kontam kakve "propuste" pominješ, jer ja nisam ništa tako rekao. "Propuste" nikada nisam gurao, niti sada mislim da su propusti. Zamijenila si me s nekim drugim, kome je sve što se ne uklapa u njegove maštarije "propust", "nesposobnost" ili "bizarnost".
Pa i ne bas...ne kazem da si ti pisao al narativ je da sistem stiti ubicu sto samo posebi implicira da je u pitanju organizovani sistem odnosno neko u vrhu sistem odnosno to jest mocnik..
zateznistub

#31875 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by zateznistub »

denden wrote: 26/08/2022 20:02
Baš da pratimo tajming događaja. :)
https://images.app.goo.gl/YB991Lbr6XZo2hX57
Last edited by zateznistub on 29/08/2022 14:48, edited 3 times in total.
Locked