SDA-All about

tramvajtrojka

#76526 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

drug_profi wrote: 23/08/2022 00:52 Kad dogodine - Bake sa Sjebijom za 25.maj u Marsalki predvodi polaganje vijenca na Maršalov spomenik. DIA pun emocija drzi govor o antifasizmu, a Skaka o borbi protiv antifasizma.

A Fadil ce nam malo o partizanima, drugi dio.
Image
Image

tu je to negdje obojica lezala zbog ideala :mrgreen: :mrgreen: :lol:
drug_profi

#76527 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Samo sto nam je jedan od ove dvojice jebo mater za svagda...
Nek svako spram svoje pameti odluci koji je to.
shbc

#76528 Re: SDA-All about

Post by shbc »

Hoce li ona stranica na fb mijenjati naziv u "Ponosni Jugosloveni"? Pitam za jarana
Prpa.ba

#76529 Re: SDA-All about

Post by Prpa.ba »

Izdaja u najavi, ovakvim izjavama omeksavaju javnost za neki los dil sa Zagrebom i Beogradom. :(
made_in_sarajevo

#76530 Re: SDA-All about

Post by made_in_sarajevo »

Iza bakira stoji da su rijesili sve velike izazove jel tako nesto, sta su to oni rijesili?

Korona hvala Vucicu za vakcine
Korona ministra zdravstva nemaju u kantonu pobjego frajer
Korona unisti privredu maksinalno kaznama
Korona nabavili vakcine kad je cijeli svijet presao na druge bolesti, korona nije vise ni moderna
Revizija presude zajebali
Recesiju zajebali
Krizu opet danas sa gorivom i cijenama zajebali
Povecanje plata drzavnim sluzbenicima, policiji i vojsci ( do cina mozda inspektora ili tako nesto do sefa sektora plafon) povecanje plate i to nornalno.povecanje, a ne evo vam 50KM

Itd i itd sto sam se sjetio nabrzinu zadnju godinu dana. O kakvim onda rjesenjima ovaj fasista prica?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#76531 Re: SDA-All about

Post by pici »

Bossona wrote: 22/08/2022 19:26
To su ti vizionarski biseri koje Iz(m)etbegovići okupljaju oko sebe decenijama. :D
I ovakvim kretenskim idiotima das vlast i glasas za njiHa a onda se pitas sta nije uredu.Slusam lorda juce na N1, totalno se pogubio u vremenu i prostoru isto ko i ovaj kreten kapidzic, nesudjeni filozof u pokusaju.
sdO je imala nekad skolovane sdO titine lopove, sad su im ostali ovi prolaznici na skolskom odmoru.Tobejarabi.
Izgleda los kokain, mjesaju svasta.
GandalfSivi

#76532 Re: SDA-All about

Post by GandalfSivi »

Kaze majmun da se u zadnje 32. godine nije desio izazov na koji SDA nije znala odgovoriti. E svaka im cast u PM. Sa SDA na celu smo dozivjeli sve, od rata, genocida, do toga da smo najnerazvijenij drzava Evrope sa najvecom stopom iseljavanja. Mozda da nas oni ne brane vise?
pici

#76533 Re: SDA-All about

Post by pici »

Spodobe bez obraza i stida.

Image
drug_profi

#76534 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Jučer me zove lik na lokal. Nemušto nešto ni zdravo ni selam, ni pomozbog, treba mu to nešto, ne zna ni kako da zatraži to ni kako se to što mu treba zove. Skontam ga ja šta hoće, reko' daj mi mail. Reče on ime svoje, nađem ga u adresaru.
I vrti mi se po glavi koja je to sirovina, ne mogu da povežem ime sa likom nikako ko je to.
I ukucam u FB da vidim, i skontam lika koji ni jednom nije rekao dobro jutro, čak ni odgovorio kad mu prvi kažem, a stariji sam od njega bar 15 godina.
I naravno, na FB profilu pored njegove slike nađem i:

Image

Reko' sam sebi, sad mi je sve logično i jasno....
pici

#76535 Re: SDA-All about

Post by pici »

drug_profi wrote: 23/08/2022 09:38 Jučer me zove lik na lokal. Nemušto nešto ni zdravo ni selam, ni pomozbog, treba mu to nešto, ne zna ni kako da zatraži to ni kako se to što mu treba zove. Skontam ga ja šta hoće, reko' daj mi mail. Reče on ime svoje, nađem ga u adresaru.
I vrti mi se po glavi koja je to sirovina, ne mogu da povežem ime sa likom nikako ko je to.
I ukucam u FB da vidim, i skontam lika koji ni jednom nije rekao dobro jutro, čak ni odgovorio kad mu prvi kažem, a stariji sam od njega bar 15 godina.
I naravno, na FB profilu pored njegove slike nađem i:

Image

Reko' sam sebi, sad mi je sve logično i jasno....
Ja sam tako isto nekad birivaktile kazem dobar dan, ONO ni mukajet, hajd reko sljedeci put Selam, JOK zasivena usta, e nes ga vise... sad prodjem mahalom par ljudi pozdravim i to onih starijih starosjedilaca sto ih pamtim od malena, ovo novo.MRŠ.
Sve konto do mene je a ono novi muslimani sdO.

Image
Login77777

#76536 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

Jaka SDA, slaba BiH.
Sto vise SDA to manje BiH.
Ovo vise odgovara za zelene izdajice.
Blixen

#76537 Re: SDA-All about

Post by Blixen »

Bossona wrote: 22/08/2022 19:26
To su ti vizionarski biseri koje Iz(m)etbegovići okupljaju oko sebe decenijama. :D
kakav je Kapidzic kockar to je cudo jedno
drugtito2011

#76538 Re: SDA-All about

Post by drugtito2011 »

made_in_sarajevo wrote: 23/08/2022 07:45 Iza bakira stoji da su rijesili sve velike izazove jel tako nesto, sta su to oni rijesili?

Korona hvala Vucicu za vakcine
Korona ministra zdravstva nemaju u kantonu pobjego frajer
Korona unisti privredu maksinalno kaznama
Korona nabavili vakcine kad je cijeli svijet presao na druge bolesti, korona nije vise ni moderna
Revizija presude zajebali
Recesiju zajebali
Krizu opet danas sa gorivom i cijenama zajebali
Povecanje plata drzavnim sluzbenicima, policiji i vojsci ( do cina mozda inspektora ili tako nesto do sefa sektora plafon) povecanje plate i to nornalno.povecanje, a ne evo vam 50KM

Itd i itd sto sam se sjetio nabrzinu zadnju godinu dana. O kakvim onda rjesenjima ovaj fasista prica?
Da se ne zaboravi. Organizovali su Bošnjacima posjetu Srbiji kako bi se vakcinisali. Na sve su spremni samo da nam Bošnjaci budu zdravi i veseli.
Prvi Sprat

#76539 Re: SDA-All about

Post by Prvi Sprat »

Pozdrav forumašima :thumbup:

Svoj drugi post na forumu ću iskoristiti na temi sda stranke. Neću dugo, biću kratak.

Nikada, ali nikada ne treba zaboraviti, da su kadrovi stranke sda u ratu i poslije rata krali donacije od ubijenih, od njihovih porodica, od njihove djece, od prognanih, od gladnih, od raseljenih, od zarobljenih, od ranjenih!

Nikada zaboraviti, nikada oprostiti!
Login77777

#76540 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

Bosnjo radi a Hrvat gradi. :bih:
Dodao je da su općine i gradovi, gdje vladaju SDA i HDZ dobili više novca, a da su druge opcije bile "žrtve grube političke diskriminacije".
Naglasio je da je Cazin dobio 2 KM po stanovniku, Tuzla 2 KM, Zenica 3 KM, Gračanica 6 KM, Centar Sarajevo 6 KM, a da je Trnovo dobilo 124 KM po stanovniku, Teočak 40 KM, Neum 91 KM, a Ravno 87 KM.
To je ta sdO, zastitnici Bosnjaka. :thumbup:
@aldinjo nema potrebe psovke slati preko PP. Izjasni se ovdje ako ti istina smeta. :-D
costacurta

#76541 Re: SDA-All about

Post by costacurta »

Naglašavamo da je proces dodjele sredstava jedinicama lokalne samouprave realiziran u potpunosti poštujući budžetske principe transparentnosti, efikasnosti i ekonomičnosti sa temeljnom namjerom da se podrže projekti od značaja za jedinice lokalne samouprave koji su zreli za realizaciju i od kojih će građani imati najveću korist.

Prema tome, u potpunosti su neistinite i neutemeljene, te prevashodno zlonamjerne, iznesene tvrdnje pojedinih političkih subjekata i njihovih predstavnika, koji odobrena sredstva za projekte u općinama i gradovima mjere po političkim kriterijima i  broju stanovnika, iako broj stanovnika nije uopće bio kriterij nego isključivo kvalitet dostavljenih projekata na javni poziv.
Daj nam Fadile 5 primjera kvalitetno dostavljenih projekata da znamo šta i kako za ubuduće kod podnošenja aplikacija i prijava
konami666

#76542 Re: SDA-All about

Post by konami666 »

costacurta wrote: 23/08/2022 20:47
Naglašavamo da je proces dodjele sredstava jedinicama lokalne samouprave realiziran u potpunosti poštujući budžetske principe transparentnosti, efikasnosti i ekonomičnosti sa temeljnom namjerom da se podrže projekti od značaja za jedinice lokalne samouprave koji su zreli za realizaciju i od kojih će građani imati najveću korist.

Prema tome, u potpunosti su neistinite i neutemeljene, te prevashodno zlonamjerne, iznesene tvrdnje pojedinih političkih subjekata i njihovih predstavnika, koji odobrena sredstva za projekte u općinama i gradovima mjere po političkim kriterijima i  broju stanovnika, iako broj stanovnika nije uopće bio kriterij nego isključivo kvalitet dostavljenih projekata na javni poziv.
Daj nam Fadile 5 primjera kvalitetno dostavljenih projekata da znamo šta i kako za ubuduće kod podnošenja aplikacija i prijava
Imas primjer malinara, ne treba ti vise
Said

#76543 Re: SDA-All about

Post by Said »

costacurta wrote: 23/08/2022 20:47

Turizam, poljoprivreda, jagodice-bobice, respiratori.
JohnnyS

#76544 Re: SDA-All about

Post by JohnnyS »

Login77777 wrote: 23/08/2022 20:00 Bosnjo radi a Hrvat gradi. :bih:
Dodao je da su općine i gradovi, gdje vladaju SDA i HDZ dobili više novca, a da su druge opcije bile "žrtve grube političke diskriminacije".
Naglasio je da je Cazin dobio 2 KM po stanovniku, Tuzla 2 KM, Zenica 3 KM, Gračanica 6 KM, Centar Sarajevo 6 KM, a da je Trnovo dobilo 124 KM po stanovniku, Teočak 40 KM, Neum 91 KM, a Ravno 87 KM.
To je ta sdO, zastitnici Bosnjaka. :thumbup:
@aldinjo nema potrebe psovke slati preko PP. Izjasni se ovdje ako ti istina smeta. :-D
Ja sam mislio da je sve to naša Bosna i Hercegovina, neki čak Neum zovu bosanskim morem :bih: :bih: :bih:
pici

#76545 Re: SDA-All about

Post by pici »

Image

Pogan lopovska.MRŠ.
AtillaS

#76546 Re: SDA-All about

Post by AtillaS »

Pa tuži ga, uzmi pare.
Seyfo

#76547 Re: SDA-All about

Post by Seyfo »

Nista ovo nije,ova zelena tabela,dajte uozbiljite se. Pa svaki nizerangirani SDO anonimus je tezi od ovoga.
pici

#76548 Re: SDA-All about

Post by pici »

Ovo je sto se zna i sto novinarima je dostupno.Dionice fondova, firmi, strani bankovni racuni itd, to mozda interpol isceprka, novinar tesko.Ja znam i upucen sam dasu teski prodajom FDS-a nekoliko miliona, bio sam dionicar i znam ko je glavnu rijec vodio oko prodaje i prenosa dionica na ime doticnog dvojca.
Oni babinu sramku su iskoristili mafijaskim lancem uzimanjem reketa od svake prodaje koja se izvrsi preko njiHa ahbaba.To su lopovi i munafici koji se kriju iza patrijotizma i vjere.Bijednici a ne vjernici.
Dozer

#76549 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

pici wrote: 24/08/2022 06:57 Image

Pogan lopovska.MRŠ.
Eki kuca 250K... Oco ulozena cifra na pocetku izgradnje? :D A kuca vrijedi cca. 2,5 M. Pa samo zidine oko kuce, ograda i kapija vrijede 100 K :lol:
A gdje je mecka na listi imovine? 150 K.

I kad se pogledaju njena i njegova zvanicna primanja, dodje se do godisnje cifre od cca. 180 K. I sve, ali bukvalno sve, svaka marka je iz nekog budzeta. To dvoje "nasljednika" i "velicina" nikad u zivotu nisu radili ni 1 minut izvan nekog budzeta.

Medjutim, ako im se pogledaju redovna i zvanicna primanja, a onda i imovinski karton, i ovako na prvu je jasno da imaju daleko vise nego sto su mogli priustiti. Pogotovo ako se pogleda i vrijednost njihove garderobe, njene pogotovo. Pa ona na sebi svaki dan ima cca. 2,5 K EUR garderobe, bez nakita.
I svaki dan je nesto drugo, ali uvijek priblizne vrijednosti.
Bilo bi interesantno vidjeti i njihova kreditna zaduzenja. I onda se bez ikakvih problema moze prilicno precizno ustanoviti koliki je visak, a odna treba ustanoviti i odakle stize ;)
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#76550 Re: SDA-All about

Post by sime_cipol »

Kako je skupio milion KM za svadbu od ove crkavice (koju daje kao sadaku) :? :roll:
Post Reply