I ja budala čekam. Laku noć.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#63326 Re: Liverpool FC
Dokrajči me Klopp na kraju ovim intervjuom za Sky
- MMM1977
#63327 Re: Liverpool FC
Šta kažeAmiĐa_Idriz wrote: ↑22/08/2022 23:42 Dokrajči me Klopp na kraju ovim intervjuom za Sky![]()
- AmiĐa_Idriz
#63328 Re: Liverpool FC
Kaže da smo trebali pobijediti, ukratko.
- MMM1977
#63329 Re: Liverpool FC
Jesmo. Ali nismo. Nismo nikoga
- BHF_Manijak
#63330 Re: Liverpool FC
Ma frajer je ili lud ili bezobrazan ili trolla sviju sad. Ide mi na kurac jos od priprema i s pricom o veznjacima s kojom milione pravi budalom.
Cudi me da sad nije izjavio kako nemaju srece, kako ipak je dobra partija s obzirom na broj povreda, kako je sezona duga i kako ce to sve doci na svoje itd...
Cudi me od tamosnjih medija da ga ne razapnu zbog glupih odgovora.
Cudi me da sad nije izjavio kako nemaju srece, kako ipak je dobra partija s obzirom na broj povreda, kako je sezona duga i kako ce to sve doci na svoje itd...
Cudi me od tamosnjih medija da ga ne razapnu zbog glupih odgovora.
- MMM1977
#63331 Re: Liverpool FC
Kakav je bio teren? Jel' bio navlažen dovoljno?
- drug_profi
#63332 Re: Liverpool FC
Do sada Elliot i Diaz imaju prolaz za trud i ucinak.
Ostali ili nista ili minus.
ova se ekipa preko noci pretvorila u gomilu otpada.
Slutim da je Salahova plata doprinjela.
Ostali ili nista ili minus.
ova se ekipa preko noci pretvorila u gomilu otpada.
Slutim da je Salahova plata doprinjela.
- drug_profi
#63334 Re: Liverpool FC
Good moaning za sve navijace Liverpula.
Ali ne zaboravite YNWA.
Problemi su golemi, ali su rjesivi. Vjerujemo da je tu tim koji ih zna rijesiti.
Dali smo Sitiju vec 5 bodova fore, dacemo im 10, pa da bude zanimljivije....
- Gandalf
#63335 Re: Liverpool FC
Hahaha kakve budale vode politiku kluba, kada su se najviše trebali isprsiti sa novcem za pojačanjima i velikim platama, levati su počeli cicijašiti i puštati startere da odlaze. Jebeš Wijnalduma, jebeš Manea. S druge strane ox, milner, keita zacementirani u klubu. Ma bravo budale, umjesto ekipa da nakon osvojenih LP i EL raste i dominira, uprava mudro škrtari i skuplja hamelj od igrača koji niko neće. Loš igrač je najskuplji igrač. Neulaganje često više košta od skupog transfera. Više puta potvrđeno u fudbalu, ali evo ponovićemo to i za ovu sezonu, tako da "this time next year".........
- drug_profi
#63336 Re: Liverpool FC
Svaki izgubljen bod na kraju se mnozi sa par miliona funti.
- AmiĐa_Idriz
#63337 Re: Liverpool FC
01.09.2018. protiv Leicestera:

Elliott i Diaz jedina razlika.
Ferguson je govorio kako svake godine treba svježe krvi i svježeg mesa kako bi održavao želju i momentum ekipe. Baš isto ono što i Pep radi svake godine sa Cityem.
Mi? Neka hvala. Mogu oni i dalje.

Elliott i Diaz jedina razlika.
Ferguson je govorio kako svake godine treba svježe krvi i svježeg mesa kako bi održavao želju i momentum ekipe. Baš isto ono što i Pep radi svake godine sa Cityem.
Mi? Neka hvala. Mogu oni i dalje.
-
Osmi Socrates
#63338 Re: Liverpool FC
Šta je najpogrešnije na toj slici?
Desni bek. Znam da sam dosadan sa ovim, ali, pogrešno koristite čovjeka. I, kao posljedica, tim nazaduje. Sve je to do Kloppove nesposobnosti da misli izvan šablona, ili njegove tvrdoglavosti, or whatever.
Dečko je jedan od najboljih pasera na planeti. Na svoj dan, skoro kao De Bruyne. Govorio sam o 3-4-3, koji bi bio bolja solucija i za njega i za tim. Međutim, čak i da nastavite sa 4-3-3, Klopp bi trebao prebaciti TAA u sredinu terena. On ima sve predispozicije za to. On beka ne može i ne smije igrati. Kad ostatak tima ne igra dobro, to postaje još izraženije.
Ispravna bi investicija bila uložiti u vrhunskog desnog beka, a onda prebaciti TAA u sredinu terena. Thiago - Fabinho - TAA, recimo. Ovo bi trebalo biti jasno svakom čovjeku koji gleda Liverpool. Trebalo je biti urađeno još prije par godina.
Desni bek. Znam da sam dosadan sa ovim, ali, pogrešno koristite čovjeka. I, kao posljedica, tim nazaduje. Sve je to do Kloppove nesposobnosti da misli izvan šablona, ili njegove tvrdoglavosti, or whatever.
Dečko je jedan od najboljih pasera na planeti. Na svoj dan, skoro kao De Bruyne. Govorio sam o 3-4-3, koji bi bio bolja solucija i za njega i za tim. Međutim, čak i da nastavite sa 4-3-3, Klopp bi trebao prebaciti TAA u sredinu terena. On ima sve predispozicije za to. On beka ne može i ne smije igrati. Kad ostatak tima ne igra dobro, to postaje još izraženije.
Ispravna bi investicija bila uložiti u vrhunskog desnog beka, a onda prebaciti TAA u sredinu terena. Thiago - Fabinho - TAA, recimo. Ovo bi trebalo biti jasno svakom čovjeku koji gleda Liverpool. Trebalo je biti urađeno još prije par godina.
- ljevoruki
#63339 Re: Liverpool FC
Sinoc se nije smjela izgubiti utakmica.
Onako laicki, izgleda mi da je hemija na terenu poremecena. Da li je to zbog Salahove plate, imam neki osjecaj da jeste, ili je nesto drugo imaju ljudi koji su placeni za to da rijese. Klopp to mora rijesiti hitno inace nema LP iduce godine. Bez barem jednog velokog imena u veznom redu Liverpool ovecsezone nece nista uraditi
I jos jednom, bice ovo jedna fantasticna sezone u EPL. Toliko kvaliteta i odlicnih timova, borba za top 4 ce biti vrlo interesantna.
Onako laicki, izgleda mi da je hemija na terenu poremecena. Da li je to zbog Salahove plate, imam neki osjecaj da jeste, ili je nesto drugo imaju ljudi koji su placeni za to da rijese. Klopp to mora rijesiti hitno inace nema LP iduce godine. Bez barem jednog velokog imena u veznom redu Liverpool ovecsezone nece nista uraditi
I jos jednom, bice ovo jedna fantasticna sezone u EPL. Toliko kvaliteta i odlicnih timova, borba za top 4 ce biti vrlo interesantna.
- no_sekirli
#63340 Re: Liverpool FC
Možda je i Klopp skontao da TAA kao naš najkreativniji igrač gubi vrijeme na beku i ne stiže odraditi svoje obveze u obrani, ali prodao se Neco kao rezerva na beku, i kupio se novi mališan, ali ozlijedio se lik odmah pri potpisivanju ugovora.
Sve u svemu, očajan početak, ali nakon onako lošeg završetka prošle sezone, nisam ni očekivao neku glad u igračima niti nešto spektakularno.
No, duga je sezona, ima se još dosta za igrati, ne mogu se ni osvajati vrhovi svaku godinu, nekad se mora i malo odmoriti, sabrati...
Sve u svemu, očajan početak, ali nakon onako lošeg završetka prošle sezone, nisam ni očekivao neku glad u igračima niti nešto spektakularno.
No, duga je sezona, ima se još dosta za igrati, ne mogu se ni osvajati vrhovi svaku godinu, nekad se mora i malo odmoriti, sabrati...
-
convict
#63341 Re: Liverpool FC
strasno u sta se ekipa pretvorila. taj jedan vezni koji fali vec drugu sezonu je prezvakana prica, ali i ta prica je u kontekstu borbe za titulu. ali i bez njega bi trebali biti u vrhu, ekipa je gotovo ista kao i prosle sezone. ok, krenulo je lose s povredama, ali i bez 2-3 standardna igraca morali smo imati bar 7 bodova u prva 3 kola. kako je moguce da istovremeno svi ispadnu iz forme, a da klopp i ljudi oko njega to ne primijete i ne reaguju?
- no_sekirli
#63342 Re: Liverpool FC
Samo se nadam da nije neki problem sa Salahovim primanjima i ostalim kmečanjima koji se jave s vremena na vrijeme. Ako je to, onda kupi kablove-peri mješalicu.
Mi smo Jedinstvu došli u pravom trenutku, bili su na dnu, ljudi se napalili i dobili nas, nadam se da će naš sljedeći protivnik iskihat sva ova sranja i da će sezona krenuti od četvrtog kola kako treba.
Mi smo Jedinstvu došli u pravom trenutku, bili su na dnu, ljudi se napalili i dobili nas, nadam se da će naš sljedeći protivnik iskihat sva ova sranja i da će sezona krenuti od četvrtog kola kako treba.
- Gandalf
#63343 Re: Liverpool FC
propuštalo se osvježavati ekipu novim igračima, naročito na sredini terena, tako da sada imamo u ekipi borce koji više meda ne mogu kao Hendo, Fab, Milner, ublehe poput oxa, keite i vječitog talenta jonesa i alkantaru za kojeg sam tvrdio od početka da ne može igrati u Engleskoj, jer je fizički slab
u posljednja tri prelazna roka moralo se dovesti po jednog veznjaka, no nije se uradilo ništa po tom pitanju, tako da rezultate te glupave politike čuvanja polovnjaka upravo gledamo, ponovo nam se nakotilo u ekipi Joe Allena i Lucas Letvi, tona levata u rosteru a kao ganjaju vrh tabele
ne pomaže ni kloppova totalno pročitana formacija koje se on tvrdoglavo drži ali ni to što jedini kreativan igrač u ekipi igra 300 metara od gola, riječ je o Arnoldu da ne bude zabune i koji definitivno treba igrati naprijed, no neca wiliamsa smo poletili prodati, tako da mrka kapa i po tom pitanju
u posljednja tri prelazna roka moralo se dovesti po jednog veznjaka, no nije se uradilo ništa po tom pitanju, tako da rezultate te glupave politike čuvanja polovnjaka upravo gledamo, ponovo nam se nakotilo u ekipi Joe Allena i Lucas Letvi, tona levata u rosteru a kao ganjaju vrh tabele
ne pomaže ni kloppova totalno pročitana formacija koje se on tvrdoglavo drži ali ni to što jedini kreativan igrač u ekipi igra 300 metara od gola, riječ je o Arnoldu da ne bude zabune i koji definitivno treba igrati naprijed, no neca wiliamsa smo poletili prodati, tako da mrka kapa i po tom pitanju
- drug_profi
#63344 Re: Liverpool FC
Gomez sasvim dobro igra desnog beka. Bolje nego stopera. IMHO.
- BHF_Manijak
#63345 Re: Liverpool FC
A zadnjih 30 godina se naosvajali trofeja, pa im sad dodijalo...no_sekirli wrote: ↑23/08/2022 09:00 No, duga je sezona, ima se još dosta za igrati, ne mogu se ni osvajati vrhovi svaku godinu, nekad se mora i malo odmoriti, sabrati...
Pusti to, suplja i utjeha za sirotinju. Pogledaj City, pogledaj taj sampionski mentalitet.
Jedan detalj, nekome mozda zanemariv, nebitan, meni recimo u psihologiji ogroman. Ako se sjetite sampionske sezone i derbija sa Cityem po osvajanju titule, na Anfieldu. Kako je zsvrsio? Ubio City 0:4 ili 1:4. Tada sam jos govorio to je bruka za sampiona, to se ne smije desiti, posebno ne u TOJ utakmici. Raja se smijala i cirkuzala, kao hajde uzela se titula, sta seres...
E upravo u tim utakmicama ti stvaras i gradis mentalitet sampiona. Da je obrnuto bilo, City nikad za nikad ne bi na Etihadu 0:4 izgubio od Liverpoola. Prije bi protiv Brightona kiksali, nego protiv Poola.
Tu sam vec rekao doci ce im kurcevitost glave.
Nego, druga tema. Sta se ono kod 1:0 popickarase Milner i Virgil? Ko je koga jeb'o, Virgil njega ili?
U dosadasnjem dijelu sezone, "najbolji stoper danasnjice" je direktno ili indirektno kriv za 3 od 5 primljenih golova!
Penal i ocajna reakcija protiv Fulhama, kurceviti stav protiv Palacea, kurceva reakcija i kasnjenje sinoc protiv Uniteda. Bravo legendo.
I nemojte sad Allaha vam price "ispasta odbrana zbog veznog reda"! Sve to stoji, ali znao je on i prije 3 godine na vjetrometini ostat, pa je cistio k'o tajfun sve.
Sto se TAA tice, vise je ocajno koliko protivnik svaki, ali svaki, eksploatise tu desnu stranu i koliko je on nemocan defanzivno! Doslovno svaki gol je tu negdje po njegovoj desnoj strani ili poludesno, svaki dosad od 5!
Mijenjaj nesto jebo ga tito, daj ga u vezu... Ali Klopp nije revolucionar, k'o sto je Pep Kimmicha s desnog beka pomjerio na zadnjeg veznog.
- AmiĐa_Idriz
#63346 Re: Liverpool FC
Preozbiljno shvatate priču oko Salahovog ugovora. Pa nisu djeca.
- drug_profi
#63347 Re: Liverpool FC
Nisu djeca ali pare kvare i najbolja prijateljstva.
Zasto ne bi pokvarile i tim?
Dobijas 400 milja hefticno, a zadnju dobru tekmu si imao prije 8 mjeseci.
- no_sekirli
#63348 Re: Liverpool FC
Ma jebga, jasno je da TAA šteka u obrani, upravo zato što ga se tjera prema naprijed, što na beka do kornera, što da ulazi u sredinu kao veznjak, izvodi prekide... Jednostavno ne može frajer stizati to sve pokriti. Da ostaje većinom nazad na mjestu trećeg stopera kao npr. Walker u Šitiju, ne bi se toliko pričalo o njegovim problemima nazad, ali ne bi se pričalo ni o njegovom impactu u napadačkom dijelu.
Virgil definitivno nije oštar na poludistancama kao nekada, kao da uvijek očekiva da netko za njega odradi taj dio, da pokrije, iziđe na napadača. U duelu na blizu i u obrambenom skoku je i dalje odličan, ali ga je sinoć Milner oprao, svaka čast...
I ne kontam više one gestikulacije Salaha, pa frajer non stop se smije isto da je roknut onim plinom od zubara po cijelu utakmicu.
I moram spomenuti onaj promašaj voleja Bobija, riknuo sam od smijeha
Virgil definitivno nije oštar na poludistancama kao nekada, kao da uvijek očekiva da netko za njega odradi taj dio, da pokrije, iziđe na napadača. U duelu na blizu i u obrambenom skoku je i dalje odličan, ali ga je sinoć Milner oprao, svaka čast...
I ne kontam više one gestikulacije Salaha, pa frajer non stop se smije isto da je roknut onim plinom od zubara po cijelu utakmicu.
I moram spomenuti onaj promašaj voleja Bobija, riknuo sam od smijeha
- AmiĐa_Idriz
#63349 Re: Liverpool FC
Znaju svi koliko vrijede. Nije problem u koheziji, već u zamoru materijala.drug_profi wrote: ↑23/08/2022 10:37 Nisu djeca ali pare kvare i najbolja prijateljstva.
Smanjiti očekivanja, ganjati top 4 a u međuvremenu vršiti smjenu generacija. Napad se već manje više reorganizirao, sve više gurati Konatea kao prvotimca i vidjeti koliko na duže staze Tsimikas može, a sva buduća pojačanja usmjeriti ka vezi. Zajebi jaranstva, negdje se mora presjeći.
- AmiĐa_Idriz
#63350 Re: Liverpool FC
Jedva čekam Jotin povratak.