Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja uzivam u ovoj rekonstrukciji pruge i citavog javnog gradskog saobracaja.
Ti pjenis od pocetka ovdje.
Haha. Sta ti ja mogu.
Ne pjenim. Ja sam miran, vidi se i po tome da ne koristim riječi koje se koriste u nastupima bijesa i nervoze, to jeste uvrede. To se koristi prema meni, pa je jasno ko pjeni.
A i ja jedva čekam da sve profunkcioniše.
To što ne gledam u trojku kao u boga i nisam plaćen da za nju botujem ovdje ne znači da sam protiv rekonstrukcije.
HPLaserJet wrote: ↑22/08/2022 16:42
Pa do sada prikazanom, kompletna rekonstrukcija će biti gotova na dan 31.03.2023. godine. Skoro pola godine prije roka.
Kad je bio rok za tunel Hranjen?
U centrali se druga stoperica vec postavila ma dan 31.3.2023 u 23:59.
I ti vala samo uvaljujse Stetu, sad mora opet pojacat radove i nocu raditi, radnike maltretirati, da bi stigao....
Ko ce to sve platiti...
Gledaj oportunitetnu dobit.
Jel bilo bolje da smo ulupali odmah 6 mlrd eura i zjebali kompletan autoput. Koji bi bio pozitivan impact na privredu bog sami zna.
Ovako cemo potrositi 16 mlrd na 100 lotova. A privreda u kolapsu.
Koji je ovo papak teški i onda kad mi kažu sto si otišao na zapad, nisi ostao da se mučiš sa nama, izdajnik i pobjegulja treba da se nadam da ovakva spodoba neće ustati na lijevu nogu, svaki dan kockice bacati.
Ako zeleni termiti opet uzmu izbore, golim rukama će čupati prugu iz betona, samo kočije su na njihovom nivou, ne vole oni pametno i obrazovano.
Da SDA nije ljude istjerala iz drzave ne bi Kinezi gradili prugu. Eno gledam danas puno gradiliste Ćajne, haj nek ljudi rade...al kad vidis kakve smo imali majstore i zanatlije....TUGA
vjeshalica wrote: ↑22/08/2022 17:49
Da SDA nije ljude istjerala iz drzave ne bi Kinezi gradili prugu. Eno gledam danas puno gradiliste Ćajne, haj nek ljudi rade...al kad vidis kakve smo imali majstore i zanatlije....TUGA
Kinezi rade ko mravi, a nase gdje vidis vazda nesto gledaju i polemisu Samo kineze angazovati u buducnosti, ako se misli zavrsavati projekte na vrijeme..
Globalizacija ce nas pojesti ovako male i nezainteresovane za život. Naši ljudi ne vole raditi, sutra kad se probude okolo njih će biti sve puno Kineza,Nepalaca,Bangladeskih ljudi koji će uzeti sve poslove,a mi ćemo mahati ušima i kontat sta bi
Last edited by Van Halen on 22/08/2022 17:59, edited 1 time in total.
Van Halen wrote: ↑22/08/2022 17:56
Globalizacije ce nas pojesti ovako male u nezainteresovane za život. Naši ljudi ne vole raditi, sutra kad se probude okolo njih će biti sve puno Kineza,Nepalaca,Bangladeskih ljudi koji će uzeti sve poslove,a mi ćemo mahati ušima i kontat sta bi
Slažem se. Naši ljudi će itekako biti zatečeni,kada neki lik iz gore pobrojanih zemalja uspije….ima obje da će mnogi pjeniti oko usta i to ozbiljno.
Van Halen wrote: ↑22/08/2022 17:56
Globalizacije ce nas pojesti ovako male u nezainteresovane za život. Naši ljudi ne vole raditi, sutra kad se probude okolo njih će biti sve puno Kineza,Nepalaca,Bangladeskih ljudi koji će uzeti sve poslove,a mi ćemo mahati ušima i kontat sta bi
Slažem se. Naši ljudi će itekako biti zatečeni,kada neki lik iz gore pobrojanih zemalja uspije….ima obje da će mnogi pjeniti oko usta i to ozbiljno.
Pa ljudi spojili sve do Remize na dionici i pravcu Remiza-Apolje (šine pričvršćene za beton) i već se završio i dio drugog pravca na toj dionici na kojoj se uveliko radi
Kada sam prolazio Otoku bila je postavljena armatura za drugi sloj betona. Ako ga do sada nisu nasuli do kraja dana hoće sigurno. Ide ovo dobro. Možda već sutra, a ako ne sutra onda prekosutra, bit će završeno sve od Ilidže do Remize (može i jedna testna na toj dionici ) i te ekipe mogu pomoći ovima što rade dionice Remiza-Otoka i Otoka-ČVila. Sve sam sigurniji da će ovo biti gotovo (osim onih betonskih pregrada i nasutog šljunka kao na dionici Stupska petlja - bivši starački dom) u roku. Taman za testnu vožnju 01.09.2022.
Prošao 1. 9. ili ne, sada je svejedno. Kako neće raditi okretaljku na Čengić Vili i raskrsnicu kod remize, praćenje roka nema smisla zato što bez te dvije stvari predviđeni posao za taj rok nije urađen.
Dakle, na poluvremenu su podbacili.
A onima koji govore da je samo krajnji rok važan: Pratite sport. Vidjećete da se po međuvremenima može dobro ocijeniti kako će sportista završiti na kraju.
bgm ti si car kako ti se da vise izmisljati razloge u koje i ti sam ne vjerujes , ima li da se drzis svog stava il ga mijenjas kao carape svaki dan
vjeshalica wrote: ↑22/08/2022 17:49
Kinezi rade ko mravi, a nase gdje vidis vazda nesto gledaju i polemisu Samo kineze angazovati u buducnosti, ako se misli zavrsavati projekte na vrijeme..
+ što naši ljudi vole potkradati vlastitu firmu. Vidjeli kolege vlastitim očima.
A pazi ko spominje ljubomoru: lik kome je toliko krivo što sam ja bez štele uspio ono što on ne može ni štelom (i to tri puta) da to ne može preboljeti. Mogu misliti da mi od muke svaki komentar prijavljuje administraciji ne bi li se nešto našlo za kaznu. Pričaj mi o ljubomori...