Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#37026 Re: Utakmice.
Samo da pohvalim Andreja koji je igrač utakmice.
Svugdje ga je bilo, a i gol Mulahusejnovica je kao Dzekin Francuzima. Treba ga ostaviti da počinje i naredne, Feđi reći da je Musa krilo a da Dzafic nije napadač i ne znam šta koji kurac izvodi više.
Last edited by last mohicans on 19/08/2022 22:28, edited 1 time in total.
- rocco_siffredi
#37027 Re: Utakmice.
I da se Rifet makne iz kuhinje
- Maharadza
#37028 Re: Utakmice.
I šejtana otjerati što dalje... i dovama i fizički.
-
last mohicans
#37029 Re: Utakmice.
- GandalfSivi
#37030 Re: Utakmice.
Pretjerujete svi redom. Da smo igrali ovako i uzeli dva nula, svi bi rekli super tekma, ne bi bilo onoga bodove pisi igru brisi. 76% posjed, dosta odlicnih sansi (neke nisu ni ubrojane u statistiku), ljudi bukvalno dva puta nam presli centar. Bilo je i trcanja i pozrtvovanosti, i odlicnih pasova (pogotovo od Cirjaka), i prolazaka Djokanovica, i finih kombinacija (ona sto zavrsi sutem Ikica), ali su nam se napadaci usrali i Komazecu je sjela jedna. Zadnje dvije smo odigrali katastrofalno, i treba ih za to kritikovati, ali danas je fakat nazor. Nece i pisaj ga, bit ce bolje drugi put...
-
last mohicans
#37031 Re: Utakmice.
Većina ovih šuteva je bilo pokraj gola ili bezopasne frljoke. Andrejev šut je bio odličan, da je ušla evrogol bi bio. Sloboda je imala apsolutno pravo da ovako igra i uspijeli su sačuvati bod. Mi smo cesto napamet igrali, nismo kvalitetno napadali i davali upotrebljive lopte. Treba priznati da su Slobodini igrači odlično markirali. Ali sta ćeš kad Musa napravi već koju, drugu ili treću glupost za čist gol. Trči kao djeca ispred škole, a ne gleda i ne zna gdje mu je igrač. Kad vezni spavaju i puštaju veznjaka Slobode da vuče loptu 30metara. Kad Dizdarević kao ukopan stoji i vidi se da nije u formi gdje je Sahinović bio bolji izbor. Feđa pomalo nadolazi, stalo mu je, vidi se, ali jos tu ima hrpa posla. Skontao je da ne treba hokejaske izmjene praviti i da igrači trebaju igrati da bi stekli rutinu. Ovi igrači se i ne poznaju dovoljno, kad ih stalno mijenjas,taj proces će se još više odužiti. Pošto je poznat ložioničar ( a i onaj anamo njihov je jos veći),nadam se da će ih dobro naloziti za derbi.
-
Adobeg
#37032 Re: Utakmice.
Krenulo je padanje u ambis tesko cemo stati,mene je licno strah derbija,sta nam nase balerine mogu jos spremiti. 
-
Karikaturist
#37033 Re: Utakmice.
I da smo pobijedili rekao bih da ne valja ovo..
Sljedeca tekma mu je ispit, ako ne pobijedi 4 tekmu u nizu nema tu hljeba.. i to protiv timova koji nisu pretendentni za vrh.
Sljedeca tekma mu je ispit, ako ne pobijedi 4 tekmu u nizu nema tu hljeba.. i to protiv timova koji nisu pretendentni za vrh.
- rocco_siffredi
#37034 Re: Utakmice.
Idemo na Grbavicu, Zrinjskom, Velezu i Tuzli. Dolazi nam Široki, Leotar i Borac. Nek nam je Bog na pomoći, valjda se dozovemo.
- GandalfSivi
#37035 Re: Utakmice.
Evo ti na prvu. Ikicev sut u prvoj minuti. Nevjerovatna odbrana Suljicu u drugoj minuti. Tri suta zaredom u 31oj. Prvi ubacaj Muse gdje bi ga Merso na stakama dao, ali Mulahusejnovic je “njezan” da se gura. Dzokanovicev sut. Drugi ubacaj Muse gdje Tomasevic ne ide na drugu stativu. Suljicev pogodak njihovog igraca u glavu gdje bi siguran gol bio. Kontra gdje je Dal radje isao na faul i crveni nego da brze razigra Suljica. Kapicev sut u golmana sa pet metara poslije koga je penal trazio. Pa onda i penal (lose izveden). To je sve mimo “suteva” sa distance zarad statistike.last mohicans wrote: ↑19/08/2022 22:40 Većina ovih šuteva je bilo pokraj gola ili bezopasne frljoke. Andrejev šut je bio odličan, da je ušla evrogol bi bio. Sloboda je imala apsolutno pravo da ovako igra i uspijeli su sačuvati bod. Mi smo cesto napamet igrali, nismo kvalitetno napadali i davali upotrebljive lopte. Treba priznati da su Slobodini igrači odlično markirali. Ali sta ćeš kad Musa napravi već koju, drugu ili treću glupost za čist gol. Trči kao djeca ispred škole, a ne gleda i ne zna gdje mu je igrač. Kad vezni spavaju i puštaju veznjaka Slobode da vuče loptu 30metara. Kad Dizdarević kao ukopan stoji i vidi se da nije u formi gdje je Sahinović bio bolji izbor. Feđa pomalo nadolazi, stalo mu je, vidi se, ali jos tu ima hrpa posla. Skontao je da ne treba hokejaske izmjene praviti i da igrači trebaju igrati da bi stekli rutinu. Ovi igrači se i ne poznaju dovoljno, kad ih stalno mijenjas,taj proces će se još više odužiti. Pošto je poznat ložioničar ( a i onaj anamo njihov je jos veći),nadam se da će ih dobro naloziti za derbi.
Ostalo sve stoji, ali ne mozes reci da nismo dosta dobrih sansi napravili…
-
last mohicans
#37036 Re: Utakmice.
Dzaba sve, golovi se broje, šanse samo za praznu statistiku. Da su ti šutevi bili neodbranjivi kao što je gol bio, završili bi u mrezi, jbg. A Suljićevi šutevi su 99% u golmana. I Dal se pošteno isprosipao sa šutevima večeras. Sa poludistance samo Andrej treba šutati, jer moze dobaciti,pored njega Hamza i Dzafic mogu nesta napraviti.GandalfSivi wrote: ↑19/08/2022 22:50Evo ti na prvu. Ikicev sut u prvoj minuti. Nevjerovatna odbrana Suljicu u drugoj minuti. Tri suta zaredom u 31oj. Prvi ubacaj Muse gdje bi ga Merso na stakama dao, ali Mulahusejnovic je “njezan” da se gura. Dzokanovicev sut. Drugi ubacaj Muse gdje Tomasevic ne ide na drugu stativu. Suljicev pogodak njihovog igraca u glavu gdje bi siguran gol bio. Kontra gdje je Dal radje isao na faul i crveni nego da brze razigra Suljica. Kapicev sut u golmana sa pet metara poslije koga je penal trazio. Pa onda i penal (lose izveden). To je sve mimo “suteva” sa distance zarad statistike.last mohicans wrote: ↑19/08/2022 22:40 Većina ovih šuteva je bilo pokraj gola ili bezopasne frljoke. Andrejev šut je bio odličan, da je ušla evrogol bi bio. Sloboda je imala apsolutno pravo da ovako igra i uspijeli su sačuvati bod. Mi smo cesto napamet igrali, nismo kvalitetno napadali i davali upotrebljive lopte. Treba priznati da su Slobodini igrači odlično markirali. Ali sta ćeš kad Musa napravi već koju, drugu ili treću glupost za čist gol. Trči kao djeca ispred škole, a ne gleda i ne zna gdje mu je igrač. Kad vezni spavaju i puštaju veznjaka Slobode da vuče loptu 30metara. Kad Dizdarević kao ukopan stoji i vidi se da nije u formi gdje je Sahinović bio bolji izbor. Feđa pomalo nadolazi, stalo mu je, vidi se, ali jos tu ima hrpa posla. Skontao je da ne treba hokejaske izmjene praviti i da igrači trebaju igrati da bi stekli rutinu. Ovi igrači se i ne poznaju dovoljno, kad ih stalno mijenjas,taj proces će se još više odužiti. Pošto je poznat ložioničar ( a i onaj anamo njihov je jos veći),nadam se da će ih dobro naloziti za derbi.
Ostalo sve stoji, ali ne mozes reci da nismo dosta dobrih sansi napravili…
- omega369
#37037 Re: Utakmice.
Previse mi imamo igraca u katastrofalnoj formi. Ja ne znam kako to dudic ne vidi. Dal je veceras, osim sto je bio los, bio i bezobrazan, ne da loptu nikome, u polukontrama puca sa 30 metara, zicere fula. Ikic?! Dzafic, Dizdarevic, Kapic, Suljic?!
Pola ekipe van svake forme
Pola ekipe van svake forme
- Dinostula
#37038 Re: Utakmice.
Kakav Musa i krilo druze imas dvije vrste bekova ofanzivni i defanzivni bek.Musa je klasicni ofanzivni bek koji je jako los u odbrani da je i pozadi dobar igrao bi onda u nekoj 5 puta jacoj ekipi.last mohicans wrote: ↑19/08/2022 22:29Dzafića na desno krilo, Musu na lijevo. Sejtan na klupu. Eto iznenađenja za Sablju.
- Logovan
#37039 Re: Utakmice.
Morali smo pobijediti. Em smo smotani i traljavi, em nismo ni sreće imali, em smo malo i poglupi...
Red od tri pobjede, pa red od tri kiksa. Hajmo sad ponovo.
Red od tri pobjede, pa red od tri kiksa. Hajmo sad ponovo.
-
last mohicans
#37040 Re: Utakmice.
Pa sta hoces reci, da ostane ovakav propuh nazad zarad jedne asistencije, da glumi ofanzivnog beka, a kostao nas tri čista gola? U tom slučaju treba promijeniti cijelu formaciju nazad, igrati s trojicom, pa neka glumi Carlosa. Više nas košta lošom defanzivom nego što doprinosi ofanizivom. Jasno ko dan. By the way, čitao sam negdje da je vec igrao kao krilo.Dinostula wrote: ↑19/08/2022 23:38Kakav Musa i krilo druze imas dvije vrste bekova ofanzivni i defanzivni bek.Musa je klasicni ofanzivni bek koji je jako los u odbrani da je i pozadi dobar igrao bi onda u nekoj 5 puta jacoj ekipi.last mohicans wrote: ↑19/08/2022 22:29
Dzafića na desno krilo, Musu na lijevo. Sejtan na klupu. Eto iznenađenja za Sablju.
- PhilJacksonIzvala
#37041 Re: Utakmice.
ja cu im sve halalit ako osimovu prciju iskaraju. al bojim se da ce bit obrnuto. Musa NE SMIJE poceti na desnom beku protiv onog njihovog.
-
Anquilla
#37042 Re: Utakmice.
Sreca pa nisam gledala utakmicu, iako me rezultat nasekirao.
Kao neko ko je propustio nerviranje 90+ minuta, i onda pogledao video u kojem se tjera Kapic…
Ne znam, koliko god da je los bio, penal ga je vjerovatno slomio, a ono poslije utakmice dotuklo. Decko se raspao
Imali smo mi itekako losih igraca, a samo iednog su tribine otjerale-Melunovica. Iako, i tada krivica nije bila samo njegova.
Ne znam koliko los treba igrac biti da ono zasluzi, meni je mucno bilo ono gledati
Kao neko ko je propustio nerviranje 90+ minuta, i onda pogledao video u kojem se tjera Kapic…
Ne znam, koliko god da je los bio, penal ga je vjerovatno slomio, a ono poslije utakmice dotuklo. Decko se raspao
Imali smo mi itekako losih igraca, a samo iednog su tribine otjerale-Melunovica. Iako, i tada krivica nije bila samo njegova.
Ne znam koliko los treba igrac biti da ono zasluzi, meni je mucno bilo ono gledati
-
last mohicans
#37043 Re: Utakmice.
Oremuša se prelako odreklo. Momak je to sasvim korektno odrađivao, nije nas koštao ovoliko čistih golova, ako se dobro sjećam. Nije sve ni do Muse, jeste los nazad, ali mu veza pa i krilo moraju dolaziti u ispomoć kada on ostane visoko.PhilJacksonIzvala wrote: ↑20/08/2022 00:11 ja cu im sve halalit ako osimovu prciju iskaraju. al bojim se da ce bit obrnuto. Musa NE SMIJE poceti na desnom beku protiv onog njihovog.
-
Registarska tablica
#37044 Re: Utakmice.
Treba bjezati iz Zenice.... Nasa govna ipak njima idu...
-
last mohicans
#37045 Re: Utakmice.
Ma i ja sam mu sve od do, ali pored malih ekrana, u afektu svašta čovjek kaže. Ali ne bih nikad poveo navijanje odlazi... Puno gorih igrača smo imali, moze ga sjebati da nikad više ne uzme penal da opuca. Ali ako želi biti bolji igrač,mora to prevazici. Profuli i Modric,onda u istoj utakmici zabije drugi. Imamo vec dva promašena penala. Nisu golmani tako ekstremno dobri koliko mi loše pucamo. Feđa samo analizira, moramo, trebamo, ne smijemo, onda u ključnim dijelovima meča fulaš dva penala u 6 kola. Odvojis 5 igrača jednom ili dva puta sedmično da vježbaju pucati penale. Ne smije se više prepuštati slučaju. Zbog šugavih penala smo KuP izgubili.Anquilla wrote: ↑20/08/2022 00:12 Sreca pa nisam gledala utakmicu, iako me rezultat nasekirao.
Ne znam, koliko god da je los bio, penal ga je vjerovatno slomio, a ono poslije utakmice dotuklo. Decko se raspao![]()
Ne znam koliko los treba igrac biti da ono zasluzi, meni je mucno bilo ono gledati![]()
- Logovan
#37046 Re: Utakmice.
Pa jedino MulalićPhilJacksonIzvala wrote: ↑20/08/2022 00:11 ja cu im sve halalit ako osimovu prciju iskaraju. al bojim se da ce bit obrnuto. Musa NE SMIJE poceti na desnom beku protiv onog njihovog.
- skrbavi-admin
#37047 Re: Utakmice.
cija teku miljackomRegistarska tablica wrote: ↑20/08/2022 00:37 Treba bjezati iz Zenice.... Nasa govna ipak njima idu...
-
Karikaturist
#37048 Re: Utakmice.
Radimo posteno..
Kakva izjava jbt..
Kakva izjava jbt..
- Dinostula
#37049 Re: Utakmice.
Pa Musa i jeste tip igraca za formacije 352 sa tri jaka stopera.Koliko vidim na transmarketu igrao je lijevog,desnog beka i desnog veznog (RMF) ali krilo nikad ne bi mogao igrati.Zamisli da su Ronaldo i Messi samo trcali i centrirali citavu karijeru.Postoji igraci koji jednostavno ne leze odredjenoj formaciji pa tako ni nama Musa ne lezi.To trebamo zahvaliti celavom ublehasu.last mohicans wrote: ↑20/08/2022 00:09Pa sta hoces reci, da ostane ovakav propuh nazad zarad jedne asistencije, da glumi ofanzivnog beka, a kostao nas tri čista gola? U tom slučaju treba promijeniti cijelu formaciju nazad, igrati s trojicom, pa neka glumi Carlosa. Više nas košta lošom defanzivom nego što doprinosi ofanizivom. Jasno ko dan. By the way, čitao sam negdje da je vec igrao kao krilo.
-
gold'n'brown
#37050 Re: Utakmice.
Upravo tako, ovo je bila dobra utakmica i jedino nedostaje tog pobjednickog mentaliteta. Nakon utakmice covjek bude malo razocaran, ali kada se realno razmisli, borili su se, a govorili smo svi da se to treba podrzati i kada izostane rezultat. I o Suljicu se malo previse sere, pokazao je vise od Dzafica u svakom slucaju.GandalfSivi wrote: ↑19/08/2022 22:31 Pretjerujete svi redom. Da smo igrali ovako i uzeli dva nula, svi bi rekli super tekma, ne bi bilo onoga bodove pisi igru brisi. 76% posjed, dosta odlicnih sansi (neke nisu ni ubrojane u statistiku), ljudi bukvalno dva puta nam presli centar. Bilo je i trcanja i pozrtvovanosti, i odlicnih pasova (pogotovo od Cirjaka), i prolazaka Djokanovica, i finih kombinacija (ona sto zavrsi sutem Ikica), ali su nam se napadaci usrali i Komazecu je sjela jedna. Zadnje dvije smo odigrali katastrofalno, i treba ih za to kritikovati, ali danas je fakat nazor. Nece i pisaj ga, bit ce bolje drugi put...