Super, kad nije sve u soldama onda se lijepo vrati iz Svecke u Banja Luku, ako ti se pak ne svidja Banja Luka mozes i u Cazin ili Bihac pa fino siri patriotizam sa 600kmova plate, bori se za drzavu, gradi drzavu i sve ono sto uz to ide. Sve drugo je kao sto nas narod kaze, ... tudjim kurcem gloginje mlatiti.Point. wrote: ↑16/08/2022 23:48Što bi me bilo stid? Da je Švedska i njeni satelizi u BiH ravnala BL, tad bi me bilo stid i nikada ne bih branio boje te države. Znamo sve šta se sve dešavalo u Mostaru, nečemo se sad praviti šašavi zar ne? Tako da ti je poređenje nula bodova.detroit-mercy wrote: ↑16/08/2022 19:06
A tebe recimo nije stid sjediti u Svedskoj i uzivati sve blagodati svedskog sistema, peridicno izmedju odmora se pojaviti u BL, hlapiti cevape kod Muje i nazad u blagodati skandinavskih drustava.
Btw, moj prvi komsija je godinama bio sportski radnik, igrac, trener, sta sve jos ne i kada mi prica u kakvom stanju se nalazi nas sport i kakav boli kurac vlada u svim sferama sporta onda savrseno razumijem svakog sportistu koji napravi takav korak, posebno iz ovih malih sportova od kojih se neces ovajditi u zivotu a potrosit ces svoje vrijeme/mlados koje bi mogao iskoristiti u druge svrhe.
Da je uzela da pliva za recimo Sloveniju, niko joj ne bi a spomenuo. Njoj, a i onima koji brane ovakav postupak Emine, pardon Amine, su očito stan, neka školarina, ekonomski razlozi ili čime su je već kupili, važniji od vlastitog ponosa i samopoštovanja. Ako ne njenog, bar onda njenih sugrađana, komšija i rodbine.
Nije u šoldama sve. A nije baš i da nema za gaća.
Amina vec godinam trenira u Dubrovniku, pliva za hrvatske klubove, od nasih saveza i plivackih i inih je imala vjerovatno samo belegiju. I na kraju otisla je da pliva za one koji su je zvali.
Mada nije tema ali mani se supljeg patriotizma sa svedskom platom od koje ne odustajes
Btw, rat je zavrsen 1995e.