Nova radnja koja je posramila Bingo i Konzum grupaciju sa ponudom robe , ove dvije grupacije su bile svele ponudu u Sarajevu da je losija nego prije desetak godina

Fakat? Njihovo ovo?
ma kakve to veze ima tko drzi meni je bitna ponuda taj patriotizam smo mi Bošnjaci najvise iskihali na svojoj kozi zadnjih godinu dana kad su nam patriotske firme s ledja na kvarnjaka zabili namjerno sva ova poskupljenja od tada vise ne gledam na patriotizam samo vlastiti novcanik
ovo nece nikad propasti posebno na ovoj lokaciji jer su ljudi skontali dobitnu formulu , konzum scc nema alkohol ni gastro odjel , a bingo alta ima al premalen izbor
Navedi mi jedan shopping centar da je propao.
Nije ni jedan propao a vecina zivotare,u zadnje vrijeme je podosta prodavnica od vodecih lanaca zatvoren malo bolje se informisite.Thorgerson wrote: ↑11/08/2022 23:17Navedi mi jedan shopping centar da je propao.
Jedan eto.
Pa cak i u mrtvom Robotu u Hrasnom ima nekakvih radnjica, nesta radi. Nije zatvoreno.
Znaci, nema ga.
Ovo ce da radi kao ludo. Narocito jer vidim da imaju ponudu koja nije kao kod ostalih.
Sada kad udjem u bingo, konzum ili merkator sve je isto. Bukvalno im je ista ponuda. Ista peciva, salate, iste kafe, ista pica, vina, pive, slatkisi, voce, povrce...bukvalno sve je isto.
Bio sam u Crvenoj Jabuci u jednom gradu. Bingo u tom gradu je za njih Cevahir, ma Forum.tramvajtrojka wrote: ↑11/08/2022 23:16ovo nece nikad propasti posebno na ovoj lokaciji jer su ljudi skontali dobitnu formulu , konzum scc nema alkohol ni gastro odjel , a bingo alta ima al premalen izbor
i plus su ubacili na svakom odjelu hrane i ostalih stvari kojih nrma nigdje vise uzeti u Sarajevu, mi nismo ni svjesni koliko nam je jadna ponuda hrane bila jer u bingu i konzumu je 95% ista ponuda , tako da ako trazis sta drugacije npr neki sir kojeg nema bingo i konzum mogao si prije sjest i plakati![]()
e sad ce garant da propadneguruguru95 wrote: ↑11/08/2022 23:34 Neka hvala, od mene neće marke dobiti, kao što nije marke dobila ni mladićevsko-karadžićevska pekara manja u Kralja Tomislava![]()
Neće, što je najtužnijeTheWatcher wrote: ↑11/08/2022 23:38e sad ce garant da propadneguruguru95 wrote: ↑11/08/2022 23:34 Neka hvala, od mene neće marke dobiti, kao što nije marke dobila ni mladićevsko-karadžićevska pekara manja u Kralja Tomislava![]()
![]()
gdje i koja u Sarajevu je zatvorena od vecih prodavnica cak i onsj Konzum u wizi radi gdje je posjecenost kao u Sahari jednostavno u Sarajevu da nesto ovoliko propadne moras biti umjetnikAdobeg wrote: ↑11/08/2022 23:29Nije ni jedan propao a vecina zivotare,u zadnje vrijeme je podosta prodavnica od vodecih lanaca zatvoren malo bolje se informisite.Thorgerson wrote: ↑11/08/2022 23:17
Navedi mi jedan shopping centar da je propao.
Jedan eto.
Pa cak i u mrtvom Robotu u Hrasnom ima nekakvih radnjica, nesta radi. Nije zatvoreno.
Znaci, nema ga.
Ovo ce da radi kao ludo. Narocito jer vidim da imaju ponudu koja nije kao kod ostalih.
Sada kad udjem u bingo, konzum ili merkator sve je isto. Bukvalno im je ista ponuda. Ista peciva, salate, iste kafe, ista pica, vina, pive, slatkisi, voce, povrce...bukvalno sve je isto.![]()
ma nije ni jedan realno importanne bio blizu propadanja, kao i alta al se izvokuse mozda ona visa, prvi objekat nisam vala bio ima 15 god. ne znam sit.tramvajtrojka wrote: ↑11/08/2022 23:39gdje i koja u Sarajevu je zatvorena od vecih prodavnica cak i onsj Konzum u wizi radi gdje je posjecenost kao u Sahari jednostavno u Sarajevu da nesto ovoliko propadne moras biti umjetnik