Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirza_15 wrote: ↑10/08/2022 08:10
Jedno pitanje, Kada kupiš kartu online šta dobiješ? Kako potvrđuješ na ulazu da si kupio kartu? Na email dođe potvrda o plaćanju. Dođe li još nešto?
dobijes i email sa kartom koju isprintas.
Ok. Za sada je samo došao email sa adrese: [email protected] sa potvrdom plaćanja. Vjerovatno će i taj sa kartom ubrzo
Ok. Za sada je samo došao email sa adrese: [email protected] sa potvrdom plaćanja. Vjerovatno će i taj sa kartom ubrzo
Hvala!
Nazovi klub za svaki slucaj, meni se desilo 2 puta da mi nije prosla uplata iako sam na mail dobio od monri-a potvrdu placanja, jednom za fan shop a drugi put za sezonsku.
Oba puta je bila Visa kartica, sa MaterCard-om nisam imao problema.
Hvala!
Nazovi klub za svaki slucaj, meni se desilo 2 puta da mi nije prosla uplata iako sam na mail dobio od monri-a potvrdu placanja, jednom za fan shop a drugi put za sezonsku.
Oba puta je bila Visa kartica, sa MaterCard-om nisam imao problema.
Stigla je ulaznica na email.
08:02h - email od monri
09:58h - ulaznica
Poslije toga sam uzeo još jednu i oba email-a su došla gotovo istovremeno.
Za sada slabo djelujemo. Prelako nam dolaze do 16 i u prilike. Ovaj crni je preopasan i brz. Naš napad spor i trom. Tesko i organizujemo igru, izlaze nam visoko. Jović je dobru taktiku postavio.
Maharadza wrote: ↑10/08/2022 20:37
Znači Nardin nema ni brzinu ni dodavanje ni dribling... pa lik ništa nema... hajde zabij glavom makar brate dragi, da ne budeš totalna fula.
Čist penal, mozda sekund prestrog, ali se ovaj lijepo prostro i kontakt s leđa i rukama, maksimalno iskoristio. Dovoljno za penala. Ne miriše dobro od početka. Loš izbor napada, osobito ovaj Nardin koji je brz ko i ja. Sad je to opet pokazao.
Ubili nas ljudi u svakom segmentu, kao da su naši očekivali da će im se ljudi naguziti i reći ah samo jaši svi smo naši...a ovi napadaju životom i nakon što su poveli.
Ova ekipa za mozda 3-4 mjesta sa ovakvom odbranom nema sanse da se uzme titula.Ocekivao sam ovdje remi jer nema sanse da dobijemo 4 u nizu ali kako stoji ovi ce nas potopiti.Vala i ova Zenica je vjeciti peh.
Nastavili ljudi tamo gdje su stali... nemamo sredine, sa loptom kad se ne možeš sastaviti piši propalo, a tek kad je odbrana kriza, dobiješ ovaj potop.
PS. GDJE SU ŠTOPERI ĆELAVI BRADONJA, SEREM TI SE NA ODIJELO!
Maharadza wrote: ↑10/08/2022 21:06
Nastavili ljudi tamo gdje su stali... nemamo sredine, sa loptom kad se ne možeš sastaviti piši propalo, a tek kad je odbrana kriza, dobiješ ovaj potop.
PS. GDJE SU ŠTOPERI ĆELAVI BRADONJA, SEREM TI SE NA ODIJELO!
“Da se niko na klupi Sarajeva nije nadao da ce nakon 46 minuta gubiti 3:0”. Mater ti jebem nepismenu, valjda si htio reci “ocekivao”. Ovo je samo jedna od milion gresaka koje je napravio, nabijem i njega i ko ga nadje…
Ma za ocekivati je da trener kao Jovic iskoristi sve nase slabosti kojih sa ovakvom odbranom ruku na srce ima previse. Meni je vala od Mulahisejnovica gori Dzafic. Nista za sada nije pokazo.
GandalfSivi wrote: ↑10/08/2022 21:11
“Da se niko na klupi Sarajeva nije nadao da ce nakon 46 minuta gubiti 3:0”. Mater ti jebem nepismenu, valjda si htio reci “ocekivao”. Ovo je samo jedna od milion gresaka koje je napravio, nabijem i njega i ko ga nadje…
Katastrofalan je lik, ne znam je li ga iko sluša ili presluša 90 min,pa makar i sam sebe da presluša. Meni je najgore što uništi utakmicu sa konstantnim meljenjem, ne gasi se. Shvatio ovo kao radijski prenos i po svom goni li goni.