Ali sve ozbiljnije firme fakturu isporuce u paketu, tako da oni vide.
Meni su guzove oderali tamo dok je jos limit bio 50 KM
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Zaboravio si rastavljanje i skidanje citave table zbog zamjene ventilatora kabine.
da, gleda se ukupna cijenaEvolution_IV wrote: ↑09/08/2022 08:41mislio sam da ce svoje usluge jos naplatit ali sve ok...lafeta 190 i dostava 47KM..
koliko, ako recimo nesto kosta 200 i jos 150KM dostave, ukupno 350, jel ide na to spedicija, carina i pdv?![]()
ne lupajte, samo donji dijelovi table, sve je losa sreca jbg, to mi ni dan danas nije jasno kako je kamencic uletio i polomio krilce na ventilatoru
VladaFBiH wrote: ↑09/08/2022 10:04da, gleda se ukupna cijenaEvolution_IV wrote: ↑09/08/2022 08:41
mislio sam da ce svoje usluge jos naplatit ali sve ok...lafeta 190 i dostava 47KM..
koliko, ako recimo nesto kosta 200 i jos 150KM dostave, ukupno 350, jel ide na to spedicija, carina i pdv?![]()
ovo se isključivo odnosi na brze pošte gdje se uvijek gleda ukupna vrijednost dok kod obične imaš neke male šanse da prođe i da niko ne pogleda... e sad da li je vrijedno rizika ili ne to moraš sam odlučiti
moj je najmanji
Znaci kod japanca je kvar losa sreca a kod svabe zato sto je smece?Evolution_IV wrote: ↑09/08/2022 10:16ne lupajte, samo donji dijelovi table, sve je losa sreca jbg, to mi ni dan danas nije jasno kako je kamencic uletio i polomio krilce na ventilatoru![]()
zato su kod vas auti bez greske jbg![]()
hvalim qrc, i necu vise nista napisat na temu o tome a ni ovom autu, misli da je los auto sta cu ti ja...nivla wrote: ↑09/08/2022 12:52 realno mnogo problema na toj njegovoj mazdi uprkos tome sto je hvali na sva zvona , 130000 i zamjena lafete tesko da idu zajedno, onda mu vec falilo vijaka oko motora,
realno je bilo do te kilometraze da je mijenjao ulje i filtere, eventualno veliki servis odradio i te diskove i disk plocice zamijenio
i ne hvalim nigdje drugu marku niti kazem da je mazda losa, al njegova jeste sa svim ovim kvarovima do ove kilometraze