Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
citroen xm wrote: ↑04/08/2022 23:31
Jesu ostali dosta odmakli, ali ne govori određeni broj turista o standardu. Da vidiš koliko je Ukrajinaca u CG i nema auta sa njihovim tablicama ispod 30-40000 evra, a oni među najsiromašnijim državama evrope.
Čeha i dalje imaš koliko hoćeš koji ljetuju u Hr kao "paradajz turisti", ali vidi se nova škoda i to mijenja sliku.
Još uvijek ima finih mjesta za fin odmor pa normalnim cijenama za nas obične smrtnike iz BiH.
Jeste,.eno svi česi jedu na plaži paradajz i gule jabuku..
Ljudi potroše na one rekvizite više nego ja na cijelo ljetovanje hebote,...neuporedivi smo totalno.
Eu gradjani mogu nositi sta hoce. Jedno trziste. Takav zakon, čeh, poljak ,svedjanin njemac oa i nasi ljudi sa njihovim pasosima mogu nosit sta hoce, mi ne mozemo Mi smo ona"trece zemlje svijeta".. i za to treba da se zahvalimo lokalnim vlastima i nikom drugom. A zahvaljujemo se svake 2 godine na izborima. Ocigledno nam po rezultatima godi.
anex wrote: ↑05/08/2022 00:27
Na Pagu piva 22 kn na plaži.
Kifla u pekari 4.50 kn.
Flaša ozujskog u Konzumu 25.00 kn
Kila voća 30.00 kn.
Ma daj ba..
Bolje onda pij na plaži i ne kupuj u marketu
ja ne znam kako ovi domaći podnose ovo... imaš ljudi koji ne žive od turizma u Dalmaciji... lako je turisti koji dođe 7-15 dana trpiti ove cijene... kako domaći alkosi izdrže? 25kn a piješ ispred granapa
Joj ocami, da sam Dilfa, ne bi se dobro provela. Lik na odmoru, zasluzuje svoju privatnost, a neka besposlicarka ga slika ilegalno i jos objavljuje na javnom forumu. Pa zamisli da tebe neko tako slika bez tvog znanja i objavljuje negdje?
Entropio wrote: ↑05/08/2022 14:24
Joj ocami, da sam Dilfa, ne bi se dobro provela. Lik na odmoru, zasluzuje svoju privatnost, a neka besposlicarka ga slika ilegalno i jos objavljuje na javnom forumu. Pa zamisli da tebe neko tako slika bez tvog znanja i objavljuje negdje?
Jest, Fadil je i tebe i mene pitao za respiratore koje i koliko para...aha.
Haj ne seri, oca ti.
Entropio wrote: ↑05/08/2022 14:24
Šta je sa ljudima koji su bili na Fadilovim "respiratorima"?
Čuj "lik na odmoru"? Od čega se on odmara?
konektovan wrote: ↑04/08/2022 23:58
Jeste,.eno svi česi jedu na plaži paradajz i gule jabuku..
Ljudi potroše na one rekvizite više nego ja na cijelo ljetovanje hebote,...neuporedivi smo totalno.
Možda ne jedu na plaži paradajz i jabuku, ali itekako ih ima u velikom broju koji spremaju za jelo sve u apartmanu. Nemojmo pretjerivati. Jeste nam jadan standard, ali ispade svi drugi trulo bogati. Pa u razvijenoj Njemačkoj se naveliko priča kako je Hrvatska postala skupa.
Ceski standard nije ni blizu toliko jak da izdrzi cijene koje Hrvati imaju, posebno kad skontas da oni tamo borave po 3-4 sedmice.
Znaci, ocito i oni sparaju na ratne nacine, da li kuhaju u apartmanima, da li nose pice i hranu ili sta vec..
Karikaturist wrote: ↑05/08/2022 15:43
Ceski standard nije ni blizu toliko jak da izdrzi cijene koje Hrvati imaju, posebno kad skontas da oni tamo borave po 3-4 sedmice.
Znaci, ocito i oni sparaju na ratne nacine, da li kuhaju u apartmanima, da li nose pice i hranu ili sta vec..
Jeste,..evo svima šišti pretis na balkonu...
@citroen xm
Ti što po njemačkoj pričaju nisu njemci, već naši..
Karikaturist wrote: ↑05/08/2022 15:43
Jeste,..evo svima šišti pretis na balkonu...
@citroen xm
Ti što po njemačkoj pričaju nisu njemci, već naši..