A sta ce gradjani drugih kantona? Znaju li u Vladi KS da Bosna i Federacija nisu samo Sarajevo?
- Hakizmi
evo da ovdje nastavim i da upitam nesto posto je vezano za vladu. da postoje ti tajni ugovori, da je stetno, da su pokradene pare, jel stvarno treba da mislimo da je SDA naivna i kako njihovi to ne bi iskopali da mogu mahati po novinama kako su oni posteni, a trojka lopovi. stvarno cemo da mislim da SDA nema nikoga u tuzilastvo gdje bi pokrenuli istrage i stopirali sve ako treba. stvarno cemo misliti da nemaju nikoga po ministarstvima, pisarnicama da im kopiraju papire koje ce oni iskoristiti. eto duse draga SDA juce nastala pa nema ljudi od cistacice do direktora koji bi im izvukao te "sumnjive" papire.tramvajtrojka wrote: ↑04/08/2022 13:08
ponovno silaze cetnici niz vraca sad je jasnija ona prica o metrou u Beogradu![]()
![]()
![]()
![]()
Isto kao i majka svih afera od 80 miliona u zdravstvumade_in_sarajevo wrote: ↑04/08/2022 13:52evo da ovdje nastavim i da upitam nesto posto je vezano za vladu. da postoje ti tajni ugovori, da je stetno, da su pokradene pare, jel stvarno treba da mislimo da je SDA naivna i kako njihovi to ne bi iskopali da mogu mahati po novinama kako su oni posteni, a trojka lopovi. stvarno cemo da mislim da SDA nema nikoga u tuzilastvo gdje bi pokrenuli istrage i stopirali sve ako treba. stvarno cemo misliti da nemaju nikoga po ministarstvima, pisarnicama da im kopiraju papire koje ce oni iskoristiti. eto duse draga SDA juce nastala pa nema ljudi od cistacice do direktora koji bi im izvukao te "sumnjive" papire.tramvajtrojka wrote: ↑04/08/2022 13:08
ponovno silaze cetnici niz vraca sad je jasnija ona prica o metrou u Beogradu![]()
![]()
![]()
![]()
JEDNA RASKRSNICA CINI SVE NASPRAM VAS FASISTA!
Ova SDA bogami misli da je ovaj narod slijep i da ne treba vjerovati svojim očima već njimamade_in_sarajevo wrote: ↑04/08/2022 13:52evo da ovdje nastavim i da upitam nesto posto je vezano za vladu. da postoje ti tajni ugovori, da je stetno, da su pokradene pare, jel stvarno treba da mislimo da je SDA naivna i kako njihovi to ne bi iskopali da mogu mahati po novinama kako su oni posteni, a trojka lopovi. stvarno cemo da mislim da SDA nema nikoga u tuzilastvo gdje bi pokrenuli istrage i stopirali sve ako treba. stvarno cemo misliti da nemaju nikoga po ministarstvima, pisarnicama da im kopiraju papire koje ce oni iskoristiti. eto duse draga SDA juce nastala pa nema ljudi od cistacice do direktora koji bi im izvukao te "sumnjive" papire.tramvajtrojka wrote: ↑04/08/2022 13:08
![]()
![]()
![]()
JEDNA RASKRSNICA CINI SVE NASPRAM VAS FASISTA!
Jaooo, al su očajne zelene lobanje.tramvajtrojka wrote: ↑04/08/2022 13:08
![]()
![]()
![]()
Dobro si.
Ovo su obicni munaficiThe BEN10 wrote: ↑04/08/2022 14:24Jaooo, al su očajne zelene lobanje.tramvajtrojka wrote: ↑04/08/2022 13:08
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakve gluperde i ahmaci, Allahu dragi.
Nikada vam SDA nece halaliti sto ste im uzeli budzet KS. Oni prodali pola Bosne za budzet KS i sad taj isti im oduzeo „dezerter“ Forto.made_in_sarajevo wrote: ↑04/08/2022 14:13 nikad nam sda nece halaliti sto nismo polovne autobuse i tramvaje iz turske uzeli i platili ih kao nove preko malinara. jos su uspjeli povezati ebrd i vucica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/jas ... /220804128Mi danas otvaramo trotoar ispred Predsjedništva kao da otvaramo svemirsku stanicu, kupimo par trolejbusa i hvalimo se kao da smo sami osmislili raketu. To je stalno svođenje na male dimenzije, time nam se ispire mozak i na kraju onda stvarno postaneš mali.
Dječiji doplatak za porodice sa 3 i više djece.Prpa.ba wrote: ↑04/08/2022 22:51 S obzirom da nam se blize izbori, vrijeme je da rekapituliramo ucinak Vlade KS u periodu 2019-2020 i 2021-2022 ciju okosnicu cine Narod i Pravda, Socijaldemokratska Partija BiH, Nasa stranka, i nezavisni zastupnici (ako se neko vec nije privalio nekoj od stranaka Trojke).
....
I jos imam osjecaj da sam nesto zaboravio.![]()
![]()
Izbori u oktobru su pitanje: da li vam je ovo zadovoljavajuce poredeci sa vaktom SDA, ili nije.![]()
Dodano.
Apsolutno. Dodao.
Ništa to. Treba kakva izjava o prebrojavanju pa da vidimo ko je patriota, a ko nije.