To je zato sto je teski formirati vijece sjecate se natezanja mjesecima
Nije dodo dao kosarca
Niti ovi daju turkovicku
Cak nije nikad doveseno formiranje vijeca ministara
Fale neki zamjenici ako se ne varam
To je zato sto je teski formirati vijece sjecate se natezanja mjesecima
Ako ima pasos, da. Ali Srbin iz Knina zivi vec odavno u Srbiji i sumnjam da ima dodirni tacaka s Hrvatskom danas.Black swan wrote: ↑04/08/2022 12:51A sta je srbin iz knina?Login77777 wrote: ↑04/08/2022 11:44
Zena rodjena u Sisku (Hrvatska) i ima pasos Hrvatske. Naravno da je Hrvatica.![]()
Hrvat?
Nije tako
Srbin iz Knina na Svjetskom u Kataru je Kanadjanin,Srpkinja iz Knina na Svjetsko u kosarci je BosankaBlack swan wrote: ↑04/08/2022 12:51A sta je srbin iz knina?Login77777 wrote: ↑04/08/2022 11:44
Zena rodjena u Sisku (Hrvatska) i ima pasos Hrvatske. Naravno da je Hrvatica.![]()
Hrvat?
Da se nadovezem na jucerasnji post koji pokazuje svu licemjernost @Hank Paldum i njegove price kako Pedja Kojovic dovodi gay paradu u Sarajevo.Login77777 wrote: ↑03/08/2022 23:20SDA, HDZ i SNSD.Hank Paldum wrote: ↑03/08/2022 21:32
Zašto bih očekivao poziciju kao menadžer kada ni u Bosni to nisam radio?
Toliko stranaca raznih nacija, rasa i kultura radi u drugim državama. Je li i njih SDA otjerala?
Zašto se ne vrate radnici iz zemalja koje su 50 godina ispred nas nazad u svoju državu?
Naravno da se planiram vratiti ali ja biram kada ću, dotle ću glasati za struju gdje neće razni Peđe Kojovići organizovati gay parade .
Mene imaginarna SDA čizma nije ni otjerala pa mi zato to nije ni mjerilo zašto se ne vraćam ako je SDA tako dobra .
A inace nas Hank, borac protiv gay parade u Sarajevu zivi u Njemackoj gdje samo ove godine se organizuje preko 60 takvi okupljanja.Vijeće ministara BiH usvojilo Akcioni plan za unapređenje prava LGBT osoba![]()
Unser CSD Kalender Deutschland 2022 – Die komplette Liste aller CSD Paraden und Gay Pride Veranstaltungen in ganz Deutschland. Es ist wieder Zeit, den Regenbogen über den deutschen Städten zum Leuchten zu bringen. Es ist wieder Zeit den Kalender zu zücken und sich die wichtigsten Termine des Jahres, die CSD Termine, zu notieren! Denn insgesamt 60+ CSD finden von Mai bis September 2022 in ganz Deutschland statt.
U Sarajevu borci protiv parade a u svabiji ni rijec protiv parade ne smiju reci.![]()
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/prava-l ... /220803078Usvajanje spomenutog Akcionog plana nije jedini pokazatelj licemjernosti vlasti po ovom pitanju. Vlada Federacije Bosne i Hercegovine. koju su i tada činili SDA i HDZ, je u oktobru 2018. godine prihvatila zahtjev za legalizaciju istospolnih brakova.
Što bi rekao veliki fan SDA iz Luksemburga: Aferim pobjednici!Login77777 wrote: ↑04/08/2022 12:45Narodna skupština Republike Srpske je pokušala oteti imovinu i nadležnosti države. Šest puta napad entiteta na državu, šest puta odgovor SDA. 6:0 za nas. Svaki napad smo zaustavili - poruka je predsjednika SDA Bakira Izetebegovića.
![]()
![]()
![]()
![]()
A jesu im se navalili na kosti. Ako sad pucaju tešku paljbu, šta se tek ostavili za septembar?uglavnomja wrote: ↑04/08/2022 13:43 nastavljaju se otvorena pisma reisu
kasumovic, vrlo pismeno i sadrzajno
https://www.klix.ba/vijesti/bih/fuad-ka ... /220804074
tramvajtrojka wrote: ↑04/08/2022 10:49jazzer wrote: ↑04/08/2022 10:42 Svaku stranicu na ovoj temi treba zapoceti ovako:
Jad i bijeda, u svakom segmentu o kojem normalan svijet vodi racuna mi smo zadnji u Evropi ili na samom dnu.
I onda dodju ovdje ovi bolesnici i pricaju nam o SDA, Bakiru, onoj njegovoj drolji...trunke stida to nema nego se jos upiru
da nam dokazu da svi drugi krivi osim ove bande koja nas 30 godina jebe i ne vadi.
Ja I , ista pretila spodoba koja je govorila da je narod previse razmazen i rastrosan![]()
![]()
![]()
valjda nije ostala gladna i uskracena za gucci bros![]()
minderlije lopovske
Vučićeva škola.DonieBrasco wrote: ↑04/08/2022 15:05 Ja sam doslovno šokiran, ali bez zayebancije šokiran kakvu oni ARMIJU botova imaj. Samo pogledajte na Klix-ovoj facebook stranici komentare na ove teme o SDA i reisu, pa to je strano kakvi se superlativi i pohvale pisu za iste. Tako su dobro organizvani, Klix objavi clanak pa u roku od pet minuta desetine i desetine pozitivnih komentara i hvale za SDA i reisa, napadaju sve ostale.
Mene zanima koji pasos dotična pokazuje kada prelazi granične prelazeLogin77777 wrote: ↑04/08/2022 12:53Ako ima pasos, da. Ali Srbin iz Knina zivi vec odavno u Srbiji i sumnjam da ima dodirni tacaka s Hrvatskom danas.
A zar stvarno mislite da su forumi mjerilo za nešto. Ono 5-6 likova po nalogu stranačkog šefa (NIP je u tome najaktivnije, pouzdano znam) sa 4-5 razlićitih profila pišu i pljuju. Jesmo li svjesni da samo sve političke stranke na jednu stranu stavili protiv SDA ? I dalje je upitno hoćemo li ih skinuti. Jeste li vi svjesni koja ja to mašinerija? Koliko ljudi stoji iza te stranke? Nepojmljivi ste mi.DonieBrasco wrote: ↑04/08/2022 15:05 Ja sam doslovno šokiran, ali bez zayebancije šokiran kakvu oni ARMIJU botova imaj. Samo pogledajte na Klix-ovoj facebook stranici komentare na ove teme o SDA i reisu, pa to je strano kakvi se superlativi i pohvale pisu za iste. Tako su dobro organizvani, Klix objavi clanak pa u roku od pet minuta desetine i desetine pozitivnih komentara i hvale za SDA i reisa, napadaju sve ostale.
Pa BH diplomatski. Naravno da ce.konami666 wrote: ↑04/08/2022 15:14Mene zanima koji pasos dotična pokazuje kada prelazi granične prelazeLogin77777 wrote: ↑04/08/2022 12:53
Ako ima pasos, da. Ali Srbin iz Knina zivi vec odavno u Srbiji i sumnjam da ima dodirni tacaka s Hrvatskom danas.siguran sam da pokazuje hrvatski kada ide u UK,USA, zemlje zaljeva, Itd.
Haha, BH diplomatski je mnogo gori od običnog hrvatskog, zato sam i siguran da putuje sa Hrvatskim.
drug_profi wrote: ↑04/08/2022 18:39 Diplomatski pasos ne treba vizu, ne stoji u redu...ne podlijeze carini.