SDA-All about

giannibelif

#75901 Re: SDA-All about

Post by giannibelif »

Cerić je veća gospoda za mikrofonom bio, pjevao je skuplje narudžbe.
made_in_sarajevo

#75902 Re: SDA-All about

Post by made_in_sarajevo »

Dijaapora je najjaca. Iz uredjenje drzave njemacke se ono brine za nas jer imamo gay paradu hahahhhahahahahahahahahaha pa uce li vas te hodze ista, zahiragic eto hvali se da ima fakultet, pa ako nista znate li google koristiti uopste. Ja cu jesti kokice u finoj njemackoj gdje imam sve da zivim, ali se brinem i branim bosnu od pedera i cetnika hahahahahahahhahahahahahahaha. Ovo ni nadrealisti.ne bi mogli smisliti
Login77777

#75903 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

made_in_sarajevo wrote: 04/08/2022 06:13 Dijaapora je najjaca. Iz uredjenje drzave njemacke se ono brine za nas jer imamo gay paradu hahahhhahahahahahahahahaha pa uce li vas te hodze ista, zahiragic eto hvali se da ima fakultet, pa ako nista znate li google koristiti uopste. Ja cu jesti kokice u finoj njemackoj gdje imam sve da zivim, ali se brinem i branim bosnu od pedera i cetnika hahahahahahahhahahahahahahaha. Ovo ni nadrealisti.ne bi mogli smisliti
A parade mu svake nedelje u svabij. Ali eto on se brine o Sarajevu. :lol:
made_in_sarajevo

#75904 Re: SDA-All about

Post by made_in_sarajevo »

Hajde ba mi u bosni retardiranini interneta nemamo, cokolada iz njemacke nam.premija dodje. Ovdje prica protiv pedera, a gore mu peder sef, ode kod doktora pedera, itd... Nije njega sda otjeral, on je prije 10 godina bacio grah i vidio bit ce gay parada. Ipak njemacki pederi su evropljani. Znam jednog u ratu otisli vani i dodje tu i tamo. Ozeni se nedavno katolkinjom i sad se pravda nisu to hrvati ko nasi, ovi su drugaciji :lol: :lol: :lol: . Na balkanu zadnji put bio ima 10 godina ali eto.nisu to nasi hrvati :mrgreen:

Da seka i bakir u njemackoj rade sto ovdje rade, prvi bi nasi dijasporci trazili da ih objese. Posto je u bosni onda brane bosnjake. Seka sto se.parkirala na trotoar da sopinguje ustvari je branila bosnjake. Pa ona kolona auta zimus, dobro to branjenje bosnjaka, prva dva reda auta ne znas koje je skuplje. Sve u ime naroda, bosnjaka i protiv pedera
Login77777

#75905 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

made_in_sarajevo wrote: 04/08/2022 06:22 Hajde ba mi u bosni retardiranini interneta nemamo, cokolada iz njemacke nam.premija dodje. Ovdje prica protiv pedera, a gore mu peder sef, ode kod doktora pedera, itd... Nije njega sda otjeral, on je prije 10 godina bacio grah i vidio bit ce gay parada. Ipak njemacki pederi su evropljani. Znam jednog u ratu otisli vani i dodje tu i tamo. Ozeni se nedavno katolkinjom i sad se pravda nisu to hrvati ko nasi, ovi su drugaciji :lol: :lol: :lol: . Na balkanu zadnji put bio ima 10 godina ali eto.nisu to nasi hrvati :mrgreen:

Da seka i bakir u njemackoj rade sto ovdje rade, prvi bi nasi dijasporci trazili da ih objese. Posto je u bosni onda brane bosnjake. Seka sto se.parkirala na trotoar da sopinguje ustvari je branila bosnjake. Pa ona kolona auta zimus, dobro to branjenje bosnjaka, prva dva reda auta ne znas koje je skuplje. Sve u ime naroda, bosnjaka i protiv pedera
Sutra da zapuca mislis da bi jedan sdaovac se vratio pomoci BiH. Bi malo sutra. Cak ni marke ne bi poslao pod izgovorom da su i u svabiji teska vremena i da to nije ona svabija od prije 30 godina. :lol:
tranquil

#75906 Re: SDA-All about

Post by tranquil »

Login77777 wrote: 04/08/2022 07:21
made_in_sarajevo wrote: 04/08/2022 06:22 Hajde ba mi u bosni retardiranini interneta nemamo, cokolada iz njemacke nam.premija dodje. Ovdje prica protiv pedera, a gore mu peder sef, ode kod doktora pedera, itd... Nije njega sda otjeral, on je prije 10 godina bacio grah i vidio bit ce gay parada. Ipak njemacki pederi su evropljani. Znam jednog u ratu otisli vani i dodje tu i tamo. Ozeni se nedavno katolkinjom i sad se pravda nisu to hrvati ko nasi, ovi su drugaciji :lol: :lol: :lol: . Na balkanu zadnji put bio ima 10 godina ali eto.nisu to nasi hrvati :mrgreen:

Sutra da zapuca mislis da bi jedan sdaovac se vratio pomoci BiH. Bi malo sutra. Cak ni marke ne bi poslao pod izgovorom da su i u svabiji teska vremena i da to nije ona svabija od prije 30 godina. :lol:
Ne da se ne bi vratio, već bi se i dosta sadašnjih razišlo, i postali "oficiri za logistiku, istureni odjel Nord Rhine Westfalen".

A dio bi istina ostao, ali opet malo ko u ulozi borca. Npr. Zahiragić totalno emituje vibe "štapske podrepne buhe", tipa koji se samo vrzma po štabu oko oficira, ništa ne radi osim što eventualno donosi kafe više rangiranima, a poslije rata se proglašava generalom.
putokaz1

#75907 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

Sda dobiva sve osim KS i mozda predsjednistvo ali i u KS povratak NIP ovaca u SDA nije iskljucen
tranquil

#75908 Re: SDA-All about

Post by tranquil »

putokaz1 wrote: 04/08/2022 10:30 Sda dobiva sve osim KS i mozda predsjednistvo ali i u KS povratak NIP ovaca u SDA nije iskljucen
Jednom SDA, uvijek SDA.

Ništa ja NiP-ovcima ne vjerujem, i stojim i dalje iza svega što sam rekao protiv Kifle dok je bio SDA, naročito kada sam pljuvao njegovo ljigavo izvlakačko ponašanje u vrijeme krize sa vodom u Sarajevu.

SDA ako i kojim čudom izgubi negdje na nekom nivou, samo će pokupovati tuđe zastupnike kao što su i do sada radili, a NiP im je novo tržište.
jazzer

#75909 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Svaku stranicu na ovoj temi treba zapoceti ovako:
Podaci pokazali: BiH je druga najsiromašnija zemlja Evrope
Bosna i Hercegovina je u prošloj godini imala najmanje stranih ulaganja u regionu

Bosna i Hercegovina je na dnu regionalne liste privukla 519 miliona dolara stranih direktnih investicija.
...
Srbija je uspjela premašiti predpanemijski nivo investicija, te je imala za oko 300 milion dolara veći priliv nego 2019. godine. U odnosu na 2020. godinu priliv investicija u Srbiju porastao je za 31,5 posto, podaci su UNCTAD-a.
Jad i bijeda, u svakom segmentu o kojem normalan svijet vodi racuna mi smo zadnji u Evropi ili na samom dnu.

I onda dodju ovdje ovi bolesnici i pricaju nam o SDA, Bakiru, onoj njegovoj drolji...trunke stida to nema nego se jos upiru
da nam dokazu da svi drugi krivi osim ove bande koja nas 30 godina jebe i ne vadi.
putokaz1

#75910 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

tranquil wrote: 04/08/2022 10:34
putokaz1 wrote: 04/08/2022 10:30 Sda dobiva sve osim KS i mozda predsjednistvo ali i u KS povratak NIP ovaca u SDA nije iskljucen
Jednom SDA, uvijek SDA.

Ništa ja NiP-ovcima ne vjerujem, i stojim i dalje iza svega što sam rekao protiv Kifle dok je bio SDA, naročito kada sam pljuvao njegovo ljigavo izvlakačko ponašanje u vrijeme krize sa vodom u Sarajevu.

SDA ako i kojim čudom izgubi negdje na nekom nivou, samo će pokupovati tuđe zastupnike kao što su i do sada radili, a NiP im je novo tržište.
Kriza u Trojci u Centru i Jos nekim mjestima nagovjestava moju teoriju zavjere SDA i NIP su jedno...mada ja sam napisao i da vanzemaljci postoje ...koliko se moze vjerovat Putokazima...
tramvajtrojka

#75911 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

jazzer wrote: 04/08/2022 10:42 Svaku stranicu na ovoj temi treba zapoceti ovako:
Podaci pokazali: BiH je druga najsiromašnija zemlja Evrope
Bosna i Hercegovina je u prošloj godini imala najmanje stranih ulaganja u regionu

Bosna i Hercegovina je na dnu regionalne liste privukla 519 miliona dolara stranih direktnih investicija.
...
Srbija je uspjela premašiti predpanemijski nivo investicija, te je imala za oko 300 milion dolara veći priliv nego 2019. godine. U odnosu na 2020. godinu priliv investicija u Srbiju porastao je za 31,5 posto, podaci su UNCTAD-a.
Jad i bijeda, u svakom segmentu o kojem normalan svijet vodi racuna mi smo zadnji u Evropi ili na samom dnu.

I onda dodju ovdje ovi bolesnici i pricaju nam o SDA, Bakiru, onoj njegovoj drolji...trunke stida to nema nego se jos upiru
da nam dokazu da svi drugi krivi osim ove bande koja nas 30 godina jebe i ne vadi.
Image

Ja I , ista pretila spodoba koja je govorila da je narod previse razmazen i rastrosan :thumbup: :thumbup: :run:

valjda nije ostala gladna i uskracena za gucci bros :lol: :lol: minderlije lopovske
jazzer

#75912 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Putokaz, sta kazes na ovaj post iznad?

Mozda je Konakovic ustvari potrosio ove pare pa uvalio ministricu?
tranquil

#75913 Re: SDA-All about

Post by tranquil »

putokaz1 wrote: 04/08/2022 10:48
tranquil wrote: 04/08/2022 10:34

Jednom SDA, uvijek SDA.

Kriza u Trojci u Centru i Jos nekim mjestima nagovjestava moju teoriju zavjere SDA i NIP su jedno...mada ja sam napisao i da vanzemaljci postoje ...koliko se moze vjerovat Putokazima...
Ma nije to ni neka posebna zavjera.

Svako ko je poslije rata napustio SDA, nikada to nije uradio iz nekih ideoloških razloga, nego uvijek samo zato što je mislio da može više, a stranka mu nije dala. I svaki je imao računicu da će napraviti jaku novu stranku, i poslije doći i biti ravnopravni partner SDA. I nikada nisu uspjeli da budu toliko jaki, prije ili poslije posrnuli bi i pali, i onda bi im uvijek SDA bacala pojas za spašavanje, uvodila bi ih u vlast kao neravnopravnog partnera, koristili bi ih da oforme većinu, a dali bi im par mjesta da zadovolje rukovodstvo te pale strankice kako se ne bi bunili i napravili puč, a ostalo članstvo i glasače ionako ko jebe...

Nije se još rodio onaj ko je zajebao SDA, a ni Dino nije taj.
Suzie Q

#75914 Re: SDA-All about

Post by Suzie Q »

tramvajtrojka wrote: 04/08/2022 10:49
jazzer wrote: 04/08/2022 10:42 Svaku stranicu na ovoj temi treba zapoceti ovako:

Image

Ja I , ista pretila spodoba koja je govorila da je narod previse razmazen i rastrosan :thumbup: :thumbup: :run:

valjda nije ostala gladna i uskracena za gucci bros :lol: :lol: minderlije lopovske
Ako je provlacila sluzbenu karticu kao onaj hrvatski nacelnik halal joj bilo :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#75915 Re: SDA-All about

Post by Truba »

gospodja s deset kuća
i onda kažu da su deblji ljudi bolje osobe :mrgreen:
dembele

#75916 Re: SDA-All about

Post by dembele »

Ministricu na naslovnicu časopisa"Debeli ali srećni"
Login77777

#75917 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

Black swan wrote: 04/08/2022 11:05 gospodja s deset kuća
Nasa Hrvatica, barem po pasosu… :mrgreen:
doktor78

#75918 Re: SDA-All about

Post by doktor78 »

tramvajtrojka wrote: 04/08/2022 10:49

Image

Ovo neće biti povod reisu i IZ da se oglase
Truba

#75919 Re: SDA-All about

Post by Truba »

Login77777 wrote: 04/08/2022 11:13
Black swan wrote: 04/08/2022 11:05 gospodja s deset kuća
nije hrvatica nego državljanka i hrvatske
Login77777

#75920 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

Black swan wrote: 04/08/2022 11:37
Login77777 wrote: 04/08/2022 11:13

Zena rodjena u Sisku (Hrvatska) i ima pasos Hrvatske. Naravno da je Hrvatica. :mrgreen:
putokaz1

#75921 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

[/quote]

Ma nije to ni neka posebna zavjera.

Svako ko je poslije rata napustio SDA, nikada to nije uradio iz nekih ideoloških razloga, nego uvijek samo zato što je mislio da može više, a stranka mu nije dala. I svaki je imao računicu da će napraviti jaku novu stranku, i poslije doći i biti ravnopravni partner SDA. I nikada nisu uspjeli da budu toliko jaki, prije ili poslije posrnuli bi i pali, i onda bi im uvijek SDA bacala pojas za spašavanje, uvodila bi ih u vlast kao neravnopravnog partnera, koristili bi ih da oforme većinu, a dali bi im par mjesta da zadovolje rukovodstvo te pale strankice kako se ne bi bunili i napravili puč, a ostalo članstvo i glasače ionako ko jebe...

Nije se još rodio onaj ko je zajebao SDA, a ni Dino nije taj.
[/quote]

Za razliku od napustanja SDS a i HDZa,Srebrov Kljujic Mesic su napustili i ideologiju ,a i Arnaut je napustio SDA SBB
Styling

#75922 Re: SDA-All about

Post by Styling »

U svakoj normalnoj državi za ovo što je napravila Turkovićka sa kreditnom karticom slijedi ostavka ili smjena od strane premijera. Kod nas se neće ni po debelom dupetu počešati. Ali, eto oktobra….
Login77777

#75923 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

Narodna skupština Republike Srpske je pokušala oteti imovinu i nadležnosti države. Šest puta napad entiteta na državu, šest puta odgovor SDA. 6:0 za nas. Svaki napad smo zaustavili - poruka je predsjednika SDA Bakira Izetebegovića.

:lol: :lol: :lol: :lol:
irac300

#75924 Re: SDA-All about

Post by irac300 »

Styling wrote: 04/08/2022 12:43 U svakoj normalnoj državi za ovo što je napravila Turkovićka sa kreditnom karticom slijedi ostavka ili smjena od strane premijera. Kod nas se neće ni po debelom dupetu počešati. Ali, eto oktobra….
Ne da se neces pocesati, nego ce bahato napasti svakoga ko se usudi da im ovo spomene.
Truba

#75925 Re: SDA-All about

Post by Truba »

Login77777 wrote: 04/08/2022 11:44
Black swan wrote: 04/08/2022 11:37

Zena rodjena u Sisku (Hrvatska) i ima pasos Hrvatske. Naravno da je Hrvatica. :mrgreen:
A sta je srbin iz knina?
Hrvat?
Post Reply