Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Login77777 wrote: ↑03/08/2022 18:40
Po prvi put nesto pametno da kaze.
Jelena Trivic:
“Sreća je Bakire što ti nisi ni “B” od Bošnjaka.
I sve pada u vodu kada iz iskustva znamo da kada krenu njeni idoli (mada ima i ona potencijal da bude nova plavšićka) da im neće biti važno da li je neko od Bošnjaka "B" ili ne, a vi nastavite joj davati palac gore.
Jelena Trivic:
I sve pada u vodu kada iz iskustva znamo da kada krenu njeni idoli (mada ima i ona potencijal da bude nova plavšićka) da im neće biti važno da li je neko od Bošnjaka "B" ili ne, a vi nastavite joj davati palac gore.
Ne čudi se.
Ima forumaša, kaofol zabrinutih za BiH, kojima su Ratko i Radovan srcu draži od Bakira.
Hank Paldum wrote: ↑03/08/2022 20:33
Ne čudi se.
Ima forumaša, kaofol zabrinutih za BiH, kojima su Ratko i Radovan srcu draži od Bakira.
Hånkane, hajde mi objasni jednu stvar, ti kao simpatizer sda. Ako oni rade tako dobar posao već 30 ljeta, zašto si ti otišao u Njemačku i to ne na neki posao koji zahtjeva visoko obrazovanje ili gdje ćeš biti C-suite menadžer nego da voziš viljuškara u magacinu? I ako je tako dobro pod sda cizmom, zašto se ne vratiš? Niko od vas sdaovaca koji žive vani mi nikad nije odgovorio na ova pitanja nego samo okrenu priču u drugom smjeru.
Ja bi te malo prepravio i dodao da je to porodica izmetbegovic zajedno sa IZ.
Kad god neko napiše tako nešto u tom momenti bar 5 osoba ili iz inata glasa za SDA, ili se odluči da povuče svoj glas koji su planirali dati opoziciji ili i dalje neće glasati ali šanse da možda izađu time spadaju sa 10% na 0% tako da, bujrum, samo nastavite tako pisati.
konami666 wrote: ↑03/08/2022 21:05
Hånkane, hajde mi objasni jednu stvar, ti kao simpatizer sda. Ako oni rade tako dobar posao već 30 ljeta, zašto si ti otišao u Njemačku i to ne na neki posao koji zahtjeva visoko obrazovanje ili gdje ćeš biti C-suite menadžer nego da voziš viljuškara u magacinu? I ako je tako dobro pod sda cizmom, zašto se ne vratiš? Niko od vas sdaovaca koji žive vani mi nikad nije odgovorio na ova pitanja nego samo okrenu priču u drugom smjeru.
Zašto bih očekivao poziciju kao menadžer kada ni u Bosni to nisam radio?
Toliko stranaca raznih nacija, rasa i kultura radi u drugim državama. Je li i njih SDA otjerala?
Zašto se ne vrate radnici iz zemalja koje su 50 godina ispred nas nazad u svoju državu?
Naravno da se planiram vratiti ali ja biram kada ću, dotle ću glasati za struju gdje neće razni Peđe Kojovići organizovati gay parade .
Mene imaginarna SDA čizma nije ni otjerala pa mi zato to nije ni mjerilo zašto se ne vraćam ako je SDA tako dobra .
Ja bi te malo prepravio i dodao da je to porodica izmetbegovic zajedno sa IZ.
Kad god neko napiše tako nešto u tom momenti bar 5 osoba ili iz inata glasa za SDA, ili se odluči da povuče svoj glas koji su planirali dati opoziciji ili i dalje neće glasati ali šanse da možda izađu time spadaju sa 10% na 0% tako da, bujrum, samo nastavite tako pisati.
takvih nema na ovom forumu, ili su normlani ljudi ili botovi koji bi glasali za sda cak i da im i mater zgaze
Seyfo wrote: ↑02/08/2022 23:09
Nakon izbora SDA ce postojati samo na nivou poneke mjesne zajednice. Bas me zanima sta ce botine tada, hoce li se njihova povracotina valjati po forumima i komentarima kada ne bude vise bajatog sendvica ? Ili ce brze bolje naci novog sponzora pa za isti takav bajat sendvic hvaliti nekog drugog....
Post sa prve stranice ove teme, 11 godina i 3035 stranica unazad
kemal21 wrote: ↑24/07/2011 18:12
Covjek je u pravu, i treba, i iće na smeće historije, sada ovi bošnjaci sto nisu komunjare nemaju za koga da glasaju, kada dođu izbori.SDA je nekada bila prava bošnjačka stranka, a sada je sramota za svakog bošnjaka što su pustili da svaka bagra dođe u nju.
Pa nas narod jeste glup,zaostao,primitivan i povodljiv ali bolje ikad nego nikad. Bolje 2022 nego nikad. Inshallah !
takvih nema na ovom forumu, ili su normlani ljudi ili botovi koji bi glasali za sda cak i da im i mater zgaze
Jelena Trivic:
Hanko nekad treba znati citati. Fino sam napisao gore sta o istoj mislim.
konami666 wrote: ↑03/08/2022 21:05
Zašto bih očekivao poziciju kao menadžer kada ni u Bosni to nisam radio?
Toliko stranaca raznih nacija, rasa i kultura radi u drugim državama. Je li i njih SDA otjerala?
Zašto se ne vrate radnici iz zemalja koje su 50 godina ispred nas nazad u svoju državu?
Naravno da se planiram vratiti ali ja biram kada ću, dotle ću glasati za struju gdje neće razni Peđe Kojovići organizovati gay parade .
Mene imaginarna SDA čizma nije ni otjerala pa mi zato to nije ni mjerilo zašto se ne vraćam ako je SDA tako dobra .
SDA, HDZ i SNSD.
Vijeće ministara BiH usvojilo Akcioni plan za unapređenje prava LGBT osoba
A inace nas Hank, borac protiv gay parade u Sarajevu zivi u Njemackoj gdje samo ove godine se organizuje preko 60 takvi okupljanja.
Unser CSD Kalender Deutschland 2022 – Die komplette Liste aller CSD Paraden und Gay Pride Veranstaltungen in ganz Deutschland. Es ist wieder Zeit, den Regenbogen über den deutschen Städten zum Leuchten zu bringen. Es ist wieder Zeit den Kalender zu zücken und sich die wichtigsten Termine des Jahres, die CSD Termine, zu notieren! Denn insgesamt 60+ CSD finden von Mai bis September 2022 in ganz Deutschland statt.
U Sarajevu borci protiv parade a u svabiji ni rijec protiv parade ne smiju reci.
Ovo je zvanično najsiromašnija Evropska država. Bolja reklama za vlast ne postoji, tu sva priča i počinje i završava. Moldavija, kakva god da je, a stvarno je jadna, ima onu djevojku koja hoda po bijelom svijetu redovnim letovima i u patikama iz Primarka u svojstvu predsjednice i Evropa vidi da je neko mozak uključio. Ovdje se priča trideset godina ista priča i danas-dan smo došli do toga da se hodže i popovi pitaju u svojstvu političkih figura, na posao se ide helikopterom od Laktaša do Pala, prodaje se kompletna država za ženinu direktorsku fotelju i mnogo toga još. I onda dođemo do jednog od narativa: "Ne vole nas zato što smo muslimani"
- Ne, nego Evropa i Zapad ove narode komplet smatraju nesposobnim i glupim idiotima kojima se trideset godina muda podvaljuje za bubrege.
Seyfo wrote: ↑03/08/2022 23:28
Naravno, deklarativno NE tamo gdje ljetuje par dana godisnje,a gdje zivi podrzava a ko zna zasto...mozda i konzumira takve slobode
tranquil wrote: ↑03/08/2022 21:18
Malo je stvari na našoj političkoj sceni tako odvratno kao trenutno uzajamno titranje muda Izetbegovića i Kavazovića.
I odjednom, Bakir koristi HDZ kao model kako se treba ponašati, kaže "Kada bi neko iz HDZ-a nastupio tako prema kardinalu"...
Kada bi BAREM, moj Bakire...
suština.
podjela još nije gotova, jer SDA ne može ostvariti 100% efektivnu kontrolu na B dijelom. onda kada ju je skoro imala, odmah poslije rata, to je bilo vrijeme najbezočnije pljačke, akumulacije kapitala, urušavanja države, srozavanja privrednih giganata...
a do tada, ostaje mu da nariče kako on ne može biti kod B ono što je Čović kod H.
a Kavazović je veće razočarenje od fudbalske reprezentacije.