Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
addem wrote: ↑02/08/2022 10:22
Pruga je odlicna a Steta je najjaci lik u vladi. Uzeo je najgori moguci resor, i s pocetka sam mislio da je lik limitiran jer brale zavrsio nekakav fakultet na sokocu al potpuno me razuvjerio. Tek se sad vidi koliko prosli ministri saobracaja nisu radili tj nismo ni znali da postoje. Samo ima jos posla pogotovo oko prve transferzale koju prave vec 15 godina a niko nista konkretno da uradi.
Jesu se ljudi uhvatili tog fakulteta (jer, eto, naši državni su u rangu Oxforda &co). U normalnom svijetu je bitnije šta znaš nego šta si završio. Bitni su rezultati. Kolega je tako kod Slovenaca dobio posao još kao student jer je znao uraditi zadatak koji su mu postavili (i jer su bili prezadovoljno načinom kako ga je uradio).
A u nas se tradicionalno biju bitke između UNTZ i UNSA kao da su to Oxford i Harvard.
Registarska oznaka wrote: ↑03/08/2022 12:08
Ti ne iznosis svoje misljnje, ti ovde pises ono sto ti se kaze.
I upravu je kada ti je rekao da "jedes govna" to nije odraz njegove nekulture, nego tvog bezobrazluka.
PM72 wrote: ↑03/08/2022 12:46
Čoporativni napadi,etiketiranje,vađenje stvari iz konteksta,kočijaški riječnik i hojratsko ponašanje nije vaš izum,naslijeđen od onih za koje sam govorio da gorih na dunjaluku nema...međutim,prevario sam se.Vi ste samo usavršena i preprana verzija,mlada , nadobudna i vrlo beobrazna.
Značajan projekat obnove tramvajske pruge takvim ponašanjem nećete ni poboljšat ni ubrzat ;samo ćete u meni (i mnogim drugim posjetiocima ovog sajta) zgadit pomisao da zaokruži nekog od derivata SDA,oličenih u "trojci".
Ovo je objašnjenje situacije u kojoj se nalazimo od devedesetih do danas, naročito u zadnjih desetak godina: masovno se pljuje po SDa toliko da bi čovjek rekao da će ista biti potučena na izborima kad ono malo morgen! - SDA ubjedljivo pobijedi. To je zato što ovi pljuvači na izborima zaokruže SDA jer - eto.
PM72 wrote: ↑03/08/2022 12:46
Čoporativni napadi,etiketiranje,vađenje stvari iz konteksta,kočijaški riječnik i hojratsko ponašanje nije vaš izum,naslijeđen od onih za koje sam govorio da gorih na dunjaluku nema...međutim,prevario sam se.Vi ste samo usavršena i preprana verzija,mlada , nadobudna i vrlo beobrazna.
Značajan projekat obnove tramvajske pruge takvim ponašanjem nećete ni poboljšat ni ubrzat ;samo ćete u meni (i mnogim drugim posjetiocima ovog sajta) zgadit pomisao da zaokruži nekog od derivata SDA,oličenih u "trojci".
Znaci sam taj momenat se cekao, klasicni primjer "ne glasam za SDA ali ..." i tako svake izbore neko drugi kriv sto glasas za SDA
Samo mi nije jasno imate li ogledalo kuci, pogledate li se kad?
Kako je tebi, ili bilo kome, tvoje pljuvanje necega sto smo docekali nakon 30 godina bolje od ovoga sto ostali pricaju u korist gradnje pruge? Kako vas nije stid? Vama je stara pruga bolja nego da se napravi nova, samo zato sto ce se mozda s novom probiti rok za mjesec-dva ili koliko vec, ne pratim dokle ste sad izbrojali?
Genije, i poslije toliko komentara nisi sposoban da shvatiš da je jedna stvar praviti kvarove a potpuno deseta stvar je popravljati kvarove. Idi na Wikipedia-u pa nađi definicije kad ti se već ne može normalno objasniti.
Ovo podebljano si ti sam tvrdio pa se ti nađi u vlastitim riječima.
Ovo prelazi sve granice ukusa i razboritosti
Šta je, puca te demencija pa se ns sjećaš šta si sam pisao? Ili ovaj nick koristi nekoliko SDA botova pa se niste usaglasili?
klix wrote: ↑02/08/2022 12:56
Bolje da su ostavili stare tramvaje, samo ih fino oprali i ofarbali sa bojom iz Turske. Troše naš novac bez veze, bolje da su podijelili novac sirotinji.
zivjela SDA
Nisi ti nikad čuo za ironiju i sarkazam. Svako ima svoje granice.
Kad god da budu gotovi radovi, oni ce biti zavrseni, pusteni u saobracaj. Al ti dabogda da dodjes pameti. Ostat ce zapisano da si se prodao zbog sendvica. Jeftino.
Onda ces sa sendvicem u tramvaj novim sinama da se vozis.
Koji dino otpjevo, vas konjakovic?
U pravu si on je danas svoje otpjev'o.
Usr'o je danas i sefa i stanicu, i prugu, gotovo vam je sijelo prije izbora, dzaba botujete.
NediM17 wrote: ↑03/08/2022 21:08
Usr'o je danas i sefa i stanicu, i prugu, gotovo vam je sijelo prije izbora, dzaba botujete.
aha u tom grmu lezi zec sve lafo nezavisni pa dok ne proviri nisam za SDA ali prica
NediM17 wrote: ↑03/08/2022 21:08
aha u tom grmu lezi zec sve lafo nezavisni pa dok ne proviri nisam za SDA ali prica
tko vas ne zna skupo bi vas platio
Ja samo kazem da je dinokio vas i da nije moj, nikad bio i nikad biti nece.
Jedina gora stvar koja nam se mogla dogoditi od SDA je "fake" SDA.