Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑31/07/2022 11:42
I meni ista stvar se desila,plus jutros dopunio kredit i kad sam htio aktivirati dnevnu opciju dodje mi poruka sa nemam dovoljno iznosa na računu,morao ih dva puta zvati da bi to riješio
Imaju li dzabni broj za podršku
Ne troši mi se kredit još na to
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑31/07/2022 11:42
I meni ista stvar se desila,plus jutros dopunio kredit i kad sam htio aktivirati dnevnu opciju dodje mi poruka sa nemam dovoljno iznosa na računu,morao ih dva puta zvati da bi to riješio
Imaju li dzabni broj za podršku
Ne troši mi se kredit još na to
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑31/07/2022 12:38
Valjda je logično da je jednom mjesečno
30 dana u svih telekoma, tako da smo kraci za jos jednu marku, sutite dobro je, haloo klub to nadoknadi, a sta bi ste da se uvede moj decimalni kalendar od 14 mjeseci i da vam po njemu i jos svakog prvog, naplacuju
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑01/08/2022 08:53
iz nekog razloga opet je nemoguće ući na forum preko haloo mobilnog neta
Ma neki moderatori kad banuju, banuju IP adresu, a zbog @dileja, @direktor1 i more drugih nickova koji su banovani, a pristupali su sa Eronet mreže, veliki broj IP adresa Eroneta je banovano.
Neki moderatori izgleda ne znaju šta je dynamic IP i napravili su sad problem drugim korisnicima koje zakači pomenuta IP adresa.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑01/08/2022 08:53
iz nekog razloga opet je nemoguće ući na forum preko haloo mobilnog neta
Ma neki moderatori kad banuju, banuju IP adresu, a zbog @dileja, @direktor1 i more drugih nickova koji su banovani, a pristupali su sa Eronet mreže, veliki broj IP adresa Eroneta je banovano.
Neki moderatori izgleda ne znaju šta je dynamic IP i napravili su sad problem drugim korisnicima koje zakači pomenuta IP adresa.
@Bobi zabranio. Prije je moglo restartom mobitela ili uključiti avio mod...
Sada ne može nikako...
bogata_sirotinja wrote: ↑15/06/2022 23:19
Ja dopunjavam od 50KM i na kraju imam 60KM za tri mjesečna paketa od 20KM...
Sad se akumuliralo MIN/SMS/GB pa sad kupujem paket od 15KM.
Jel ima neko iskustva sa ovom novom aplikacijom halo halo po pitanju duplih Giga za nove korisnike
tap3ah75 wrote: ↑31/07/2022 11:35
Koji je fol da su mi danas 31. uzeli 1 KM
A prošli put 1. u ovom mjesecu
To znači da su mi u toku mjeseca naplatili 2 KM za ublehu
Ima li neko iskustva sa ovom novom aplikacijom po pitanju dupli Giga za nove korisnike