SDA-All about

tovarish

#75801 Re: SDA-All about

Post by tovarish »

Styling wrote: 31/07/2022 17:29
tramvajtrojka wrote: 31/07/2022 10:32 Image

@Bloo il @Styling nema tko treci :mrgreen: :mrgreen: postale ste "popularne" kod najgorih sda botova :lol: :lol: :lol:
Ja na protestima nisam bila, znači slijedeća osumnjičena je kolegica @Bloo 😉
Nije ona, Anquilla je.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#75802 Re: SDA-All about

Post by mk ultra »

Login77777 wrote: 31/07/2022 19:45
U BiH gotovo da ne postoji reciklaža otpada, stanje u nekim aspektima alarmantno
bOkire de vidi sta s robotima… :izet:
Ja sam nekad birvaktile i temu vezano za to otvarao

Sarajevo je jos tu prilicno ispred ostalih po kako bi hrvati rekli, gospodarenju otpadom

:run:

Jedan od kljucnih uslova za ulazak u EU
A za to fondova koliko ti bog hoce
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#75803 Re: SDA-All about

Post by pici »

Jel se nasla forumasica koja je uzbihurila nasHu šerbe sultaniju.Sultanija na seansi saljevanja strave.
dembele

#75804 Re: SDA-All about

Post by dembele »

pici wrote: 01/08/2022 08:14 Jel se nasla forumasica koja je uzbihurila nasHu šerbe sultaniju.Sultanija na seansi saljevanja strave.
Pa evo napisao ti je @tovarish dva posta iznad.
Mislim da je i ona prepričala kako je to sve bilo.
Uvažena profesorica se suzdržala i nije prijetila rezanjem grkljana, to valjda samo kada je na poslu.
uglavnomja

#75805 Re: SDA-All about

Post by uglavnomja »

dembele wrote: 01/08/2022 08:23
pici wrote: 01/08/2022 08:14 Jel se nasla forumasica koja je uzbihurila nasHu šerbe sultaniju.Sultanija na seansi saljevanja strave.
Pa evo napisao ti je @tovarish dva posta iznad.
Mislim da je i ona prepričala kako je to sve bilo.
Uvažena profesorica se suzdržala i nije prijetila rezanjem grkljana, to valjda samo kada je na poslu.
iscupavanjem kolega, ne rezanjem :oops:

SEBIJA IZETBEGOVIĆ: POMENI ME JOŠ JEDNOM IŠČUPAĆU TI GRKLJAN!

„Nemojte se igrati glavom. Još jednom čujem jednu riječ da ste uputili Muameri Šehić o tome šta ona piše ili ne piše ... Nemojte kolutati očima, ja vas dobro znam. Ja ću objaviti u medijima kako ste vi napisali da nikad ništa ne radite. Nemojte se igrati sa mnom. Ja vam nisam član vašeg društva propalica na koje ste vi naučili. Ovo je zadnje upozorenje i zadnji naš razgovor. Jeste li me čuli? JOŠ JEDNOM ČUJEM DA STE UZELI MOJE IME U USTA, ZAPAMTIT ĆETE ME ZA ŽIVOTA“,

jedna njezna akademska gromada i nadasve plemenita i humana dusa, koja je status zasluzila iskljucivo svojim radom i sposobnostims
dembele

#75806 Re: SDA-All about

Post by dembele »

Pa dobro što bi rekao pokojni Đole, "princip je isti sve su ostalo nijanse" :D
putokaz1

#75807 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

Trenutni sukob NIP-SDP da li ide na ruku SDA-u?
elcaliente

#75808 Re: SDA-All about

Post by elcaliente »

Dimu1927 wrote: 30/07/2022 16:11
elcaliente wrote: 30/07/2022 08:57 A nikada niko nije ni rekao da bi nas napao.
Mile milion puta ponovio da ga Federacija uopste ne zanima.
A pogotovo nikoga ne zanima ovih Baketovih 23 posto federacije na kojem vlada.
Niti Srbi niti Hrvati nece napasti nikoga, ko bi nas onda trebao napasti? Mozda Bake ima bolje informacije.
:roll:

napast ce entitetsku liniju da bi otcjepio svoj entitet

to ti nije napad na drzavu i drzavno uredjenje ?

pitaj covica kako misli ograditi svoj entitet

naravno da ih ne zanima baketovih 23% jer je na ostalih 77 vec 90tih protjerano i pobijeno stotine hiljada nesrba i nehrvata...
Nece oni nikoga napasti, postaviti ce uz one silne zastave i table sto danas imamo mozda jos rampu.
Po tvome znaci da bi Bake bio agresor i napao bi sa robotima onda kao RS i hercegovacke kantone.
I sada zamisli to licemijerje 25 godina ne smetaju niti RS zastave, niti sahovnice, niti tabele niti to da Bake fakticki nema ama bas nista da kaze u tim djelovima ali bi kada bi se rampe stavile izvrsio iz svojih 23 posto otvorenu agresiju na ostale.
Nema veze sto nema povratnika tamo, nema veze sto baketova zakonska regulativa danas tamo ne igra nikakvu ulogu ali poslati cemo robote ako budu rampe.
Cista suplja, kada mu do sada nista nije smetalo sto bi mu rampe smetale.
Login77777

#75809 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

U saopćenju za medije koje je SDA Centar dostavila medijima povodom problematike sanacije trga, navedeno je:
".... ekstra profit prilikom gradnje je rak rana našeg društva koja je ugrozila historijski i urbani centar Sarajeva, ali i cijelog grada. Nažalost, i pojedini načelnici iz SDA i njeni kadrovi na raznim niovima su učestvovali u tome i izdali su vrijednosti SDA".
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hank Paldum

#75810 Re: SDA-All about

Post by Hank Paldum »

Login77777 wrote: 01/08/2022 12:29
U saopćenju za medije koje je SDA Centar dostavila medijima povodom problematike sanacije trga, navedeno je:
".... ekstra profit prilikom gradnje je rak rana našeg društva koja je ugrozila historijski i urbani centar Sarajeva, ali i cijelog grada. Nažalost, i pojedini načelnici iz SDA i njeni kadrovi na raznim niovima su učestvovali u tome i izdali su vrijednosti SDA".
:lol: :lol: :lol: :lol:
Šta je smiješno? Kada Dino Konaković iziavi da njegova stranka nastoji da bude ona SDA sa početka sa vrijednostima koje je tada zastupala tada svi isti što se sada smiju ignorišu tu izjavu i glasaju u KS za iste.

Ah da, umalo da zaboravim, tada vama ide u prilog da NiP što bolje prođe na izborima pa se ne bi baš puno smijali.
I vi očekujete da SDA glasači budu objektivni, fer i kritični a vi sami dokazujete da se po mentalitetu ne razlikujete.
tranquil

#75811 Re: SDA-All about

Post by tranquil »

Hank Paldum wrote: 01/08/2022 13:03 I vi očekujete da SDA glasači budu objektivni, fer i kritični
Niko ne očekuje da SDA glasači budu objektivni, fer i kritični. Da su takvi, ne bi bili SDA glasači.
Hank Paldum

#75812 Re: SDA-All about

Post by Hank Paldum »

tranquil wrote: 01/08/2022 13:08
Hank Paldum wrote: 01/08/2022 13:03 I vi očekujete da SDA glasači budu objektivni, fer i kritični
Niko ne očekuje da SDA glasači budu objektivni, fer i kritični. Da su takvi, ne bi bili SDA glasači.
Pa gornji post Logina dokazuje da se ni druga strana ne razlikuje.

Šta misliš, kada je neko glasao samo za Dinu, Zvizdića, Čamparu ili Muzura dok su bili u SDA je li to on preko noći postao objektivan, fer i kritičan?
duh_sa_sjekirom

#75813 Re: SDA-All about

Post by duh_sa_sjekirom »

elcaliente wrote: 01/08/2022 12:12
Nece oni nikoga napasti, postaviti ce uz one silne zastave i table sto danas imamo mozda jos rampu.
Po tvome znaci da bi Bake bio agresor i napao bi sa robotima onda kao RS i hercegovacke kantone.
I sada zamisli to licemijerje 25 godina ne smetaju niti RS zastave, niti sahovnice, niti tabele niti to da Bake fakticki nema ama bas nista da kaze u tim djelovima ali bi kada bi se rampe stavile izvrsio iz svojih 23 posto otvorenu agresiju na ostale.
Nema veze sto nema povratnika tamo, nema veze sto baketova zakonska regulativa danas tamo ne igra nikakvu ulogu ali poslati cemo robote ako budu rampe.
Nije Bakir=država.
Ne mogu se rampe na putu postavljati kako je kome kuvcu ćeif.
Ova država ima Ustav. Bilo kakvo nasilno mijenjanje granica, postavljanje punktova i sl, je protivustavno djelovanje.
Ne možeš biti agresor ako braniš unutarnji ustavni poredak vlastite države.
Znaju to separatisti odlično. Zato samo aralauču i buču.

Malo promisli prije nego svašta napišeš...
The BEN10

#75814 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

uglavnomja wrote: 01/08/2022 09:58
„Nemojte se igrati glavom. Još jednom čujem jednu riječ da ste uputili Muameri Šehić o tome šta ona piše ili ne piše ... Nemojte kolutati očima, ja vas dobro znam. Ja ću objaviti u medijima kako ste vi napisali da nikad ništa ne radite. Nemojte se igrati sa mnom. Ja vam nisam član vašeg društva propalica na koje ste vi naučili. Ovo je zadnje upozorenje i zadnji naš razgovor. Jeste li me čuli? JOŠ JEDNOM ČUJEM DA STE UZELI MOJE IME U USTA, ZAPAMTIT ĆETE ME ZA ŽIVOTA“,[/u][/i]

jedna njezna akademska gromada i nadasve plemenita i humana dusa, koja je status zasluzila iskljucivo svojim radom i sposobnostims
Image
tranquil

#75815 Re: SDA-All about

Post by tranquil »

Hank Paldum wrote: 01/08/2022 13:19
tranquil wrote: 01/08/2022 13:08

Šta misliš, kada je neko glasao samo za Dinu, Zvizdića, Čamparu ili Muzura dok su bili u SDA je li to on preko noći postao objektivan, fer i kritičan?
Ne govorim o glasačima opozicije, govorim o glasačima SDA. O onima koji, uprkos svemu, nikada nisu promijenili glas. Sama promjena glasa pokazuje minimum kritičkog razmišljanja, tako da nisi postigao poentu koju si mislio postići.
Hakiz

#75816 Re: SDA-All about

Post by Hakiz »

Hank Paldum wrote: 01/08/2022 13:03
I vi očekujete da SDA glasači budu objektivni, fer i kritični a vi sami dokazujete da se po mentalitetu ne razlikujete.
Pa, ne dolaze glasači i botovi drugih sa Marsa, dolaze iz iste sredine iz koje su glasači i botovi SDA.

Zato i ne mogu biti drugačijeg mentaliteta.
Hakiz

#75817 Re: SDA-All about

Post by Hakiz »

tranquil wrote: 01/08/2022 13:23
Hank Paldum wrote: 01/08/2022 13:19

Ne govorim o glasačima opozicije, govorim o glasačima SDA. O onima koji, uprkos svemu, nikada nisu promijenili glas. Sama promjena glasa pokazuje minimum kritičkog razmišljanja, tako da nisi postigao poentu koju si mislio postići.
Oni koji promijene glas ili su došli tobe ili su izdajnici.

Kako kome u kojem trenutku odgovara da tumači.

Sve je to relativno.
mishic

#75818 Re: SDA-All about

Post by mishic »

Prosvjetari evo da možete mladima dokumentovati što je demokratija

"DRŽAVNI FUNKCIONERI SE "OPARILI": Na račun legle plate veće za 500 KM"

A koliki je Vaš? (dohodak ili ti koeficijent)
Hank Paldum

#75819 Re: SDA-All about

Post by Hank Paldum »

Hakiz wrote: 01/08/2022 13:40
Hank Paldum wrote: 01/08/2022 13:03
Pa, ne dolaze glasači i botovi drugih sa Marsa, dolaze iz iste sredine iz koje su glasači i botovi SDA.

Pa bilo ih je drugačijeg mentaliteta, npr. SDP glasači i ostali ljevičari koji su bili među nama prije 20 godina, većina ih je napustila državu i siguram sam da im se današnji ljevičari i opozicija gade isto kao što im se gadi i SDA ma koliko ti danasnji ljevičari tepali sebi da su drugačiji.
Hakiz

#75820 Re: SDA-All about

Post by Hakiz »

Hank Paldum wrote: 01/08/2022 19:56

Pa bilo ih je drugačijeg mentaliteta, npr. SDP glasači i ostali ljevičari koji su bili među nama prije 20 godina, većina ih je napustila državu i siguram sam da im se današnji ljevičari i opozicija gade isto kao što im se gadi i SDA ma koliko ti danasnji ljevičari tepali sebi da su drugačiji.
Misliš da oni koji odu iz BiH su drugačijeg mentaliteta od onih koji ostanu?
alijagoro

#75821 Re: SDA-All about

Post by alijagoro »

Bolje glasati onda za SDA?
Hank Paldum

#75822 Re: SDA-All about

Post by Hank Paldum »

Hakiz wrote: 01/08/2022 20:37
Misliš da oni koji odu iz BiH su drugačijeg mentaliteta od onih koji ostanu?
Nisam to rekao već da su oni ljevičari i anti-SDAovci prije 20 godina koji su bili definicija kulture i borbe za promjenom negdje nestali.
Ili su se adaptirali u društvo protiv kojeg su se borili ili su otišli, nema treće opcije jer 20 godina nije toliko dugo da su svi umrli od starosti.
Znači gdje su jer ovi danas se ne razlikuju od SDAovaca i još su ponosni na to.
Prije 20 godina bi svaki ljevičar uništio 90% SDAovaca sa argumentima, danas im je domet umjesto argumenata zvati svakog neistomišljenika SDAovcem i botom kao što su SDAovci svakog neistomišljenika zvali komunjarom ili botom.

Pa ovdje ima lik na forumu koji svršava od dragosti jer je kreiran crtež SDA bot alert (napravljen na jeftinom Paintu) na ovom forumu, ako se dobro sjećam to je bio onaj Tramvajtrojka. Poredi to sa opozicijom početkom 2000ih. Žalost na šta su spali.
Hank Paldum

#75823 Re: SDA-All about

Post by Hank Paldum »

alijagoro wrote: 01/08/2022 21:06
Bolje glasati onda za SDA?
Zašto druge pitaš za koga ćeš glasati? Valjda ti najbolje znaš za sebe.
elcaliente

#75824 Re: SDA-All about

Post by elcaliente »

duh_sa_sjekirom wrote: 01/08/2022 13:20
elcaliente wrote: 01/08/2022 12:12
Nije Bakir=država.
Ne mogu se rampe na putu postavljati kako je kome kuvcu ćeif.
Ova država ima Ustav. Bilo kakvo nasilno mijenjanje granica, postavljanje punktova i sl, je protivustavno djelovanje.
Ne možeš biti agresor ako braniš unutarnji ustavni poredak vlastite države.
Znaju to separatisti odlično. Zato samo aralauču i buču.

Malo promisli prije nego svašta napišeš...
Zato ti i pisem, sada je sve u najboljem redu,nista nikome ne smeta.
A kada bi se rampa postavila 23 posto bi napao robotima ostatak BiH.
Ali pazi zamjene teza, kao oni nas hoce da napadnu.
Officer Crabtree

#75825 Re: SDA-All about

Post by Officer Crabtree »

Kojim budalama može prodati ovu priču pobjedili smo pandemiju?... Respiratori, smrtnost...

Znači imaš mozak sjediš u sali i vjeruješ u to?

Jedino ako žive od njegove stranke, te razumijem.
Post Reply