dzes SDA bojovnice
Rekonstrukcija tramvajske pruge
- Sanjarko
-
PM72
#5777 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
-
PM72
#5778 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Ih...šta sam ja sve bio...četnik,defetista,izdajnik muslimanskog naroda...samo još nisam bio gej
- HPLaserJet
#5779 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Ma ti nisi PM72. Ili si kupio profil od PM72, ili si mu hakovao profil, ali PM72 nisi. Pravi PM72 nikad ne bi pisao ovakve laži, besmislice i provokacije. Prvo zbog godina, a drugo što znam čovjeka i to vrlo dobro. Prvoborac, pripadnik vojne policije, 4 godine proveo po raznim ratištima u Sarajevu....
PM72 nikad nije bio SDA bot, a ti si gori od Mulahusića. Više lažeš od njega.
Zato priznaj šta si uradio sa profilom, ukrao ga ili ga kupio?
EDIT:
Za ostale, evo jedan od postova pravog PM72:
Ova lopina sa ukradenim profilom hem je nepismena, hem je botina.PM72 wrote: ↑09/07/2012 19:24Sarajmen,Sarajmen wrote:Pretjerujete sa tim teorijama o ''dogovorenom ratu'' preko mjere. Ali fakat.
Na ovoj temi tim teorijama nema mjesta. Da se ne bih opterećivao sa tim i takvim pristupom od strane vas nekoliko, zamolio bih vas da taj pristup zadržite za sebe. Ovdje pišu ljudi koji su svojim angažmanom-doprinosom živi svjedoci autentičnih zbivanja na ovom dijelu sarajevskog ratišta.
Vaš pristup da '' su mogli ali nisu htjeli'' okačite mačku na rep. Sve što su mogli oni , i sve što smo mogli mi, uradilo se je. Šta bi bilo , kad' bi bilo ..te priče ostavite za žene. Vojnicima je taj pristup nedopustiv. Druga je stvar što najveći dio posjetitelja teme, nema svoj lični doprinos u ofanzivnim ili defanzivnim kretanjima na dobrinjskom ratištu.
Bilo bi fer da ti i takvi zadrže status-privilegiju čitača, dok se ima volje da se šta napiše od strane onih koji to mogu i imaju pravo. Baljezganje o trivijalnim stvarima i mahalskim mentalitetom ispisivanje komentara , tek da se nešto komentariše, ovu temu samo obezvrjeđuje. Ja u tim nastojanjima, nikom ne želim da pomažem. Šta više...
Da se ne bi opterećivao sa mojim teorijama o "dogovorenom ratu", kad god vidiš kakav moj post samo ga preskoči.Ja ću i dalje tvrditi i ne samo tvrditi nego ti mogu i dokazati da su četnici mogli uništiti tunel za pola sata a ti misli suprotno.Moje priče nisu ni "ženske" niti "mahalaške",ja sam aktivno učestvovao u ratu i nisam bio pasivni promatrač.Ti kao da si kadar SDA pa braniš ono što je i slijepac mogao "vidjeti".Politika je počela rat,nije vojska niti generali a politika ga je i završila.Naravno da smo maksimalno uradili i mi i četnici a ono između su odradile taldžije.Ja tu nisam bio i nisam hajrovao ni stan ni kuću,samo su me unazadili i još ne mogu da popravim i skućim ono što su moji roditelji imali na početku rata.
Samo šteta profila što je završio u pogrešnim rukama i ukaljao ime jednog PM72.
Pravi PM72 je osoba koja nikad ne bi pisala za SDA. Osoba koja je u ratu izgubila sve i još uvijek se nije skučio na predratni nivo. Prava slika i prilika obespravljenog borca.
To mi je još jadnije i još mi je više krivo da se jedna zelena botina dočepala profila ovakvog čovjeka. Nis stida ni morala, nego samo daj da se botuje, pa ako treba i preko mrtvih gaziti.
Toliko. Samo sam ovo napisao da znate da ovo nije PM72 i da ne prozivate čovjeka u tom kontektstu. Pravi PM72 vjerovatno i ne zna šta ovaj idiot piše i kako piše.
Last edited by HPLaserJet on 31/07/2022 16:17, edited 3 times in total.
- Laplace
#5780 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Kako već rekoh, tipično antivakserski. I oni se ovako cerekaju kad im se ukaže na činjenice, i oni u svemu vide zavjeru, i oni sve osim sebe smatraju korumpiranima.
- Sanjarko
-
PM72
#5782 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Paša moj,HPLaserJet wrote: ↑31/07/2022 15:59Ma ti nisi PM72. Ili si kupio profil od PM72, ili si mu hakovao profil, ali PM72 nisi. Pravi PM72 nikad ne bi pisao ovakve laži, besmislice i provokacije. Prvo zbog godina, a drugo što znam čovjeka i to vrlo dobro. Prvoborac, pripadnik vojne policije, 4 godine proveo po raznim ratištima u Sarajevu....
EDIT:
Ova lopina sa ukradenim profilom hem je nepismena, hem je botina.PM72 wrote: ↑09/07/2012 19:24
Sarajmen,
Da se ne bi opterećivao sa mojim teorijama o "dogovorenom ratu", kad god vidiš kakav moj post samo ga preskoči.Ja ću i dalje tvrditi i ne samo tvrditi nego ti mogu i dokazati da su četnici mogli uništiti tunel za pola sata a ti misli suprotno.Moje priče nisu ni "ženske" niti "mahalaške",ja sam aktivno učestvovao u ratu i nisam bio pasivni promatrač.Ti kao da si kadar SDA pa braniš ono što je i slijepac mogao "vidjeti".Politika je počela rat,nije vojska niti generali a politika ga je i završila.Naravno da smo maksimalno uradili i mi i četnici a ono između su odradile taldžije.Ja tu nisam bio i nisam hajrovao ni stan ni kuću,samo su me unazadili i još ne mogu da popravim i skućim ono što su moji roditelji imali na početku rata.
Pravi PM72 je osoba koja nikad ne bi pisala za SDA. Osoba koja je u ratu izgubila sve i još uvijek se nije skučio na predratni nivo. Prava slika i prilika obespravljenog borca.
To mi je još jadnije i još mi je više krivo da se jedna zelena botina dočepala profila ovakvog čovjeka. Nis stida ni morala, nego samo daj da se botuje, pa ako treba i preko mrtvih gaziti.
Toliko. Samo sam ovo napisao da znate da ovo nije PM72 i da ne prozivate čovjeka u tom kontektstu. Pravi PM72 vjerovatno i ne zna šta ovaj idiot piše i kako piše.
Nisam detaljno ni čitao jer si u startu fulio....nisam bio pripadnik vojne policije nego MUP R BiH...
Maksuz selam što se brineš o meni...ja sam jedan te isti...pitaj Dozera kojeg volim i poštujem već haman četeres godina
- HPLaserJet
#5783 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Glavu dajem da nisi. Analizom postova, stavova i svega ostalog, a posebno znajući te lično, jasno se vidi da PM72 od prije par godina i ti, u putu se niste sreli.PM72 wrote: ↑31/07/2022 17:07Paša moj,HPLaserJet wrote: ↑31/07/2022 15:59
Ma ti nisi PM72. Ili si kupio profil od PM72, ili si mu hakovao profil, ali PM72 nisi. Pravi PM72 nikad ne bi pisao ovakve laži, besmislice i provokacije. Prvo zbog godina, a drugo što znam čovjeka i to vrlo dobro. Prvoborac, pripadnik vojne policije, 4 godine proveo po raznim ratištima u Sarajevu....
EDIT:
Ova lopina sa ukradenim profilom hem je nepismena, hem je botina.
Nisam detaljno ni čitao jer si u startu fulio....nisam bio pripadnik vojne policije nego MUP R BiH...
Maksuz selam što se brineš o meni...ja sam jedan te isti...pitaj Dozera kojeg volim i poštujem već haman četeres godina
Vjerujem da i moderacija ima načina da provjeri kada se zadnji put izvršila zamjena passworda na ovom nicku. Vjerovatno je tada i došlo do zamjene osoba iza ovog nicka.
-
PM72
#5784 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Ma bujrum...ja lopovluk ne podnosim ničiji,bio on SDA ili prerađena SDA...ista govna,ista matrica Uzmi ago koliko ti drago
P.S. ne znaš me lično jer ne bi lupao te gluposti
P.S. ne znaš me lično jer ne bi lupao te gluposti
-
suspect_zero
-
PM72
#5786 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Počo sam sumnjat
- HPLaserJet
#5787 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Nije 1000%.
-
NediM17
#5788 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Osoba A, predstavite se.
Ja sam PM72.
Osoba B, predstavite se.
Ja sam PM72.
Osoba C, predstavite se.
Ko sam onda ja u pm?
- HPLaserJet
#5789 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
-
Sid the sloth
#5790 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Zasto je tesko prihvatiti da se covjek u medjuvremenu uhljebio? Ni prvi ni posljednji koji nakon toga promijeni pricu.
-
PM72
#5791 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
De bolan nisam ja tema...Sid the sloth wrote: ↑31/07/2022 19:41Zasto je tesko prihvatiti da se covjek u medjuvremenu uhljebio? Ni prvi ni posljednji koji nakon toga promijeni pricu.
- HPLaserJet
#5792 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
PM72 je čovjek koga je pregazio i kunto i anto, zajebao ga Alija, poslao ga u rat za državu, a poslije rata ostao bez ičega i postao običan otirač za noge raznih ratnih profitera i guzonja, kao i same dijaspore koja se u žaru patriotizma počela vraćati odmah poslije rata.Sid the sloth wrote: ↑31/07/2022 19:41Zasto je tesko prihvatiti da se covjek u medjuvremenu uhljebio? Ni prvi ni posljednji koji nakon toga promijeni pricu.
Takve ne možeš uhljebiti, jer i da mu ponudiš posao u kabinetu premijera, oni će to odbiti. A i da se uhljebe, svoj stav nikad ne mijenjaju niti će biti licemjeri.
Zato sam uvjeren da ovo nije PM72.
Ko god da je, PM72 nije sigurno.
Ali kao što onaj gore, koji se predstavlja kao PM72 reče, nije sad za sad on tema, tako da....
hajmo mi nazad na prugu.
-
PM72
#5793 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
HPLaserJet wrote: ↑31/07/2022 20:00PM72 je čovjek koga je pregazio i kunto i anto, zajebao ga Alija, poslao ga u rat za državu, a poslije rata ostao bez ičega i postao običan otirač za noge raznih ratnih profitera i guzonja, kao i same dijaspore koja se u žaru patriotizma počela vraćati odmah poslije rata.Sid the sloth wrote: ↑31/07/2022 19:41
Zasto je tesko prihvatiti da se covjek u medjuvremenu uhljebio? Ni prvi ni posljednji koji nakon toga promijeni pricu.
Takve ne možeš uhljebiti, jer i da mu ponudiš posao u kabinetu premijera, oni će to odbiti. A i da se uhljebe, svoj stav nikad ne mijenjaju niti će biti licemjeri.
Zato sam uvjeren da ovo nije PM72.
Ko god da je, PM72 nije sigurno.
Ali kao što onaj gore, koji se predstavlja kao PM72 reče, nije sad za sad on tema, tako da....
hajmo mi nazad na prugu.
- thekupus
#5794 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Hrakize jesi obilazio gradilište, jesu konačno stigle šine
-
NediM17
#5795 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
8 sati veceras, nigdje nikog na gradilistu u Nedzaricima. Ko biva postavili sine preko ceste, pokrili ih necim bijelim, garant opet spremne za zatrpavanje.
Neko optimisticno napisa kako ce prelaz biti gotov ponedjeljak, utorak, kol'ko vidim nista od te ljubavi.
Jedva cekam da zavrse taj prelaz da vidimo na sta ce to liciti, prije rekonstrukcije je bio katastrofa, valjda sad bude kako treba.
A ovo je tek prvi od 8 ako sam ih dobro izbroj'o, ne racunajuci kruzni na Ilidzi.
Neko optimisticno napisa kako ce prelaz biti gotov ponedjeljak, utorak, kol'ko vidim nista od te ljubavi.
Jedva cekam da zavrse taj prelaz da vidimo na sta ce to liciti, prije rekonstrukcije je bio katastrofa, valjda sad bude kako treba.
A ovo je tek prvi od 8 ako sam ih dobro izbroj'o, ne racunajuci kruzni na Ilidzi.
-
made_in_sarajevo
#5796 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Pa ako rade beton, asfalt ili sta vec oko sina onda i ne mogu dalje dok se ne osusi. Pa tako rade cijelu rekonstrukciju, spice beton, pokriju najlonom i na tom dijelu nema radova dok ne bude suho i ne pregleda se jel ureduNediM17 wrote: ↑31/07/2022 22:47 8 sati veceras, nigdje nikog na gradilistu u Nedzaricima. Ko biva postavili sine preko ceste, pokrili ih necim bijelim, garant opet spremne za zatrpavanje.
-
Naslovnica
#5797 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Stojimo jučer na semaforu, gledamo gradilište, govorim ženi kako se radi, ovo-ono, a ona kaže - ma sve OK, samo mo se čini da su stavili polovne šine.
Pitam, otkud ti to, kae pa nekakve zahrđale, staro izgledaju.
Došlo mi da je izbacim iz auta, ali kupili smo sve što treba za filovane paprike, gdje ću sam sebe da zajebem u životu!
Došlo mi da je izbacim iz auta, ali kupili smo sve što treba za filovane paprike, gdje ću sam sebe da zajebem u životu!
-
PM72
#5798 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Žena ti je SDA bot.Radi ti o glavi.Utjeraj joj dobro a istjeraj zlo.
-
Zeleni most
#5799 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Kada dolaze novi tramvaji u SA. ?
- nepass1
#5800 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Moja kaze nikad nece zavrsiti a ja konstantno govorim kako napreduju.Naslovnica wrote: ↑01/08/2022 07:01 Stojimo jučer na semaforu, gledamo gradilište, govorim ženi kako se radi, ovo-ono, a ona kaže - ma sve OK, samo mo se čini da su stavili polovne šine.![]()
Došlo mi da je izbacim iz auta, ali kupili smo sve što treba za filovane paprike, gdje ću sam sebe da zajebem u životu!![]()