Dešavanja u Srbiji

laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#58301 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by laserShow »

Bossona wrote: 31/07/2022 22:35 slika je autentična i starija, nije od dana
Znam da je fotografija autenticna i da nije od danas. Samo sam postavio ekvivalent borisa dzonsona i njegovog z, isto tako autenticno.
General War

#58302 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

mishic wrote: 31/07/2022 23:24 Vučićeva nakaradna politika proizvela je i ovkav apsurd:

VUČIĆ POLUDIO ZBOG PORUKE IZ UKRAJINE: "Ako Srbija izvrši invaziju na Kosovo, moramo da zaštitimo Kosovare"
"Ukrajina, sa svojom vojskom na terenu, spremna je da djeluje", rekao je Gončarenko

Ukrajinski poslanik Aleksej Gončarenko rekao je da ako Srbija "upadne" na Kosovo, onda Kijev treba da stane u odbranu Kosovara i da upotrijebi svoju vojsku u tu svrhu.
"Ako Srbija izvrši invaziju na Kosovo, moramo da zaštitimo Kosovare. Ukrajina, sa svojom vojskom na terenu, spremna je da djeluje", napisao je Gončarenko na Twitteru i dodao da Srbija "pokušava da pokrene agresivni rat".
Gončarenko je napisao da je "Srbija Putinov trojanski konj u Evropi" i da pokušava da započne agresivni rat prema metodama ruskog predsjednika.
:shock: :lol:
Bossona

#58303 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bossona »

Pročetnička Srbja na čelu sa Šešeljevim učenikom i psihopatom Vučićem i njegovim podguznim muhama i i telalim bi da denacifikaciju Balkan po uzoru na Putina, da sprovde četnički unuci i četnici.Nije problem izazvati sukobe pa ako treba i srpsku djecu pobiti na Kosovu kao što je Milošević uradio preko organa DB da bi homogenizirali Srbe i okrenuli ih protiv Albanaca devedesetih.

Po naredbi glavnog režisera i dramosera Vučića, ovaj njegov gurbetski piroman je sada dobio zadatak od šefa da pojede vlastita vnago i bude vatrogasac nakon što su im iz NATO pakta poručili da će da ih opet prže ako izazovu rat.
alijagoro

#58304 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by alijagoro »

Bossona wrote: 31/07/2022 23:33
Pročetnička Srbja na čelu sa Šešeljevim učenikom i psihopatom Vučićem i njegovim podguznim muhama i i telalim bi da denacifikaciju Balkan po uzoru na Putina, da sprovde četnički unuci i četnici.Nije problem izazvati sukobe pa ako treba i srpsku djecu pobiti na Kosovu kao što je Milošević uradio preko organa DB da bi homogenizirali Srbe i okrenuli ih protiv Albanaca devedesetih.

Po naredbi glavnog režisera i dramosera Vučića, ovaj njegov gurbetski piroman je sada dobio zadatak od šefa da pojede vlastita vnago i bude vatrogasac nakon što su im iz NATO pakta poručili da će da ih opet prže ako izazovu rat.
Opet vanredno obracanje :mrgreen: sutra.
mishic

#58305 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mishic »

S tatus Marije Zaharove na Telegramu

Ona je napomenula da Moskva poziva EU, SAD i Prištinu da zaustave provokacije.

Ili prevedeno na Bosnski : "Mi radimo šta hoćemo i šta nam je volja ali od vas tražimo da poštujete..."

Dakle ne gledajte što mi ne poštujemo ništa, mi imamo pravo na to ali vi ne, vi morate poštovati...
Klasično ruski taman onako da im se čovjek pošteno naj... mamice,
Bossona

#58306 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bossona »

laserShow wrote: 31/07/2022 23:29
Znam da je fotografija autenticna i da nije od danas. Samo sam postavio ekvivalent borisa dzonsona i njegovog z, isto tako autenticno.

Šta hoćeš da dokažeš da je slika britanskog premijera Borisa Johnsona sa Brovingovim PAM-m na kojom je broj 2. koji propagira kao slovo "Z" Asadov pilot, vjerovatno ratni zločinac i Putinov prknoljub Ibrahim Muhammad je kao dokaz čega, ??. Da je i britanski premijer uz Putina i Rusiju u agresiji na Ukrajinu. :D
Mrvice_ba

#58307 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Mrvice_ba »

Dok markito na Twitteru ne krene pisati, ne pratim :bih:
mishic

#58308 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mishic »

DENACIFIKATORI KRENULI MASOVNO DA DENACIFIKUJU... Ukrajina mu dođe ko vakcina protiv korone.
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#58309 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by laserShow »

Bossona wrote: 31/07/2022 23:55 Šta hoćeš da dokažeš da je slika britanskog premijera Borisa Johnsona sa Brovingovim PAM-m na kojom je broj 2. koji propagira kao slovo "Z" Asadov pilot, vjerovatno ratni zločinac i Putinov prknoljub Ibrahim Muhammad je kao dokaz čega, ??. Da je i britanski premijer uz Putina i Rusiju u agresiji na Ukrajinu.
Hocu da kazem besmisao onoga sto zelis da vidis. Kada si postavio z kod srpskih agresora, ja sam samo naveo da isto z imas kod BoJoa od neki dan u Ukrajini. Hocu da kazem da se ne povezuje ono sto se svim silama zeli da poveze.

Dakako da je vucko putlerov igrac, ali nemojmo u svemu da vidimo neke teorije zavjera.

Inace taj twitter racun nije nicemu relevantan, vec mi je oduzeo najmanje vremena da na googlu nadjem z na puskici kod BoJoa. Rekoh ti pronadji video, ima ga samo meni oduzima vrijeme da ga potrazim. Ako ne uspijes, uradim i to.
oldtajmer

#58310 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by oldtajmer »

alijagoro

#58311 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by alijagoro »

E jbg,ispadose picke i jedni i drugi.
Osmi Socrates

#58312 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Osmi Socrates »

Ja sam rekao već odavno, bombardiranje Srbije 1999 ni izbliza nije bio adekvatan odgovor na opasnost. Nažalost, sa idiotskom Srbijom ne može drugačije nego da im nevjerovatno poskupiš cijenu idiotizma. Žao mi je normalnih ljudi, ali po političkom diskursu se vidi da su idioti preuzeli sve.

Kao da situacija u svijetu nije dovoljno ozbiljna nego se našli idioti da rovare dodatno.

Sljedeći put dosljednije molim. Od likvidacije svih opasnih pojedinaca do detaljnog uništavanja čitavog vojnog potencijala i svih srpskih centara zla koji već dovoljno dugo drže region u nekoj pat poziciji. Da ne idem u detalje. Ja bih im čak i sve fudbalske stadione uništio do temelja, eto, toliko bih detaljan bio. To je samo primjer.

A onda ih potpuno i vazdušno i kopneno odsjeći od svijeta. Svaki avion rušiti. Prošlo je vrijeme razgovora. Pa ako se ne opamete, neka uživaju u svojim konstantnim fašističkim budalaštinama, ako im je baš toliko stalo.

Eto, da ste vi Vučić, šta mu se trenutno više isplati, da zakuhava ili ne zakuhava i dalje u regionu? Šta biste vi uradili na njegovom mjestu, sa njegovim mentalnim sklopom? Samo naizgled je odgovor da ne zakuhava. Treba imati u vidu da se ima posla sa kompletnim luđakom.
Last edited by Osmi Socrates on 01/08/2022 06:40, edited 1 time in total.
Gandalf

#58313 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Gandalf »

da bi srbija ikada imala šansu postati normalna zemlja, prvo bi i trebali na jedan duži period zatvoriti sve stadione i sportske dvorane,

to i jesu glavne tačke promocije najcrnjeg fašizma i regrutacije rašista svih profila, odatle uvijek kreću neki novi manifesti istih, dobro poznatih samo malčice recikliranih zločinačkih ideja

srbija je i dalje u '92, nisu se pomjerili odatle ni sekunde u vremenu, dok povremeno regresiraju i cijelu državu u 1389., nije vučku mrsko to raditi
zilog

#58314 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zilog »

laserShow wrote: 31/07/2022 23:29
Pokusavas porediti, sasvim jasno slovo "Z" na sljemu pripadnika zandarmerije Srbije, koji stoji pored Ministra, ciji su stavovi oko ruske invazije 100% proruski. :roll:

Image

Sa naopako okrenutim brojem "2", na nosacu mitraljeza M2, koji se vidi i na drugoj strani cijevi, a tako je okrenut zato sto je zapakovan preklopljen:
(Kome se da, neka kropuje i rotira, sve ce biti jasno)
It's an upside-down "2".
It's an Armoury/MT mark on what is typically a vehicle mount that's usually stored folded, in which case the "2" would be the right way 'round.
U rukama covjeka, cije stavpve o ruskoj agresiji, svi dobro znaju...

https://www.reddit.com/r/europe/comment ... gun_while/

Image
Haris.ba

#58315 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Haris.ba »

zilog wrote: 01/08/2022 07:19 Pokusavas porediti, sasvim jasno slovo "Z" na sljemu pripadnika zandarmerije Srbije, koji stoji pored Ministra, ciji su stavovi oko ruske invazije 100% proruski.
Ma stara srpska skola. :D

Samo, sto smo to rjesavali prije na forumu po kratkom postupku pitanjem je li bio genocid u Srebrenici.
Nemas to tu sta puno se truditi objasniti. On ce nastaviti spinovati....
General War

#58316 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

alijagoro wrote: 01/08/2022 00:23 E jbg,ispadose picke i jedni i drugi.
Nema ko da ratuje, jedni u Svicarskoj a drugi u Austriji...a ispuco se godisnji :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#58317 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

Ovi ako izdrze dva sata bombardovanja, dobro je, skinu gače na pomen fantom.
istra_hr

#58318 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by istra_hr »

pici wrote: 01/08/2022 08:08 Ovi ako izdrze dva sata bombardovanja, dobro je, skinu gače na pomen fantom.
:lol: :lol:
ja sam već bio zabrinut da si zaboravio na svoju "legendarnu izjavu" :D
pici wrote:
"I jopet će vas bombardovat"
Mr.Sojic

#58319 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Mr.Sojic »

Šteta što nam @pici nije pilot, osevapio bi se :lol:
PM72

#58320 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by PM72 »

Nema uvježbanijeg naroda od Srba za podizanje barikada i tenzija.Svako malo desi se "spontano" okupljanje samo im je drugi dušman.Nekad zapad,nekad hrvati,pođahkad bošnjaci a počesto albanci.I onda ukrug.
RunnerX

#58321 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RunnerX »

alijagoro wrote: 01/08/2022 00:23 E jbg,ispadose picke i jedni i drugi.
Kosovo je popustilo pod pritiskom zapada. Pametna i mudra odluka gdje će na kraju istrgovati nešto za sebe, a mjesec dana će brzo proći.

Bukvalno su za pet minuta digli NATO i međunarodnu zajednicu na noge. Sad će dobiti novu seriju ustupaka.

Onaj glupson Đukanović je izašao na New York Times. Kako se glupan popišao po Vučiću. :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#58322 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

“Slušaj Petre, ti ćeš ići kao naš prvi Ambasador kod Porte. Kad stigneš u Carigrad primiće te Sultan u audijenciju i predaćeš mu akreditivna pisma. Pazi dobro Petre, kad budeš tamo pred Sultanom. Da se kurčiš bre, da vide Turci da Srbija nije mačiji kašalj. Ne mogu oni da rade kako oni hoće. Ali Petre, dobro vodi računa. Ako na to tvoje kurčenje, počne i Sultan da se kurči, e... ti Petre, odma' da odkurčiš, jer je Srbija ipak mala zemlja. I da znaš - Sultan je slab na pare i na muško dupe, a mi pare nemamo da ti damo.”
Poznati skidači gača.

Image
Haris.ba

#58323 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Haris.ba »

RunnerX wrote: 01/08/2022 10:13
Onaj glupson Đukanović je izašao na New York Times. Kako se glupan popišao po Vučiću. :lol:
Hahahahahaha
Vladimir Djukanovic, a Serbian member of Parliament from Mr. Vucic’s ruling party, also linked the border spat to the war in Ukraine, tweeting, “Seems to me that Serbia will be forced to begin the denazification of the Balkans,” an ominous reference to Russia’s justification for the invasion of Ukraine.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#58324 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sime_cipol »

Ommadawn

#58325 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ommadawn »

Šta bi sa onim avionom što se srušio?

A jah, nisu Vučiću dali da ide u Jasenovac a sad i ova situacija na sjeveru Kosova…
Post Reply