SDA-All about

dustaban

#75701 Re: SDA-All about

Post by dustaban »

Hakiz wrote: 28/07/2022 21:00
dustaban wrote: 28/07/2022 20:01 Znate sta cu vam reci - dabogda crkli svi koji ovoliko paznje daju jednoj budali i njegovoj budalaštini.

Kakav jebeni ratnohuškač. Budala! Jednostavno je riječ o budali koju treba odbaciti ili makar ignorisati.
Znaš šta ću ti reći:
Kada je Karadžić u skupštini SRBiH govorio o nestanku muslimana, svi su šutjeli. Pa je bilo šta je bilo.
Dodik radi šta radi. I Visokim Predstavnik(ci) ga pustili. Šute.
Istorija je učiteljica života.
Trebalo bi reći Šmitu da je jednom šutnja bila i previše.
Prvo neka smiri Milorada pa neka se onda zgražava.
A znaš šta ću ja sad tebi na ovo tvoje reći - NEMOJ ŠUTIT AKO ZNAŠ REĆI.
Ako ne znaš onda šuti, jer kad budala progovori, a pogotovo budala za koju se kaže da vodi jedan narod, onda nek je bog napomoći tom narodu. Sa ovakvom budalom na čelu neprijatelj mu ne treba!
drug_profi

#75702 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Evo ja danas se nesto sa jaranom raspravljam onako jaranski naprdjujemo.
I dodjosmo do Osman Nakas skole.
Jeko Osman?
Guglaj.
Turski slikar iz 16 vijeka. Poznat po minijaturama.
A ima i ulicu u Starom gradu.
Školu i ulicu.

Pa jebooooteeee...... jebooooteeeee... KOJA SMO MI PRIPIZDINA VAZALSKA......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#75703 Re: SDA-All about

Post by pici »

Bakir Izetbegović povlači očajničke poteze i zato je postao opasan za BiH

https://www.index.hr/vijesti/clanak/bak ... i_ostalo_d

Izetbegović je zapravo uplašen političar koji se nalazi u izazovnoj situaciji koja nadilazi njegove skromne kapacitete, mali sin većeg oca koji očajnički, svim sredstvima, pokušava zadržati moć koja mu odlazi iz ruku. Zato huška i zato treba očekivati još gore izjave iz SDA. Utoliko je opasan jednako kao i Dodik, koji pak točno zna što radi i koje su moguće posljedice njegovih poteza.
:thumbup:
made_in_sarajevo

#75704 Re: SDA-All about

Post by made_in_sarajevo »

Džaferović: Niko ne može zabranjivati da kažemo da ćemo se braniti ako nas ponovo neko napadne

A ko vise prica o napadima jebem vam sve fasisticko. Hoce li sefik, bakir, gazija prvi na liniju ili ce ipak logistika biti. Ko vise napada jebem mu.mater daj da ga vidimo. Evo napast cemo mi prvi samo nek pokazu ko to napada. Jedina stranka na balkanu koja svaki mjesec mora rat spomenuti i da se rat priprema. Do tad svi odose ispred nas i to bas odose dalje.

Jebo vam roboti, dronovi su roboti i rat kompletnu familiju.

Kad nesto skontam i ja da sam pokrao sto je sda ukrala svaki dan bi vikao.evo ga rat napadaju nas
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#75705 Re: SDA-All about

Post by Truba »

drug_profi wrote: 28/07/2022 22:38 Evo ja danas se nesto sa jaranom raspravljam onako jaranski naprdjujemo.
I dodjosmo do Osman Nakas skole.
Jeko Osman?
Guglaj.
Turski slikar iz 16 vijeka. Poznat po minijaturama.
A ima i ulicu u Starom gradu.
Školu i ulicu.

Pa jebooooteeee...... jebooooteeeee... KOJA SMO MI PRIPIZDINA VAZALSKA......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja mislio neki heroj
Osman Akaš
imam problema kada nešto završava na slovo na koje počinje druga riječ i kad pišem izostavljam :D
a kad se govori ne skontam
al djeca su ga odmah prozvala Osman Pakaš :( :( :(
joint union

#75706 Re: SDA-All about

Post by joint union »

Dozer wrote: 28/07/2022 19:53 Mislim da smo i potpisnici nekog svemirskog programa, ili tako nesto.... :lol:
https://www.slobodnaevropa.org/a/bih-me ... 81440.html

Ne smijemo okupirati Mjesec, zato je ovolika borba za teritoriju ovdje :cry:
I jos nas podli Zapad prisilio da ne smijemo koristiti nuklearno oruzje u svemiru, ako to nije udar na nasa zagarantovana prava, ja ne znam sta je :oops:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#75707 Re: SDA-All about

Post by sime_cipol »

made_in_sarajevo wrote: 29/07/2022 06:24 Džaferović: Niko ne može zabranjivati da kažemo da ćemo se braniti ako nas ponovo neko napadne

A ko vise prica o napadima jebem vam sve fasisticko. Hoce li sefik, bakir, gazija prvi na liniju ili ce ipak logistika biti. Ko vise napada jebem mu.mater daj da ga vidimo. Evo napast cemo mi prvi samo nek pokazu ko to napada. Jedina stranka na balkanu koja svaki mjesec mora rat spomenuti i da se rat priprema. Do tad svi odose ispred nas i to bas odose dalje.

Kad nesto skontam i ja da sam pokrao sto je sda ukrala svaki dan bi vikao.evo ga rat napadaju nas
uglavnomja

#75708 Re: SDA-All about

Post by uglavnomja »

made_in_sarajevo wrote: 29/07/2022 06:24 Džaferović: Niko ne može zabranjivati da kažemo da ćemo se braniti ako nas ponovo neko napadne

giannibelif

#75709 Re: SDA-All about

Post by giannibelif »

Što je najsmješnije, ova neodgovorna stoka misli da bi se masovno ratovalo za ovakvu državu i sa ovakvom vlašću. Pa nismo mi Ukrajinci niti imamo trenutnu ukrajinsku vlast, a narod koliko-toliko cirkuliše preko granica jer imamo bezvizni režim. Ovdje ne bi ostala ni mačka, kamoli mladi čovjek spreman da za ove kriminalce zaduži pušku.
Škobo Habu

#75710 Re: SDA-All about

Post by Škobo Habu »

Šta je ovo?

Sumrak Željkovih i Bakirovih botova na forumu?

Nema da patriotski onanišu: "Eto ih niz Vraca"!?
DonieBrasco

#75711 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/amir-zu ... /220729028

Svi osuđeni osim Asima, smijurija od kazni jer je ovo prvostepena, na durgostepenoj svi ce biti oslobođeni. :lol:
uglavnomja

#75712 Re: SDA-All about

Post by uglavnomja »

nacija je u soku :lol: :lol: :lol: :D :D

posl'o sam se po oslobadjajucu presudu :izet:
tranquil

#75713 Re: SDA-All about

Post by tranquil »

:lol:

Sredio Asim k'o sebi :lol:

Nikada nisam sumnjao u njega.

Mislim, da može i ovo da sredi :lol:
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#75714 Re: SDA-All about

Post by laserShow »

Nas prvak Asim nije kriv. Veseli se, jedna jedina, Bosno i Hercegovino :bih: :bih: :bih: :bih:

Zlobnici gdje ste?

/treba bjezat, sarkazam
black

#75715 Re: SDA-All about

Post by black »

Amra Babić, bivša gradonačelnica Vosokog, na svojoj Facebook stranici objavila je potresan post o ispraćaju sina u inostranstvo u kojem je SDA i Bakira Izetbegovića opisala kao glavne krivce za odlazak mladih iz Bosne i Hercegovine. Prenosimo ga u cijelosti.

“Možda je slučajnost, ali kažu da slučajnosti ne postoje.

Taj dan je Bakir rekao da će omladinu koja odlazi zamijeniti roboti.

Isti taj dan, rano ujutro, ispratila sam sina u EU. Trbuhom za kruhom.

Autobus “Kantić”. Crvene boje…

Fakultetski obrazovanog. Sarajevski univerzitet. 6 godina staža u “islamskoj banci”. Svršenik magisterija Islamskog bankarstva. Dijete šehida, dobitnika najvećeg ratnog priznanja. Kao i sve druge sinove – OTJERALA GA SDA. Ali bukvalno tako. Ne metaforički.

U proljeće 2021. godine Mirza Ganić, SDA gradonačelnik Visokog, zaslijepljen bolesnom mržnjom, telefonski je tražio od direktora banke “da otpusti Babića ili Grad neće ništa poslovati sa bankom”.

Tadašnji direktor nije podlegao političkom pritisku ali ubrzo je i on “zamijenjen”. Na njegovo mjesto dolazi privremena uprava koja zadnji dan svog privremenog mandata “daje Babiću otkaz”. Zbog statusa na Facebooku. Usput, sve se dešava dok je on na bolovanju zbog operacije.

Poslije toga slijede konkursi, intervjui, položen ispit općeg znanja za državnu službu – sve za džaba. Ne samo da nisi SDA nego si “meta”. Kao i cijela porodica.

Ovo je samo još jedna priča o odlasku. Ovo je još samo jedna istina o Bosni. Kao što je istina o bijelom nišanu oca šehida i Bakirovom podrumu. Kao što je istina o ZLU koje će nam dohakat ako ga ne vratimo u prošlost gdje i pripada.

Da bi se naša djeca imala gdje vratiti . U SVOJU DRŽAVU! Da je grade i čuvaju od Rušitelja svih vrsta.
Jesmo li dovoljno pametni da pameti dođemo? U oktobru.

I da se razumijemo: Ovo nije status političara, ovo piše majka. Majka koja je i otac i mati!”
tramvajtrojka

#75716 Re: SDA-All about

Post by tramvajtrojka »

Ja i , i onda se pitaju sto svi ove minderase mrze iz dna duse :run: :run: frajer hodajuca korupcija i bude oslobodjen :lol: :lol:
uglavnomja

#75717 Re: SDA-All about

Post by uglavnomja »

vrlo zanimljiv tekst i znakovit - eks gradonacelnica visokog

znaci i vjernici su posli protiv stoke iz sda :thumbup:

p.s. vrlo rijetko pismen i sadrzajan i stilski odlican tekst
Ezel Bayraktar

#75718 Re: SDA-All about

Post by Ezel Bayraktar »

A nije napisala kako je uopce dobio priliku u BBI, na isti način kao i ostali, političkim vezama, sa istom tom SDA koju sad optuzuje sto njen sin ide van. Ne sumnjam da ce ga adekvatno gurati i finansirati i vani, ima za to mogucnosti,a sta je sa stotinama pa i hiljadama druge djece za koju se niko nema ili ne moze zaloziti na način na koji se ona založila za svog sina? Šteta je za svakog omladinca koji napusti zemlju zbog korupcije, a nije ni od Babićke maslo za Ramazana.
Heller

#75719 Re: SDA-All about

Post by Heller »

black wrote: 29/07/2022 12:13
Amra Babić, bivša gradonačelnica Vosokog, na svojoj Facebook stranici objavila je potresan post o ispraćaju sina u inostranstvo u kojem je SDA i Bakira Izetbegovića opisala kao glavne krivce za odlazak mladih iz Bosne i Hercegovine. Prenosimo ga u cijelosti.

“Možda je slučajnost, ali kažu da slučajnosti ne postoje.

Taj dan je Bakir rekao da će omladinu koja odlazi zamijeniti roboti.

Isti taj dan, rano ujutro, ispratila sam sina u EU. Trbuhom za kruhom.

Autobus “Kantić”. Crvene boje…

Fakultetski obrazovanog. Sarajevski univerzitet. 6 godina staža u “islamskoj banci”. Svršenik magisterija Islamskog bankarstva. Dijete šehida, dobitnika najvećeg ratnog priznanja. Kao i sve druge sinove – OTJERALA GA SDA. Ali bukvalno tako. Ne metaforički.

U proljeće 2021. godine Mirza Ganić, SDA gradonačelnik Visokog, zaslijepljen bolesnom mržnjom, telefonski je tražio od direktora banke “da otpusti Babića ili Grad neće ništa poslovati sa bankom”.

Tadašnji direktor nije podlegao političkom pritisku ali ubrzo je i on “zamijenjen”. Na njegovo mjesto dolazi privremena uprava koja zadnji dan svog privremenog mandata “daje Babiću otkaz”. Zbog statusa na Facebooku. Usput, sve se dešava dok je on na bolovanju zbog operacije.

Poslije toga slijede konkursi, intervjui, položen ispit općeg znanja za državnu službu – sve za džaba. Ne samo da nisi SDA nego si “meta”. Kao i cijela porodica.

Ovo je samo još jedna priča o odlasku. Ovo je još samo jedna istina o Bosni. Kao što je istina o bijelom nišanu oca šehida i Bakirovom podrumu. Kao što je istina o ZLU koje će nam dohakat ako ga ne vratimo u prošlost gdje i pripada.

Da bi se naša djeca imala gdje vratiti . U SVOJU DRŽAVU! Da je grade i čuvaju od Rušitelja svih vrsta.
Jesmo li dovoljno pametni da pameti dođemo? U oktobru.

I da se razumijemo: Ovo nije status političara, ovo piše majka. Majka koja je i otac i mati!”
Zanimljivo. Bila je član SDA, kad je istog sina vjerovatno i zaposlila u tu Banku nije joj smetalo, kad je tikva pukla sad smeta.
uglavnomja

#75720 Re: SDA-All about

Post by uglavnomja »

Ezel Bayraktar wrote: 29/07/2022 12:28 A nije napisala kako je uopce dobio priliku u BBI, na isti način kao i ostali, političkim vezama, sa istom tom SDA koju sad optuzuje sto njen sin ide van. Ne sumnjam da ce ga adekvatno gurati i finansirati i vani, ima za to mogucnosti,a sta je sa stotinama pa i hiljadama druge djece za koju se niko nema ili ne moze zaloziti na način na koji se ona založila za svog sina? Šteta je za svakog omladinca koji napusti zemlju zbog korupcije, a nije ni od Babićke maslo za Ramazana.

naravno, gradonacelnica reisovog grada mora biti u politickim talovima sda

nego kazem dvije zanimljive stvari - puca nesto i u sda

drugo - zacudo pismena osoba iz tih krugova
swanfilter

#75721 Re: SDA-All about

Post by swanfilter »

Pazi to. Priznao djelo i osuđen za isto Asimov vozac, a Asim kao nalogodavac oslobođen ...
Login77777

#75722 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

Jel neko Amru pitao kako je sin tada zaposljen u tu banku?
A sto se Asima tice. Ne cudi me. Vise me cudi kako nije sredio i da Zukic, koji je poznat po dimijama u ratu bude oslobodjen. :mrgreen:
Blixen

#75723 Re: SDA-All about

Post by Blixen »

tranquil wrote: 29/07/2022 11:28 :lol:

Sredio Asim k'o sebi :lol:

Nikada nisam sumnjao u njega.

Mislim, da može i ovo da sredi :lol:
Asim je jaci od cijele BIH
bravo Asime legendo
jebi ne vadi
kleja

#75724 Re: SDA-All about

Post by kleja »

Od danas se SDA može slobodno nazivati UZP-om.
Blixen

#75725 Re: SDA-All about

Post by Blixen »

Login77777 wrote: 29/07/2022 12:39 Vise me cudi kako nije sredio i da Zukic, koji je poznat po dimijama u ratu bude oslobodjen. :mrgreen:
on je pusten niz vodu odavno
sepka ga se odrekla i od tada je mrtav
Post Reply