Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nećemo se vrijeđat-majka mu stara.Čuj ja "mini Zahiragić".
Veći sam od njega bar 20 cm,ljepši,pametniji,pismeniji,kulturniji,rođen u Sarajevu i nisam s Romanije,nisam se krio niti djelio humanitarnu nego bio dobrovoljac a za SDA nikad nisam glasao.Svako jutro Izetbegovićima spomenem sve do majmuna a ti tako...
Što se tiče mosta,prelijep je i ljudi pametni pa uzimaju pare iz fondova EU za ceste i mostove a mi za migrantske kampove i javne kuhinje...
Mislio sam vise u smislu doprinosa gazdi i partiji da si mini-Zahiragic.
A sto se tice tih floskula nisam glasao i slicno, to je fasada a iz tri tvoja posta se vidi da jesi i da ces opet.
Paša moj,
Ne da si fulio loptu nego i stadion.To bespotrebno etiketiranje,nadobudnost i bezobrazluk dobro će vas koštati.Jedina vam je sreća što suprotni tabor vodi glupan kome bi bila najbolja kampanja da šuti i ne progovara.
Na mini-Zahiragice ne treba puno obracati paznju. Kakav crni most, napravila ga EU, ne bi ga Hrvati od svojih para napravili jos za 200 godina ko ni mi.
Al eno svakako ce nas njegov gazda zamijeniti robotima, njima ne treba pruga ni tramvaj svakako.
Nećemo se vrijeđat-majka mu stara.Čuj ja "mini Zahiragić".
Veći sam od njega bar 20 cm,ljepši,pametniji,pismeniji,kulturniji,rođen u Sarajevu i nisam s Romanije,nisam se krio niti djelio humanitarnu nego bio dobrovoljac a za SDA nikad nisam glasao.Svako jutro Izetbegovićima spomenem sve do majmuna a ti tako...
Što se tiče mosta,prelijep je i ljudi pametni pa uzimaju pare iz fondova EU za ceste i mostove a mi za migrantske kampove i javne kuhinje...
Kakvi mostovi, pa to ima svako. Čak i BiH ima mostove. Treba praviti nešto čega nema u BiH. Metro, recimo. Zamisli: beogradski metro usred Zagreba.
Stvarno ste dosadni svi odreda, na 10 stranica teme nema 5 postova o pruzi dok se prenemazete sa trolovima i stranackim ljudstvom o temama koje veze nemaju sa naslovom.
Black swan wrote: ↑27/07/2022 13:03
sad je misterij gdje će biti svi tramvaji kad se remiza bude pravila
te kako će trokut riješiti
mada njega mogu na kraju
Trebalo je kao što Lingo reče. Kupiti autobuse, skroz ukinuti tramvaje, da ih "cige" odnesu besplatno , autobusima dati krajnju desnu traku i tako do kraja rekonstrukcije. Poslije rekonstrukcije te autobuse prebaciti na linije na kojima nema tramvaja ili trolejbusa.
Black swan wrote: ↑27/07/2022 13:03
sad je misterij gdje će biti svi tramvaji kad se remiza bude pravila
te kako će trokut riješiti
mada njega mogu na kraju
Trebalo je kao što Lingo reče. Kupiti autobuse, skroz ukinuti tramvaje, da ih "cige" odnesu besplatno , autobusima dati krajnju desnu traku i tako do kraja rekonstrukcije. Poslije rekonstrukcije te autobuse prebaciti na linije na kojima nema tramvaja ili trolejbusa.
Sad kad' krenu...
Neće niko krenuti. Piši još malo dok šef ne zaposli robote. Baš će biti neobićno bez tebe. Sretno ti na truhlom zapadu, samo nam javi gdje si se smjestio da ti možemo poslati Pili salame i majoneze.
Fokus je na robotu, update verzija zelenih kmera. Prve rezultate uvođenja robota već vidimo. Hakiz ugašen. Jebena haj tek tehnologija u rukama sda stručnjaka.