tako to krece/krene, navedeno, pa oni su onda smece/govna, pa zna se dalje sta se s smecem/govnima radiLSD wrote: ↑27/07/2022 15:22![]()
kakav genijalan zakljucak
ko bolan prica o pobiti, raseliti i slicne fantazmagorije koje ti padaju na pamet.
Tipican primjer trpanja svojih rijeci drugom.
Ovdje se ismijava narod koji 30 godina ne radi na sebi, koji je lijen, inertan, pasivan, zapušten, ovisan od drugom, nesposoban, nesamostalan, koji je navikao da mu drugi završavaju najbitnije životne odluke.
Novi Izborni zakon BiH
- Sanjarko
#15151 Re: Novi Izborni zakon BiH
- JohnnyS
#15152 Re: Novi Izborni zakon BiH
Milenkov buraz wrote: ↑27/07/2022 15:27Ne znam, mislim da je Peđa na forumu na temi o NS pa možeš da ga pitaš direktno, za razliku ovih drugih nazovi lidera, ali ako uzmemo u obzir njegovu prvu rečenicu...
"Ne vjerujem da je normalno da u zemlji, koja je prošla to što je prošla, da politički lideri prijete ratom"
Onda pretpostavljam da isto osuđuje jer pominje političke lidere.
Ne znam, izdvojio je samo HDZ i jug zemlje, a prešutao najavu bošnjačkog Skyneta
- Gandalf
#15153 Re: Novi Izborni zakon BiH
Ohr nema integritet, dodik to vrlo uspješno dokazuje godinama, što si bezobrazniji i bezobzirniji više te poštuju. ProBiH blok mora postati puno oštriji i glasniji ako misli spasiti državu od zapadnih "prijatelja". I naravno potrošiti vreće para na lobiranje. Nema džabe ni u turističkog slunte.Milenkov buraz wrote: ↑27/07/2022 15:24 Ovo što Koanković govori mislim da pogađa suštinu. Kaže da se treba imati mjera u ovome jer ko će sutra zaustaviti Dodika kada krene sa novim zakonima i prenosima nadležnosti ako sada urušimo integritet OHR-a i Schmidt-a?
-
noviforumas
#15154 Re: Novi Izborni zakon BiH
Nema potrebe izmisljati toplu vodu. Miile je davno provalio sta pali. On bukvalno ovim strancima jebe mater u lice, pa ga oni pitaju sta mu treba i kako mu mogu pomoc.
- Sanjarko
#15155 Re: Novi Izborni zakon BiH
Gandalf wrote: ↑27/07/2022 16:02Ohr nema integritet, dodik to vrlo uspješno dokazuje godinama, što si bezobrazniji i bezobzirniji više te poštuju. ProBiH blok mora postati puno oštriji i glasniji ako misli spasiti državu od zapadnih "prijatelja". I naravno potrošiti vreće para na lobiranje. Nema džabe ni u turističkog slunte.Milenkov buraz wrote: ↑27/07/2022 15:24 Ovo što Koanković govori mislim da pogađa suštinu. Kaže da se treba imati mjera u ovome jer ko će sutra zaustaviti Dodika kada krene sa novim zakonima i prenosima nadležnosti ako sada urušimo integritet OHR-a i Schmidt-a?
jednostavno licemjerje/dupli arsini, fujstranci i njihove SOS [sigurnosno obavjestajne sluzbe] sve znaju i bez lobiranja, ali nam opet rade o glavi, samo hinjski/podmuklo, Gadafi lobirao i dobio noz u ledza od istih tih Francuza
a saveznistvo je vrijednije od novca, evo Ukrajina vs Rusija dokaz, primali su lovu itd, od Rusa sad ih odjebali radi agresije na Ukrajinu i nepitaju koliko kosta, a kosta ih puno
-
LSD
#15156 Re: Novi Izborni zakon BiH
Gandalf wrote: ↑27/07/2022 16:02Ohr nema integritet, dodik to vrlo uspješno dokazuje godinama, što si bezobrazniji i bezobzirniji više te poštuju. ProBiH blok mora postati puno oštriji i glasniji ako misli spasiti državu od zapadnih "prijatelja". I naravno potrošiti vreće para na lobiranje. Nema džabe ni u turističkog slunte.Milenkov buraz wrote: ↑27/07/2022 15:24 Ovo što Koanković govori mislim da pogađa suštinu. Kaže da se treba imati mjera u ovome jer ko će sutra zaustaviti Dodika kada krene sa novim zakonima i prenosima nadležnosti ako sada urušimo integritet OHR-a i Schmidt-a?
- Sanjarko
#15157 Re: Novi Izborni zakon BiH
+1 jebe ih itd, i opet bolji on nego mi, ko fol na crnoj listi, a sve uobicajeno/normalno radi, fujnoviforumas wrote: ↑27/07/2022 16:04 Nema potrebe izmisljati toplu vodu. Miile je davno provalio sta pali. On bukvalno ovim strancima jebe mater u lice, pa ga oni pitaju sta mu treba i kako mu mogu pomoc.
-
Spit_fire
#15158 Re: Novi Izborni zakon BiH
Znaci citam odavno, al slabo pisem..
1.Svi ovi sto ismijavaju protsete nek je njima na obraz. Ja sam otisao cistog srca i savjesti da se borim za svoja prava i zemlju, bilo je politicara i botova, ali ja nikad nisam vidio vise mladje raje, raje sa djecom, raznih profila...doktora, klosara, navijaca, ma svih..onda bruku ljudi za koje nikad ne bi reko da ih zanima politika...nego svi se ufatili komentarisanja zahiragicrvog sukoba i prva tri reda...
2.Posebno mi nisu jasni ovi lazni multi kulti koji me jos ubjedjuju da ja moram postovat nesto nakom pricom o etnosima komplikuju stvar koja je jednostavna
AKO SI ZA DRZAVU sjedi da razgovaramo sta te muci
AKO NISI diskretidovao si se iz price
Znaci uvijek sam za suzivot i demokratski proces, al demokratski proces nije rusenje drzave...i ovaj zakon ko zakon ne ni bio toliki problem da nije "skrivenib" namjera koje ce se sigurno u buducnosti pojaviti i pokusati ostvariti
3.Za sve ove defeticare..ja sam neko ko je kao dijete prezivio zbjeg i srpske zasjede, ko je za prvi rodjendan dobio pansion all incl u logoru HVO, ja vise ne bjezim ni otkud...meni je lijepo u mojoj zemlji ne idealno al nije sve u parama... svoj na svom.. i nek budu svi sigurni da cemo se borit pa ako treba i fizicki ..
..ako pobjedimo dobro i jes a ako izgubimo znacu da sam pokuso da nisam pljuno sebi i svojim idealima u lice..a vjerujte mi da bi se zijanili koliko ljudi ovako misli...
1.Svi ovi sto ismijavaju protsete nek je njima na obraz. Ja sam otisao cistog srca i savjesti da se borim za svoja prava i zemlju, bilo je politicara i botova, ali ja nikad nisam vidio vise mladje raje, raje sa djecom, raznih profila...doktora, klosara, navijaca, ma svih..onda bruku ljudi za koje nikad ne bi reko da ih zanima politika...nego svi se ufatili komentarisanja zahiragicrvog sukoba i prva tri reda...
2.Posebno mi nisu jasni ovi lazni multi kulti koji me jos ubjedjuju da ja moram postovat nesto nakom pricom o etnosima komplikuju stvar koja je jednostavna
AKO SI ZA DRZAVU sjedi da razgovaramo sta te muci
AKO NISI diskretidovao si se iz price
Znaci uvijek sam za suzivot i demokratski proces, al demokratski proces nije rusenje drzave...i ovaj zakon ko zakon ne ni bio toliki problem da nije "skrivenib" namjera koje ce se sigurno u buducnosti pojaviti i pokusati ostvariti
3.Za sve ove defeticare..ja sam neko ko je kao dijete prezivio zbjeg i srpske zasjede, ko je za prvi rodjendan dobio pansion all incl u logoru HVO, ja vise ne bjezim ni otkud...meni je lijepo u mojoj zemlji ne idealno al nije sve u parama... svoj na svom.. i nek budu svi sigurni da cemo se borit pa ako treba i fizicki ..
..ako pobjedimo dobro i jes a ako izgubimo znacu da sam pokuso da nisam pljuno sebi i svojim idealima u lice..a vjerujte mi da bi se zijanili koliko ljudi ovako misli...
-
HD_2015
#15159 Re: Novi Izborni zakon BiH
Jah, eto, dozvoliće Plenković kamenjarcima da upropaste turističku sezonu.Milenkov buraz wrote: ↑27/07/2022 15:21 Dakle spremni su na sve na jugu BiH, samo da znamo.![]()
Naglasio je da je šokiran onim što je čuo od stranaka s hrvatskim predznakom.
"Ne vjerujem da je normalno da u zemlji, koja je prošla to što je prošla, da politički lideri prijete ratom. Ono što slušamo zadnja 24 sata i što smo slušali od HDZ-a da bi moglo doći do problema na jugu zemlje. Svi koji razumiju bosanski jezik znaju šta to znači. To mi je najveći šok", potcrtao je Kojović.
- Gandalf
#15160 Re: Novi Izborni zakon BiH
Onda jbg, neka se naguze, ako ne misle ništa uraditi, slunto će ga pristaviti levatima, dodik lika odjebao s noge na nogu bez posljedica, može se, treba samo malo volje.LSD wrote: ↑27/07/2022 16:08Gandalf wrote: ↑27/07/2022 16:02
Ohr nema integritet, dodik to vrlo uspješno dokazuje godinama, što si bezobrazniji i bezobzirniji više te poštuju. ProBiH blok mora postati puno oštriji i glasniji ako misli spasiti državu od zapadnih "prijatelja". I naravno potrošiti vreće para na lobiranje. Nema džabe ni u turističkog slunte.![]()
aha, sigurno ce to uraditi
ne bi dali marke majci rođenoj, a da troše vreće para na lobiranje....jedva da ti levati i znaju što to znači
bitno je sebi dici platu u parlamentu, namjesiti tender, uhljebiti familiju i zemljake na državne jasle.
- P.Starck
#15161 Re: Novi Izborni zakon BiH
Ovog indijanaca treba poslati u vječna lovišta. Neka lovi noplize i musliće na poskok forumu!Black swan wrote: ↑27/07/2022 11:25 kakvu bolan podjelu kad bih nije postojala do 1992
obnovljena 1943.ili koje već
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#15162 Re: Novi Izborni zakon BiH
-
HD_2015
- JohnnyS
-
LSD
#15165 Re: Novi Izborni zakon BiH
Pa labudan i jest sa poskok foruma, gdje se virtualno obračunava sa zlim muslićimaP.Starck wrote: ↑27/07/2022 16:13Ovog indijanaca treba poslati u vječna lovišta. Neka lovi noplize i musliće na poskok forumu!Black swan wrote: ↑27/07/2022 11:25 kakvu bolan podjelu kad bih nije postojala do 1992
- skafiskafsnjak
#15166 Re: Novi Izborni zakon BiH
Prijavi.... Ali nema efekta.P.Starck wrote: ↑27/07/2022 16:13Ovog indijanaca treba poslati u vječna lovišta. Neka lovi noplize i musliće na poskok forumu!Black swan wrote: ↑27/07/2022 11:25 kakvu bolan podjelu kad bih nije postojala do 1992
Ima zastitu moderacije.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#15167 Re: Novi Izborni zakon BiH
Onaj iz Terminatora je pickin dim, sjebat ce galaksiju a ne planetuJohnnyS wrote: ↑27/07/2022 15:30Milenkov buraz wrote: ↑27/07/2022 15:27
Ne znam, mislim da je Peđa na forumu na temi o NS pa možeš da ga pitaš direktno, za razliku ovih drugih nazovi lidera, ali ako uzmemo u obzir njegovu prvu rečenicu...
"Ne vjerujem da je normalno da u zemlji, koja je prošla to što je prošla, da politički lideri prijete ratom"
Onda pretpostavljam da isto osuđuje jer pominje političke lidere.
Ne znam, izdvojio je samo HDZ i jug zemlje, a prešutao najavu bošnjačkog Skyneta
- Nespin
#15168 Re: Novi Izborni zakon BiH
Last edited by Nespin on 06/09/2022 13:51, edited 1 time in total.
-
Spit_fire
#15169 Re: Novi Izborni zakon BiH
A moze li mi neko objasnit kakvo se tacno rjesenje ocekuje za 6 mj?
Znaci kazem ti daj mi 100 ti ne das jer tk nema nikakvog smisla...i onda dodjem za 6 mj kazem daj mi 100 ili ce ti je moj rodjak otet..
Nema od ovog nista osim kupljenog vremena da se vidi kako i sta kad ga nametne
Znaci kazem ti daj mi 100 ti ne das jer tk nema nikakvog smisla...i onda dodjem za 6 mj kazem daj mi 100 ili ce ti je moj rodjak otet..
Nema od ovog nista osim kupljenog vremena da se vidi kako i sta kad ga nametne
- madner
#15170 Re: Novi Izborni zakon BiH
HDZ I SDA ljuti, nismo se tako dogovorili gospodine Schmidt.
-
Hakiz
#15171 Re: Novi Izborni zakon BiH
Strpiće se dva mjeseca.
-
Trappist
#15172 Re: Novi Izborni zakon BiH
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pel ... i_ostalo_d
Zamolio bih ove sugradjane koji se boje bosnjaka i odnosa na jugu drzave da detaljno procitaju clanak, da se vidi ta ljubav hrvata prema nama, ljubav koju nam konstantno pruzaju a mi ih kao odbijamo. Kaze:
"Most je lijep i funkcionalan. Rješava neke zaista bitne probleme. Zaobilazi jednu nefunkcionalnu državu na istoku, koja i nije prava država, nego međunarodni protektorat. Spaja Dubrovnik s ostatkom Hrvatske i smanjuje relativnu turistički prometnu izoliranost jer je Dubrovnik jako ovisio o avionskom prometu. "
Ovo pise najcitaniji hrvatski portal
Zamolio bih ove sugradjane koji se boje bosnjaka i odnosa na jugu drzave da detaljno procitaju clanak, da se vidi ta ljubav hrvata prema nama, ljubav koju nam konstantno pruzaju a mi ih kao odbijamo. Kaze:
"Most je lijep i funkcionalan. Rješava neke zaista bitne probleme. Zaobilazi jednu nefunkcionalnu državu na istoku, koja i nije prava država, nego međunarodni protektorat. Spaja Dubrovnik s ostatkom Hrvatske i smanjuje relativnu turistički prometnu izoliranost jer je Dubrovnik jako ovisio o avionskom prometu. "
Ovo pise najcitaniji hrvatski portal
- Hajvan
#15173 Re: Novi Izborni zakon BiH
Ja pomoslio da je ovo neciji polu-anonimni komentar navijest.Trappist wrote: ↑27/07/2022 16:29 https://www.index.hr/vijesti/clanak/pel ... i_ostalo_d
Ovo pise najcitaniji hrvatski portal![]()
Kad ono ….
Pisaj me, bicuj me Ante
- P.Starck
#15174 Re: Novi Izborni zakon BiH
Index voli da pretjera pišući i o hrvatskim nebulozama. Ako nemaš mjere onda to više govori o tebi. S druge strane da na nekom mainstream mediju u BIH se pojavi podcjenjivački tekst o nekakvoj pereci i njenoj kvazi bitnosti ne bi trebalo dugo čekati na reakciju HR establišmenta ili barem hercegovačkih satelita. Još crnja je slika na HTV-u kada je tema Bosna (nikad Hercegovina majku mu) sa vječito podkapacitiranim gostima tipa "HZHB ustašoid" Ivica Lučić. Hrvate čak toliko i ne interesuje Bosna ali ovi od Bosne otpali je vječito vraćaju na sto za rezanje i žvakanje. Tako i u komentarima na datom Indexu.Trappist wrote: ↑27/07/2022 16:29 https://www.index.hr/vijesti/clanak/pel ... i_ostalo_d
Ovo pise najcitaniji hrvatski portal![]()
-
AtillaS
#15175 Re: Novi Izborni zakon BiH
Imaju pravo da pate. Danas su svakako iz Sarajeva dobili do daljnjeg po jednu bananu.